Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 601
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 340
Според мен Мара може да я "бие " в съда не по текстовете за обида и клевета по Нак. кодекс , а за причинени щети по граждански път. Там всеки е виновен до доказване на противното. И ще и вземе пари , , дам. Според мен !
Да бе, и ще допусне да извикат n на брой свидетели за да доказват, че е такава - и нищо да не кажат резилът и развятите кирливи ризки ще я веят по жълтите вестници поне 1 година, че и тези работи дето не ги знае пуФчо и тях ще научи!

О к;во ще кажат свидетелите - таковАх я, ама безплатно, така ли?
И да рИве за детето - баща му го гледа и осигурява прекалено добре, за да чака на майка й!

# 2 341
Моля да ми посочите линк, от който да може да се гледа ВИП Брадър и от чужбина. От 2 часа търся и нищо не тръгва. Нямам предвид в реално време, а на запис. Благодаря предварително !

# 2 342
Разконспирирани са. Алфонсо толкоз да не му дреме на шапката... перде.
Алфредо  Sunglasses
Дреме ти на шапката как му е името. 😉
Десетки страници по-рано се появи една потребителка, която го обърка името, но на мен Алфонсо ми харесва повече и си го ползвам. ОК?! (по Кичето)

Не искам да свършва драмата между двете дамички.
That's all!🤚

# 2 343
На Мария това с "диалога" явно ѝ е любимата фраза, много често го използва. И каква е смешна, наду се като мисирка.
Тя си има няколко опорни думи, около които се върти - дама, диалог, датс ол....  Mr. Green
Мария ако беше поне на 50% такава дама, за каквато се мисли и представя, нямаше да има нужда да го споменава. То щеше да си личи Wink

# 2 344
  • У дома
А може в съда да има и ценоразпис за обидите. Кое е по-обидно - психопат или компаньонка?
JoyJoyJoy
Той и съда една институция, това пък друга тема....
Като цяло и двете изораха дъното....ШеФ ГъЗ защо винаги повтаря на всички-мноого се излагаш-той хич не се излага😩

# 2 345
Както и предполагах близначките си заминават. Даже няма да се учудя ако самия ББ е подшушнал нещо на съквартирантите. Нямаше как още в началото да изкарат някой от другите номинирани.

# 2 346
Имате ли чувството,че на Марчи и е нещо на върха на езика за Мегз?Ако останат още двете,може да го изплюе в пристъп на ярост.Шеф Петров много неприятен.Как грозно се изказва и надява да изгонят Антон в понеделник.Кога ще има анкета по повод елиминациите?

# 2 347
  • София
Моля да ми посочите линк, от който да може да се гледа ВИП Брадър и от чужбина. От 2 часа търся и нищо не тръгва. Нямам предвид в реално време, а на запис. Благодаря предварително !

Hug

https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-21.mp4

# 2 348
  • У дома
Имате ли чувството,че на Марчи и е нещо на върха на езика за Мегз?Ако останат още двете,може да го изплюе в пристъп на ярост.Шеф Петров много неприятен.Как грозно се изказва и надява да изгонят Антон в понеделник.Кога ще има анкета по повод елиминациите?

Нямам чувството, Мара знае изпълненията на МегЗ КакаВашева Joy

Лека от мен, утре ще ви дочета 😉

# 2 349
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мария ако беше поне на 50% такава дама, за каквато се мисли и представя, нямаше да има нужда да го споменава. То щеше да си личи Wink
Точно защото знае, че не й личи, й се налага да го повтаря нонстоп, белким някой се излъже, че наистина е. Хем така и тя да не го забравя.  Laughing Щото то за кое по-напред да се мисли - за френското "р" ли, за словореда ли, за класното поведение ли....  Crazy

# 2 350
Щети...ама трябва и противоправно поведение да има. А кое е то?

Лягам си. Утре ще ви дочитам. За сефте от началото на шоото изгледах цял епизод. Аз доволен...от сеира Joy
Тет , утре прочети чл.45 и следващите ЗЗД. ОтидЕ Мегзата. Според мен  Peace Joy

# 2 351
А в съда ако трябва всяка да си докаже думите, коя според вас ще успее? Според мен Марчито. Само като пусне запис как Мегз говори на Енджито на развален български и съдиите хич няма да се чудят.

# 2 352
Много грозна свада, много. Такива неща не се говорят даже и да са верни, кажете си го на четири очи, така не се прави. Ееееей прости девойки. Но на Марчето  и съчувствам заради детето и, но все пак е трябвало да помисли преди да реши да влезе. С парите от Риц да беше платила таксите.

# 2 353
  • на брега на морето

Аз не можах да го разбера това за каишката newsm78 Някой ако може да ме просветли
Завързаното на каишка куче работи за този, който го е завързал като роб. Поне аз така тълкувам Мара. Съжалявам, че не удари в земята Каканижева с нЕкой отговор.

# 2 354
Не че симпатизирам на Мара компаньонката, но тая с говорния дефект защо не каже как си е купила джипа, няма да е с роклета от 70 кинта. Присмял се хърбел на щърбел е тяхната работа...
Божке това са ни виповете, ебаси държавата... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт