Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 303
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 040
DMS Otvarachka да пускаме ли?

# 2 041
Соу, там е проблемът, че тя май все ползи търси от връзките си.
Защо да не търси, все пак две години е била женена за този левент 😉 Спряла е да работи, нормално е да очаква нещо.
Привърженичка съм на моделът в държавата в която се намирам, ако се разведа мъжът ми (защото е по добре финансово) ще трябва да ми плаща издръжка 12 години (за годините съм сигурна, че са 12 само не знам дали има условие колко години трябва да си бил женен).

# 2 042
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако Мария и Светлана са били приятелки наистина, много грозно от страна на русото недоразумение е да се хване с Гущеров. Или то като стане дума за пари, приятелството се изпарява.  Thinking

# 2 043
  • У дома
Защо да не търси, все пак две години е била женена за този левент 😉 Спряла е да работи, нормално е да очаква нещо.
Привърженичка съм на моделът в държавата в която се намирам, ако се разведа мъжът ми (защото е по добре финансово) ще трябва да ми плаща издръжка 12 години (за годините съм сигурна, че са 12 само не знам дали има условие колко години трябва да си бил женен).

Щом нямат дете няма какво да претендира, а две години не са толкова много. Не защитавам дебелото чучело, но и Мара не се "наяде". Само за пари мисли тая жена....

За мен пък, би било унижение да ми плащат издръжка😉

# 2 044

Щом нямат дете няма какво да претендира, а две години не са толкова много. Не защитавам дебелото чучело, но и Мара не се "наяде". Само за пари мисли тая жена....

За мен пък, би било унижение да ми плащат издръжка😉
За мен не 🙂, но аз уважавам труда си които съм положила в изграждането на този дом, а и обичам парите 🙂.
Друг е въпроса, че и си задължен да я плащаш тази издръжка. Колега гей се развеждат и той ще трябва да плаща издръжка, партньорът му не държи, но колегата ми каза, че е задължен. Не съм се развеждала още тук, не знам, но пари не бих отказала 😂😂😂

# 2 045
Сега гледах клипче, в което Енджи с почуда разбира, че другите в къщата спят по двойки  Shocked

# 2 046
Ние - обикновените хора, сме прости, женим се по любов... А тия, богати/известни, само взаимна изгода търсят във връзките си. Кажи сега, на къде е тръгнАл света?! Close

То пък всички обикновени по любов се женят само. Ние не знаем дали тя не го е обичала, не е трудно богат мъж да ти замае главата особено когато не си израсъл в охолство. Е разбира се дамите от форума са изключение. Гущерови от какво са толкова богати? какаъв им е бизнеса?

# 2 047
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сега гледах клипче, в което Енджи с почуда разбира, че другите в къщата спят по двойки  Shocked
Те с Мария нали са леко отделени, защото са най-големите ВИП-ове, сигурно затова. Ама пък чак толкова да витае някъде, че да не забележи...  Rolling Eyes

# 2 048
Гущерови от какво са толкова богати? какаъв им е бизнеса?
Застрахователен бизнес. Но не е паднал от небето...
Малко не вярвай на всичко - такъв един... бял, добър, пуФкав се описва...
https://www.blitz.bg/obshtestvo/dobromir-gushcherov-kufarcheta-s … a_news243661.html

# 2 049
Сега гледах клипче, в което Енджи с почуда разбира, че другите в къщата спят по двойки  Shocked
Те с Мария нали са леко отделени, защото са най-големите ВИП-ове, сигурно затова. Ама пък чак толкова да витае някъде, че да не забележи...  Rolling Eyes

Те отделени,ама не като Сашка и Маргарита. Нали от общата спалня се влиза в тяхната, която е отделена само със стъкло.

# 2 050
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
За мен не 🙂, но аз уважавам труда си които съм положила в изграждането на този дом, а и обичам парите 🙂.
Друг е въпроса, че и си задължен да я плащаш тази издръжка. Колега гей се развеждат и той ще трябва да плаща издръжка, партньорът му не държи, но колегата ми каза, че е задължен. Не съм се развеждала още тук, не знам, но пари не бих отказала 😂😂😂

Имам приятелка, която се разведе в Италия. Бившия й има 2 фабрики, много висок стандарт, тя работеше при него след като се ожениха. Изгони я като Мара, само дрехите й даде, а тя е далеч по-скромна от нея. Деца нямат, женени бяха 10. Не й плащаше присъдената по време на развода издръжка, буквално я остави без нищо, а той тънеше в охолство. Тя обаче се справи, намери си сериозна работа и заведе дело. Успя да го осъди за неспазена подялба на имуществото и неизплатена издръжка барабар с лихвите. Сега му конфискуваха едната къща оценена на над милион евро и й връчиха ключовете. Има присъдена и парична сума, която е малко над тази сума и има срок да я изплати, иначе отива в затвора.
Та, мисълта ми беше - Мара е всякаква, но му е законна съпруга. сам си я е избрал и ще си понесе последствията.

То и Гущера беше пишман певец - пееше в Бон-Бон с Поли Генова и Йо Драгнева  Laughing

# 2 051
Скрит текст:

Имах предивд, че връзките ѝ са такива, в които очаква ползи, за разводите е ясно. Ама какво ли разбираме ние, които сме ѝ под нивото!

# 2 052
  • На ръба..
Снощи успях да гледам само 5мин и хванах театъра на Мара и надскачането й с Мегз.
Така ме развесели Марчето с това излияние сякаш е на живот и смърт и няма друго училище на света.
И като се прави на света вода ненапита направо падам....
Помня как я даваха в Черешката бяха заедно със умното Светли..ей не спря да повтаря на всяко изречение мъжа ми, мъжа ми, мъжа ми.... Вероятно Светлито там е разбрала, че Хриси е свободен електрон и е хвърлила въдицата, но не мисля, че са били френдки...That's all.. Laughing

# 2 053
  • София
брях, тоз бон-бон, те да не са се залюбили още от детство?

# 2 054

Малко не вярвай на всичко - такъв един... бял, добър, пуФкав се описва...
https://www.blitz.bg/obshtestvo/dobromir-gushcherov-kufarcheta-s … a_news243661.html
почти спестено от закуските....всички знаем как започнаха застрахователите на времето Whistling

Общи условия

Активация на акаунт