Звездни компромати - 338 част

• 133 384
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Колко са ухилени Тръмпови и колко намръщени Радеви Grinning

# 286
Изненадана съм, че още не сте го обсъдили, Мария разказва за раздялата с Мечо/Гущеров/Хрриси:
http://vbox7.com/play:88be808fa2

# 287
  • Варна
В темата за Вип Брадър го обсъждат. Иначе аз няма какво да кажа, освен че човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи.

# 288
Изненадана съм, че още не сте го обсъдили, Мария разказва за раздялата с Мечо/Гущеров/Хрриси:
http://vbox7.com/play:88be808fa2

Laughing И в тази връзка:
Скрит текст:

# 289
  • ГО
И преди съм го казвала - Радева има стойка на току-що поела въздух - изпъчила гръден кош, сковала рамене, ръцете висят отпуснати до тялото. Мелания е застанала по-небрежно, но си личи, че всяко действие е заучено перфектно. Пръстите й свити леко в юмрук, винаги така застава, лека усмивка...
Роклята на Радева ми прилича на пеньоар.

# 290
  • Пловдив
Малкоданска в Китай...
Скрит текст:

# 291
  • София
На тази снимка вече много личи пълната липса на класа и стил у наша Деса.
Ти поне си модел на класа и стил. 🙄
...

Съм - и модел, имам и класа, и стил - признати и то не само в БГ, ами в чужбина!
И не мога да разбера теб какво те касае мнението ми за Радева , та скачаш така злобно? М?

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 09:24 от DonaFlor

# 292
Малкоданска все едно ще заиграе Сиртаки.

За мен е странно как Радева отива на официална среща без прическа. Роклята не й стои добре, но това не зависи само от нея, ама една маша/ролки/преса...абе каквото и да е, да не е минало през главата й! Тц, тц, тц....

# 293
В темата за Вип Брадър го обсъждат. Иначе аз няма какво да кажа, освен че човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи.

Поговорката е точно : "Каквото сам си направиш и цяло село не може".

Както има и една друга: "На чужд гръб и сто тояги са малко."

# 294
Радева е била в пъти по - добре на други срещи,а сега, където цял свят е вперил поглед към тях се е издокарала като обикновена жена от краен софийски квартал!

# 295
  • Пловдив

Поговорката е точно : "Каквото сам си направиш и цяло село не може".

Както има и една друга: "На чужд гръб и сто тояги са малко."
Мъченица е горката...със 100лв. кво може да направи  Mr. Green А бащата на детето хич не го спомена.Все едно той не и плаща обучението.Ама бързо е намерила "човек до себе си"  Whistling

# 296
Мара що се жали!?
Сама си е избрала пътя по който да върви!
Народът е казал " Що човек сам си направи и цяло село няма да може да му направи"!
Не, като жена и съчувствам, но до толкова до колкото е искала да има Дом, семейство,още деца, но просто е сбъркала човека!

# 297
Чак ми домъчня за Мария, въпреки оплетените глупости, които наговори.

# 298
  • Варна
Роклята на Радева не е зле, просто е трябвало да бъде два пръста по-къса и с малки ръкави или изобщо без. Освен това, Радева е с доста по-ниски обувки от Мелания, това доста се отразява на цялостното впечатление. А и не трябва да забравяме, че Мелания все това е правила - грижа за себе си и тренировки как се позира.
Добре е  Деси, има надежда. Simple Smile

# 299
На Мария и вярвам. Там, където е записано детето, таксите са доста по-високи, отколкото в училището, което е избрал бившият и съпруг за сина си. Което не означава по-лошо за второто. Може да не са стигнали до съгласие относно школото и да е оставил като го е решила с Гущерови, да си го плащат те ...

Общи условия

Активация на акаунт