Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 087
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Нямам личен контакт с много шефчета, но освен тези двамата /които всъщност не познавам лично!/, друг деспот и абсолютен звяр е шеф Ангелов! Контакта с него е много по-гаден  ooooh! още повече, защото си е командир по природа, за разлика от Петров, който в същността си е мишка и ако някой му се опълчи на висок тон като неговия, ще си свие перките.
Не познавам Виктор в професионалното му амплоа и не зная как се държи там, но извън това си е съвсем нормален, докато за Петров не може да се каже същото.
Тъкмо обратно! Аз също не го познавам като професионалист, не съм вкусвала от кухнята му, но 2 пъти съм била с него в компания с мм и негови колеги, повечето мъже. Държа се отвратително със съпругата си и всички мълчахме като риби, шокирани и незнаейки как да реагираме Shocked.
И като във всяка компания на маса и след не малко пичиета, се разменяха шеги и закачки по-мъжки и всички се смяхме, до момента когато се пошегуваха с него, напълно безобидно и последва такава канонада от викове и обиди, че не казахме и гък!  #Crazy

# 1 246
  • София
Ами.... не знам как да коментирам. Познавам го лично и никога не се е държал така.  Rolling Eyes

# 1 247
Аз не съм много убедена, че всички мълчат на шефа заради готвенето само. Така мълчаха преди и на Женята Минчев, а той не ги е изхранвал. Просто не искат да спорят с хора, които вместо с аргументи, ги засипват с обиди и словесна помия. Ако е за готвенето, Марга и Ваня ще се справят, няма да умрат от глад.

# 1 248
  • София
Ами.... не знам как да коментирам. Познавам го лично и никога не се е държал така.  Rolling Eyes
Е, ако си била мила с него и не си му дала повод.  Peace
Може и да те е ухажвал дори... има и този навик!  Embarassed

# 1 249
Довечера в живото предаване, номинации ли ще има или ще гонят някого?

# 1 250
Аз не съм много убедена, че всички мълчат на шефа заради готвенето само. Така мълчаха преди и на Женята Минчев, а той не ги е изхранвал. Просто не искат да спорят с хора, които вместо с аргументи, ги засипват с обиди и словесна помия. Ако е за готвенето, Марга и Ваня ще се справят, няма да умрат от глад.

Аааа, Евгений е класи над този тулуп!
Вярно, че е избухливичък, вярно, че е доста саркастичен, но е в пъти по-интересен от шеВа.

# 1 251
  • Бургас
Сега Ви изчетох,Лили е права.Цунчо много прилича на Крум Савов,а аз него не мога да го понасям.

# 1 252
Е, да, Евгени обижда някак си по-рафинирано, не така просташки.Joy

# 1 253
понеже паралелно с ВБ гледах и за Кьосем, съответно четох за османската империя и падишаха й по принцип, то тоя шеВ взе, че засенчи падишаха на ОИ. Има се за равен със слънцето, повелител на всички народи , господар на Вселената...най-най-най... Crazy

# 1 254
  • София
Е, ако си била мила с него и не си му дала повод.  Peace
Може и да те е ухажвал дори... има и този навик!  Embarassed
О, да, мила съм била, не се е налагало да се конфронтираме за нещо. Всъщност го познавам от десетина години, но в последните 3-4 не сме се виждали, може да се е поизнервил с времето - два ресторанта, предавания... Сигурно не е лесно.  Laughing
А за флиртуването си права. Но аз винаги съм го приемала като неговия начин да общува с жените. Има такива хора.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 12:59 от Reinа

# 1 255
Номинации само.

# 1 256
Номинации каза Гала.Аз снощи бях на пиЧие навън,днес в нас пред тв.Имам впечатления само от коментарите.Джулито никога не си е тръгвала от конкурс без ''някаква'' награда.А сега?Всички гледат...провал.

# 1 257
  • София
понеже паралелно с ВБ гледах и за Кьосем, съответно четох за османската империя и падишаха й по принцип, то тоя шеВ взе, че засенчи падишаха на ОИ. Има се за равен със слънцето, повелител на всички народи , господар на Вселената...най-най-най... Crazy
Само дето още не се е сетил да говори за себе си в първо лице, множествено число.  Crazy

# 1 258
Интересно, този шеф Ангелов нали голяма любов бил с жена си,  20 години я чакал...

# 1 259
Дали ги веднъж-дваж по тИливизурЪ и им поникнаха криле....в кой свят живеят, се чудя направо.
То бива звездомания, бива, ама това тяхното си е отклонение вече... да ходят на Нареченските бани  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт