Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 084
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Благодарности на Mari_Mar за споделените линкове с работещо видео.  bouquet

Това с Мегз снощи съм го пропуснала и сега като си пуснах повторението пак се смях. В първия момент се зачудих какви ги бръщолеви и защо говори за себе си в трето лице 'Качи се на тавана и взе оттам стаги дгехи'  Joy
Явно е решила, че вече не се затрудняваме да разберем какво иска да каже, та реши да вкара и малко ориенталски диалект.

Би ли споделила,тези линкове на Mari_Mar?
Ще ти бъда благодарен.
Flowers Rose

# 1 261
Понеже коментирате реакциите , да ви питам нещо:
Вие как реагирате на агресор ? Защото аз обикновено го игнорирам. То си има и поговорка да не спориш с глупак , защото ще те смъкне на нивото си , и ще те бие с аргументи.
Шефът очевидно е обсесивен и държи пледоарии. Но Ваня се опита да му вметне забележка , той я насви и тя млъкна. Вие как бихте постъпили ?
Еми , аз ще си кажа , че тя поне опита да направи нещо-. А другите не го правят , за да си спестят конфликта.
Антон се разхили- и той е една лисица , ами хубаво. Защо после трябваше да му пада на колене. Не можа ли простичко да му каже - извинявай , братле , но си много комичен с тези речи.
Кой да сложи шефа на място и да се набърка в чужд конфликт- аз не бих. Пък и там е извънредна ситуация , в реала всеки ще се дръпне , скара и размине / който иска да реагира/. А тук са на 100 квадрата денонощно. Ами не е най-доброто пряката конфронтация.
Затова и продължавам да си харесвам Ваня. Тя ще се прояви . За мен е силен характер тя.
Антон търсеше друг ефект , но и него не го одобрявам- търсеше си го , получи си го.
Като си имат драма , да си се разбират с шефа. Чак пък толкова , че лагери да създават , айде моля.

# 1 262
Вие как реагирате на агресор ? Защото аз обикновено го игнорирам. То си има и поговорка да не спориш с глупак , защото ще те смъкне на нивото си , и ще те бие с аргументи.
Зависи в какъв момент ще ме хване. Хората, които ме познават, знаят, че когато викам, няма сериозен проблем. Когато говоря тихо, значи някой сериозно е загазил. Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 23:51 от System Error

