Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 629
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 565
За Мегз доходите и не знам колко трябва да са, за да покриват покупката на тази скъпа кола (около 100 000 евро), всеки месец наем 3-4000 лева, отделно бензин, данъци, работни заплати, наеми, фризьор, храна, сметки.

# 2 566
Тя Мегз е казвала, че продава брЕнда си в asos.com, но не е вярно, не фигурира там.
Мътна работа е бизнесът ѝ, може би е перачница или просто тя много си измисля.
Моя позната, която върти подобен бизнес ми е казвала, че редовно я вижда на Илиянци.
Аз се чудя защо е решила да кара точно ГЕ-класа, има далеч по-елегантни и хубави возила от тва чудовищно грозно нещо.

# 2 567
И за мен е непонятно как Марче няма известен хит, след няколкогодишно отсъствие на сцената е, но само Преслава и Галена са преди нея по хонорари.

Това за 100-те лева и да е истина,  е било само за някакъв кратък момент, докато почне с редовни участия. Другарката певица Рени и тя се оплакваше, че мъжът й я върнал в първи клас,  сега се оправя сама с две деца, но не знам да се е хвалила с Шанели, Сен Тропе и скъпи частни училища.

# 2 568
Знам, че писахте, щото вси- чко съм изчела, но Мара говори като вечно подпийнала. До сега трябва вече да се въргаля под масите. Или винаги така си говори?[/b] Но адмирации, ако е пила, че има време и реакция,  да премисли и избира думички по време на "диалога с нея".
Според мен по време на подобен диалог и си променя гласа. Познавам една дама дето по същият начин при конфликт си променя начина на изговаряне на думите,  интонацията за да изглежда по лоша, по строга и по важна Simple Smile
А иначе, тия двете Мара и Мегз явно са много по "вип" щом толкова дни все за тях драскаме. Кои бяха другите дето са в този лИбоФен сезон???!!!! Дано да дадат нещо и от тях....

# 2 569
Тя Мегз е казвала, че продава брЕнда си в asos.com, но не е вярно, не фигурира там.
Мътна работа е бизнесът ѝ, може би е перачница или просто тя много си измисля.
Моя позната, която върти подобен бизнес ми е казвала, че редовно я вижда на Илиянци.
Аз се чудя защо е решила да кара точно ГЕ-класа, има далеч по-елегантни и хубави возила от тва чудовищно грозно нещо.

Решила е да кара Г класа и тя от мутробарокови съображения.

Иначе ще се учудите колко момиченца си поръчват репликите и на червилата на Кайли и други гримчета от въпросния сайт купивсичко. За чужбина не знам, но факт че има много магазини в страната. Влизала съм от любопитство. Пълни боклуци като материали. Но маса ученички си купуват. Вярно е, че са бюджетни.

# 2 570
Ми ясно, пИчели от оборот. И нали бяхте сложили тук един списък от търговският регистър с нейни фирми, като оборотите минават през различните фирми - не плаща и реални данъци + още някой , който да побутне в началото - и ето ви печеливш бизнес.

# 2 571
  • somewhere near the sea
Трета тема с над 180 страници само с Мара отварачката и Мегито шивачката се занимаваме. Сякаш няма други, дето да са по-вип.

Четох някъде, че победата е уредена за Тото.

# 2 572
  • Пловдив
Трета тема с над 180 страници само с Мара отварачката и Мегито шивачката се занимаваме. Сякаш няма други, дето да са по-вип.

Четох някъде, че победата е уредена за Тото.

Този сезон наистина няма нито една интересна личност. Липсват ми хора с характер.

# 2 573
  • София
Тази година намерихте ли начин за онлайн излъчване от къщата?

# 2 574
Ами предната седмица се оплаквахме, че само Алекс и нейния Дани, сега що само Мара и Мегз, и нищо чудно Тото да спечели накрая, като оня, как беше...Орлин.

# 2 575
Нищо чудно Тото да спечели, той е единственият със стабилна фенска маса там.

# 2 576
Не съм гледала епизода от сряда, ( 20-ти септември )с боба на шеф Петроffff. Ако някой може да ми даде линк, който да се гледа от чужбина. Нищо не тръгва. Нито Нова плей, нито останалите сайтове, които ми излизат. Предварително благодаря !

# 2 577
  • София
Е, не видя ли как извади пачката с 3 хиляди, вързани с ластик. Mr. Green 50%.
Ама тя каза, че имала в чантичката си поне 7 хиляди.  Laughing

# 2 578

Нямало да прави танци с ханша. От какво се пази? В Инстаграма всичките й снимки са по сутиен до барабаните  Joy

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 20:21 от Ellinor*

# 2 579
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Като гледам списъка с хонорарите....Мичето що тъй я пускат и на промоционална цена hahaha
А компетентните да кажат - от така обявените цени колко им прибира пайнер и колко остава за тях Crossing Arms
някъде май бях чела, че на повечето им взимал 50%

И бившата, и настоящата на Свинаря са на промоция. СлучаЕност - не мислА!  Laughing
Различно им взимат - от 20-30% на Глория до 80% на Преслава. Кой както се продаде.
На Мара й взимат 50%.
Реалността е такава - колкото повече ти взимат, толкова повече те лансират и пробутват за да имаш работа и да печелят от теб. Тези с малките проценти вълци ги яли, с тях и без тях все 20.

Друг е въпросът, доколко може да се вярва на този изтипосан в темата списък с хонорари.

Има телефон, мейл - попитай  Whistling На мен не би ми хрумнало, че от Пайнер ще ми изпращат регулярно фалшиви цифри...

В днешното промо Мария се подиграва на Мегз, че чакала тирчето с дрешките. Е какво и е лошото тя си е сбъднала мечтата да направи това, което иска, а таз и се подиграва.

Че тя нали иска да е дизайнер - как препродаване на китайски парцали е сбъдване на мечта?

Nikolijа,Мара никога не е била актуална,ама никога! Прави некачествени песнички,които след месец вече никой не помни!Не си запозната май,и кой и е хита от 2016,че не сгрявам? Толкова много песни бълва и се пъни да е топ но никога не го постигна и тя много добре знае,че винаги е била в сянката на някой друг. Даже песента и със Стан не стана хит,защото тя с виенето си я развали. Няма нито един хит тая пача,не може да се мери с актуалните си колежки като Галена, Анелия,Преслава/да не изброявам/

Ами актуална е, очевидно, щом е в горната част на таблицата, щом има участия, щом хората я знаят и я коментират. Хубаво си споделяш пристрастията, но за всяка певица има място под слънцето - не може всички да са на върха, а практиката показва, че тези в златната среда имат по-дълготрайна и стабилна кариера. От изброените от теб само една е била на върха и не в сянката на други, но и тя с наркотиците се закопа.
Последния хит на Мара беше някакъв дует с Азис, който последния път като си бях в България звучеше навсякъде по заведенията.  Peace

Nikolija , не бих нарекла Мария актуална заради песните и. По-популярна стана покрай онази реклама на бира и джуките си. Скъпите и клипове са от периодите с инвеститори. Преди това пееше с циганите и циганките от Кристали дори и на цигански.

Което е една песен. Реално на Мара още първата песен й е голям хит - Спомен.
Но нали тук никой не слуша такава музика, какви са сега тея познания, че и придирчивост  Laughing

Отивам за пичие  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт