Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 305
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
4-5 човека покрай Дарина й ,мърморят, че нищо не прави, а те през това време само тутунижат!
И също нищо не правят!

Ми виждат я, че е шемет - или да й дадат друга работа или да я оставят - какво ходят да я дразнят?

Мьша и Каролев - големите бабаити... ooooh!

# 646
  • Вестерос
Да, пълни мишоци. Мишо и той.. нареждал.А бе, амебо,  кого нареждаш? Альоно, ако четеш-голям тъпак имаш за мъж! Падна ми в очите и ти какъв си си избрала.

Дарина  ако иска и 12 часа ще пере. Аз на пук щях по-бавно да действам. Що не си запалят друг огън? Защото нямат акъл!

# 647
  • Разпиляна във въображението
Тя пере, а фермерът и придворните му се излежават полуголи на слънцето, хващайки тен. Само Яни и Германецът май работеха.

# 648
Само едно огнище ли е разрешено да имат, уж всички са интелигентни, а ще се избият, тази Дарина непрекъснато мрънка да вдига още градуса, не може ли да замълчи, как работи на работа

# 649
Мишо и Каролев са бабаити, ама само пред жени! Щото, то, такова, иначе някой здрав, як мъж може и да им разбие шовинистките мутри, ако му се изрепчат!

И ако някой тъпанар само посмее да ми хвърли току-що изпрано пране в неизпраното, и аз бих му зашила як шамар.

Бавна, дразнеща и мрънкаща жена, ама и те ходят нарочно да я разцирикват. Уж се имат за големи, умни мъже... срамота!

# 650
  • София
Тя пере, а фермерът и придворните му се излежават полуголи на слънцето, хващайки тен. Само Яни и Германецът май работеха.

И Гечо.

# 651
  • Вестерос
о м г, не може ли да изчака? Защо? За сеир, ама чак толкова...

# 652
  • Варна
Ай пак лИбооооооФ...

# 653
За рейтинг.

# 654
  • Вестерос
Въобще тази година много са разпуснати, хора от отвън, ядене, гримосване, а у .

# 655
  • Разпиляна във въображението

И Гечо.

Peace

И тази отпада за ратайка.

# 656
Бате Лъчко точно сега ли го напъна да предлага брак?  ooooh!  Tired

# 657
осополивихме пиърсинга, сега накъде....?
пак към скандалите на Каролев?

# 658
  • ВАРНА
20 годишна с 40 годишен.  Мила силно източно-балканска картинка.

# 659
Младоженеца да не би да става и той участник.Гледам го строил се е на масата.

Общи условия

Активация на акаунт