Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 363
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 100
Знаете ли докога ще започва ВБ в девет вечер , еми не е честно.
Особено , защото  заспивате после, и става интересно чак на другия ден , когато едва ви изчитам. Rolling Eyes
Друго си е  да коментираме по горещи следи  Mr. Green
Ама верно! лЕгат си с кокошките, аз сама си стоя тук по нощѝте и няма с кого да си говоря. Mr. Green

# 2 101
Особено , защото  заспивате после, и става интересно чак на другия ден , когато едва ви изчитам. Rolling Eyes
Друго си е  да коментираме по горещи следи  Mr. Green

И да си кажа , че според мен  Peace Мегза е най-дразнеща. Още се чудя откъде се пръкна това същество , че и е с такова самочувствие . Много ми е евтина някак.
От Раковски, аз съм общувала с хора от този град....ами доста странни са според мен.

# 2 102
Мегз беше права снощи и браво, че така накълва Мара!
Много грозно действа и говори Мария, така не се прави! Решила да дари - решила! Ама откъде на къде ще хапе другите, че не били дали? Баси ... ми то си е въпрос на лична преценка, а не щото Мара дала, дай и аз да дам!
 Тя изглежда долнопробно не само на външен вид, ами като я слушам и виждам държанието и, май и душицата и е такава. То бива показност, ама нейното на нищо не прилича. Ще държи тя сметка на другите, аллооууу ... коя си ти, бе? И не се спря да лъже откакто е в къщата! Локуми големи разтяга на масата как половината от седящите на тази маса не вадели колкото нея, после размахва пачки и накрая реве, че била със сто лева.
При тази жена явно всичко е поза и демонстрации.
Колкото не я харесвах преди ББ, толкова сега още повече не я понасям.

Изненадана съм защо другите не защитиха Мегз? Специално тук беше права. Мара засегна всички в къщата с тия надумвания кой и защо не бил дал.

Щеря се мазни на Мара, щото може да се надява да я наеме за автобиография ... бая ще има за писане като гледам  Laughing

# 2 103
На мен не ми е късно, аз съм нощна птица,  обичам да стоя до малките часове, а през деня да спя Grinning няколко дни работя от вкъщи и ми е добре, но после...ранното ставане ме убива.
Мисля, че " Откраднат живот" го пуснаха преди Брадъра, защото колкото и да отричат, много хора го гледат и така докато го чакат, филмът и той събира зрители.

# 2 104
Особено , защото  заспивате после, и става интересно чак на другия ден , когато едва ви изчитам. Rolling Eyes
Друго си е  да коментираме по горещи следи  Mr. Green
Ама верно! лЕгат си с кокошките, аз сама си стоя тук по нощѝте и няма с кого да си говоря. Mr. Green

Увеличете пичиетата момичета, повечко и от по рано. 😜

Честно казано нямам никакво желание да слушам скандал между Мегз и Марчето. Ни едната ни другата имат някакъв речеви запас, скучни са ми. Ще се обиждат на лека жена и ще си вадят кирливите ризи на коя от кой Мечо са и парите и колите. Айде няма нужда! Един дол дренки са и двете.

# 2 105
Увеличете пичиетата момичета, повечко и от по рано. 😜
А, хубаво ни нареждаш ти! Да се наковем и да не видим сеира. Никво пиенье Naughty

# 2 106
Абе аз за ваше добро, за да не кукувате по нощите сами😂 Пийте повечко от ореховото ликьорче и ще си заспивате и вие рано рано.

# 2 107
Аз пък не разбирам защо постоянно повтарят, че били приятелки?

# 2 108
Шефът да излиза да си нагледа ресторанта. Днес минах покрай него и кьорав клиент нямаше. Сигурно, защото не готви той.

# 2 109
О, според мен Мегз е в пъти по-зле  от Мара, въобще не се знае на кой свят е, като малките деца - вижте пък аз какво знам. Това нейното не е смелост, а тотална неадекватност.

# 2 110
В анонса имаше интересен дует между М. Хранова и Мара.
Това ще ми е интересно.
А Шеф защо каза , че играта сега започва , като все си мисля , че ще си ходи, ако оставят зрителите да гонят? Публиката не обича агресори , колкото и да мре за сеири.

Някоя добра душа ще ми каже ли коя е официалната страница във ФБ , че попадам на разни , ама май не са търсените. Дори присъединяване поисках на едно място  Joy

# 2 111
Big Brother Bulgaria с човка

# 2 112
Благодарско  bouquet

# 2 113
  • София
Скрит текст:
В анонса имаше интересен дует между М. Хранова и Мара.
Това ще ми е интересно.
А Шеф защо каза , че играта сега започва , като все си мисля , че ще си ходи, ако оставят зрителите да гонят? Публиката не обича агресори , колкото и да мре за сеири.

Някоя добра душа ще ми каже ли коя е официалната страница във ФБ , че попадам на разни , ама май не са търсените. Дори присъединяване поисках на едно място  Joy

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/

# 2 114
Мани, не ходѝ там! Тук е безобидно като в пионерски лагер, там е гето...

Ох, Александро! То грим, то прическа, то дреА... smile3544

Общи условия

Активация на акаунт