# 1 263
Е, ако си била мила с него и не си му дала повод.  Peace
Може и да те е ухажвал дори... има и този навик!  Embarassed
О, да, мила съм била, не се е налагало да се конфронтираме за нещо. Всъщност го познавам от десетина години, но в последните 3-4 не сме се виждали, може да се е поизнервил с времето - два ресторанта, предавания... Сигурно не е лесно.  Laughing
А за флиртуването си права. Но аз винаги съм го приемала като неговия начин да общува с жените. Има такива хора.
Знаете ли кое е интересното за мен?! Аз, естествено няма от къде да го познавам този Виктор, едно защото съм адски далече от готвенето в общ смисъл и второ - просто няма от къде, защото не се движа в такива среди. Обаче, повечето такива, които почват да бълват от всяко предаване по телевизора и се появяват все едно някой ги пуска от небето, като нито сме чували за тях преди това, нито сме ги виждали, обаче завладяват екрана, на мен поне веднага или ми стават симпатични или мега противни! Сами разбирате, че тия хорица аз не ги познавам, т.е. те нито са ми направили нещо лично, за да имам лично отношение, нито ги познавам (дори медийно) що за хора са, защото за първи път ги виждам, и нямам причина да не ги харесвам. Обаче тоя Виктор Ангелов го гледах обстойно в "Търси се", защото аз предавания за изискани манджурляци, на които не мога да им произнеса името (като Мастър Шеф), не гледам и не съм се запознала с неговата персона в подопечното му предаване, и в "Търси се" той сърцераздирателно обясняваше как това била жената на живота му, колко я обича, какво означава тя за него, как не може да диша без нея и е такива словоизлияния, които никак, ама никак не се връзваха с образа и вида му. Той няма вид на мъж, който обича и знае как се прави това. Май имат дъщеря, която е само на жена му или поне с такова впечатление останах, че детето не е от него, но и с дъщерята колко много, много се обичат... И едно мускулче на лицето на тоя човек не трепна при тия приказки, една искрица човешка любов не изгря в тия безизразни студени очи. Робот, пън, каменен човек - такъв го видях аз.
И после като прочета от някой, който го познава, как се държи със същата тая жена, за която изговори безжизнено всичките тия хвалебствени слова, първо че разбирам защо не го харесах от раз само от това, което излъчва. И после, съфорумки, дето им е крив света тук ще кажат - тая па не спре да дрънка за мъжа си, кой знае какво е у тех всъщност, НО преоценявам собствения си съпруг хиляди пъти и разбирам, че това е най-най-най-големия късмет в моя живот и аз съм благословена със съвършения мъж и човек до себе си, за което с цялото си сърце благодаря на Бога всеки един ден, защото аз за него съм едно истинско бижу и той се отнася с мен като със скъпоценност!
Ба си, какви мъже имат някои жени, как ги търпят, по какво са ги избрали, защо съществуват такива хора, се питам като чета такива неща, като гледам в ББ шеф Гъz (щото за този екземпляр това е най-милото, което аз мога да кажа за същността му!), като гледам живота наоколо въобще!
Извинете ме за дългия пост и всичкото това словоизлияние, но аз съм прям човек и много от нещата, които виждам, минават през сърцето ми и предизвикват реакция. Мразя тирани, деспоти, хора, които издевателстват над беззащитни същества, защото отвътре ги яде зло! То не е същото като да си злобен, а това е да си зъл! Била съм тормозена като дете и от тогава мразя хора, които ползват злината си за превъзходство, за да тормозят някой по-малък или по-слабохарактерен от тях. Тогава съм била дете, но като поотраснах малко, дойде един ден когато тази неприязън към злината надделя, и докато отсреща ми вървеше словесно (вербално) насилие над мен, едновременно с него и ръцете посягаха с дълга дървена точилка и удряха където сварят, бесовете ми срещу такава злост и несправедливост, ми дадоха нечовешка сила! Хванах за китките тия ръце, изправих се и креснах в лицето с всичка сила, че ако не ме остави на мира, ако не спре да ме тормози, ако не спре да ме бие, ще ѝ извия врата! (физически нямаше как да го направя, била съм на 13, но всички които го споменаха, са прави - ако на такъв насилник му креснеш насреща с неговия тон, на него сякаш му превключват програмите и се обръща наопаки). Адски слаба съм в ръцете до ден днешен, нищо че не съм малка жена, но от къде тогава ми дойде тая сила не знам и освен че спрях ръцете да не ме млатят, изтръгнах точилката и с един замах я счупих на две върху коляното си, захвърлих я на пода и се обърнах и хлопнах вратата. Спах на пейка пред блока, НО от този ден нататък никога повече тя не си позволи да ме удари! Години наред тормозът продължи вече на друго ниво (насилницата се обърна на жертва и пред хората се опитваше да изкара мен насилник, а на мен вменяваше вина), но дойде деня, в който и това свърши рязко.
Изобщо, така както аз снощи реагирах на поведението на Петров, може да реагира само човек, който е преживял такова насилие и не може да търпи да го гледа дори! Затова щях да се намеся много преди въобще Мегз неразбираемо да избълва нещо срещу този изрод, но пък тя спечели една позиция напред симпатия от мен към нея, за това, че все пак се обади и то не плахо.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 14:04 от X-RayLily

# 1 264
Да обсъдим и мастършефовете, а?!
Този шеф Ангелов и аз го гледах в Търси се и двете червени лампи бяха: точно безизразната физиономия, с която говореше колко много се обичат и разбират с дъщерята на жена му и отношението към майка му, уж грижовен син ала-бала, но точно деспотично излъчване без грам емоция в изказа и мимиката. Не знам, не мога да съдя, не го познавам лично, но просто не го харесвах и твай. А обикновено в Търси се образите излизат симпатични след толкова много хвалебствия, сърчица и амурчета.

