Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 359
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 265
Ганито за Мара "даже   2 пъти се е женила, и то за какви мъже, а ти нито за един" Joy Joy Joy
Мда, това беше култово! hahaha hahaha ooooh!

# 2 266
  • У дома
Ако Мегз наистина е с този, с когото я спрягат няма нужда да се притесняваме за нея и за това, че Мара може да я съди.
С кой я спрягат?

# 2 267
Пайнер за да изкарат отчети с участия на Мария, ще трябва преди това да са платили данък за всички тях, което дълбоко ме съмнява.

# 2 268
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Аз не можах да го разбера това за каишката newsm78 Някой ако може да ме просветли
Това са някакви вътрешнозаводски тайни... Няма и да разберем! Crazy

Че си пада по изпълнения в стил 50 нюанса сиво...

# 2 269
  • Брюксел / София
Мегз е доста нагла в нападките си към Мара, а Мара е доста обрана, но не е от акъл, а по скоро се притеснява. Според мен, Мегз има гръб и я подпират, и Мара го знае. Каквото и да е обаче сценката беше грозна и нивото заора дъното. И двете не блестят с интелект и изказ, но май е по-добре да се пробват неумело да се прикриват защото иначе брадъра започва яко да нагарча:(

# 2 270
  • София
Умирам от смях като си представя сина на Доган и Мегз.Joy
Мара се засегна и то много, ще я съди, за да защити честта си, така мисля.
Бре, че то освен достойнство, тя и чест имала...  Но какво ли се учудвам... така е при всяка дама... ooooh!

# 2 271
  • Сандански
Мегз каза броя на момичетата уж, с които Мария била на една маса. Би ли си измислила бройката???

# 2 272
Ако Мегз наистина е с този, с когото я спрягат няма нужда да се притесняваме за нея и за това, че Мара може да я съди.
С кой я спрягат?
Демир Доган

# 2 273
Лаеш на каишка,тая много проста!
Не е чак толкова проста щом осъзнава това.
Като го чу това Мегз и замръзна, да не я гледаме пак как трепери като на онова интервю.
Като се знаят какви са "хубавици" защо изобщо се захапват на тази тема, и двете са еднакво евтини.

# 2 274
Да се съдят, колко му е. Законът дава свобода за това, но за подобен род публични клевети (обществени истини), освен да направят веселото на съдийския състав, друго няма да стане. В интерес на истината Марчето първа обиди, в случая МегЗ е в по-изгодна ситуация

# 2 275
Казвам ви, ако Доган младши наистина седи зад гърба на Мегз, забравете за съд. Аз междудругото съм сколонна да вярвам на тоя слух. След онова интервю при Цветков, как се разтрепери горката. А и Г класа наистина не се купува с продажда на рокли от 50 кинта.

# 2 276
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Пайнер за да изкарат отчети с участия на Мария, ще трябва преди това да са платили данък за всички тях, което дълбоко ме съмнява.

Данъчната година не е изтекла, не е длъжна да подава данъчна декларация толкова рано. Преди това я е издържал законния й все още съпруг. Пък нека съда каже, че мъж да дава пари на жена си се нарича проституция.

# 2 277
Този филм със съда го гледахме вече с Люси Иларионов и Моника Валериева. Какво прави Люси не знам, но Моника не успя. Според мен Мара и Мегз знаят разни неща една за друга, а Шефът много злобно прошепна на Мегз, че цяла България знаела за Мара.

# 2 278
  • София
Аз съм за Мегз и Шефа. Заставам на тяхна страна...даже шефчето ми се вдигна в очите...
След като съм отвратена от Мара, значи и аз съм за Мегз...  Joy
Плачете значи Мичето да ви подведе под отговорност. 😲
Ще се срещнете в съда. 😜
Ааа, аз пък ще използвам гърба на бащата на гаджето на Мегз...  Joy Joy Joy

# 2 279
Да не засегнат темата за въпросния, да не вземе да се гътне тази на живо в брадъра.

Близначките са адски безинтересни.

Общи условия

Активация на акаунт