Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 303
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 890
Айдееее, почна се със защитата на Мара. Сега от Гала и Кали. После от кой ли?

# 1 891
  • София
Аха да пусна сълза след изказването на Кали.

П.п. Кали сложила ли е нещо в устата си?

# 1 892
Маргарита Хранова
Скрит текст:

# 1 893
Ако не беше цвета на косата на Орлин щях да ги сравня с абитуриенти.

# 1 894
  • Бургас
Маргарита Хранова
Скрит текст:
все пак са вип,имат право да излязат навън,богопомазани са......

# 1 895
По принцип харесвам Мария, като визия ми допада, а и не е чак толкова проста, СПОРЕД МЕН, като някои други чалгаджийки или плеймейтки.

На мен ми хареса колко наперено се държеше в началото. То е ясно, че е златотърсачка и все пари са й в главата, но някак демонстрираше, че макар и зарязана, вече е с нов човек, има възможности. Парадираше с чанти, версачета, 3000 в чантичката, отделно във ФБ парадира с почивки и т.н. Ок, лошо няма. Да беше спряла до там.
Снощните драми, да циври, че ще й вземат джипа, дойдоха ми в повече. Беше искрена, да, но тази й слабост не съответстваше на силната и независима жена, на която се прави.
Една държанка, това е.

# 1 896
  • софия
Мара използва детето си, опитвайки се да прикрие собствената си меркантилност и парвенющина. Крайно грозно.

# 1 897
  • somewhere near the sea
А Ваня Щерева, уж човек писател, как реши, че Мара се изказва толкова точно, структурирано и интелигентно. Нейната реч е съчетание от многословие и празнословие- дълго, увъртяно, неразбрано. Няколко пъти я чух да казва: "Не искам да го фрустрирам"Thinking

# 1 898
Хареса ми едно мнение в темата, че ВЩ може да е на другия бряг и затова да гушка Мария. 😀

# 1 899
Хареса ми едно мнение в темата, че ВЩ може да е на другия бряг и затова да гушка Мария. 😀
Нали миналата година имаше някакво младо гадже, беше много влюбена в него, не зная какво стана ...

# 1 900
Не е на другия бряг Щеря, но е... и аз не знам каква е, нагаждачка.

# 1 901
Гледам кадри от вчера. Мегз с перука ли е?

# 1 902
  • somewhere near the sea
Офффф, в "На кафе" пак повтарят драмата на Мара.

# 1 903
  • Бургас
сега ги гледам от снощният лайф....ми те половината са с изкуствени зъби и то не много качествени....

# 1 904
Гледам кадри от вчера. Мегз с перука ли е?
С екстеншъни е в момента, ама и мъж ми снощи попита пак ли е с перука.

Общи условия

Активация на акаунт