Днес не можах да гледам коментаторите на Гала, но мернах в кадър Въргала, амчи то от него само една голяма глава останала, изглежда потресаващо.

# 1 265
"Всички са маскари" ... да викна и аз кат бай ви Ганя. Един свестен чиляк не остана  #Cussing out

# 1 266
Ний сми най-хубави, дума да няма!

# 1 267
Довечера в живото предаване, номинации ли ще има или ще гонят някого?
Номинации каза Гала.Аз снощи бях на пиЧие навън,днес в нас пред тв.Имам впечатления само от коментарите.Джулито никога не си е тръгвала от конкурс без ''някаква'' награда.А сега?Всички гледат...провал.

Ама кажете каква е историята с това пиЧие.
Предполагам, че Мара нещо се е изцепила, но не го намирам никъде по видеата.
Мерси !

# 1 268
Пускам си да гледам "Търси се" с Виктор Ангелов,голяма фенка съм му. Heart Eyes

# 1 269
  • На морето!
Готвач да си на тези години, ей! Шеф Минкова /готвачката в градината на дъщеря ми/ също е една от любимите дами в обслужващия персонал, макар и тя да има проблеми с нервите, особено при вида на капризно/злоядо дете, което друса малебито с физиономия на чистосърдечен потрес. Тя, обаче, е приела за мисия в живота си да не остави гладно дете в радиус от 1км и преодолява по всички не/възможни начини препятствията по пътя. Каква е идеята или целта на готвача в къщата не ми е съдено да знам, но виждам, че неочакван бонус към поведението му е позачистването на имиджа на иначе лишени от съдържание образи.
Подозирам Мегз в двойна игра, не може да е толкова проста, за колкото се опитва да се покаже и същевременно да има такива внезапно адекватни включвания.

# 1 270
Жена му на Виктор май имаше син и дъщеря от първия брак, и после с него обща дъщеря.

# 1 271
Жена му на Виктор май имаше син и дъщеря от първия брак, и после с него обща дъщеря.
Не знам подробности и не ме и интересуват, само помня, че ставаше дума за някаква дъщеря и голяма обич с нея.
Да е жив и здрав, но ето че и тук унижава, и обижда жена си с разказите за неговото отношение към нея, и поведението му спрямо други жени пред собствената му.

# 1 272
  • Sofia
Шефът очевидно е обсесивен и държи пледоарии. Но Ваня се опита да му вметне забележка , той я насви и тя млъкна. Вие как бихте постъпили ?

Ще успея да го игнорирам първите 15 минути, точно с тези аргументи за глупака. След това ще му обясня подробно и в началото мило, колко е комплексиран, невъзпитан, прост и в никакъв случай велик! Ще добавя и нещо за това що е то мъж на място и как той и срещу такъв да тича, няма да го стигне.
Изключително съм изумена, че тия хорица вътре си траят и успяват да го търпят това. И то точно защото живеят на 200 квадрата и са затворени с ограда. Необяснимо е за мен това поведение, надявам се просто, че не дават всичко и има и нормални вътре.
И не ме интересува чий е конфликта, намесвала съм се и за много по-малко, особено, като видя, че нападнатата страна блокира и не може да се защити..... Защото на мен пък баш в тоя момент ми идва и силата, и думите, треперя си по-късно и насаме Simple Smile)) Защото такива хора се хранят със страх и омраза и не мога да ги дишам.

Антон и той е една шушумига, та знае ли се! Ама неговото може и да е сценарий някакъв, не съм сигурна, че не е...

# 1 273
Veracruz, за пичието вкратце:
Първата вечер след като влезе... май Цуни беше, дават близък план на Марчето, която се обръща към Дани (влязъл пръв и в ролята на нещо като домакин на къщата) и казва "имами нов член на семейството, а няма пичие".

# 1 274

Общи условия

Активация на акаунт