Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 215
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 330
Като каза за Брена и Брегович, пак погледнах снимките от нея вечер... На тази, виждам пълен мъж (наполовина Joy ) който седи на тяхната маса. Плешив, с сива коса....да е той?
Скрит текст:
Казвайте да или не, че жълтурите подготвят броя и вече скърцат със зъби Joy

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 00:58 от X-RayLily

# 3 331
  • Испания
Прилича.

# 3 332
  • София
Да се запиша накрая в темата (не че го гледам ВБ по тв, но тук мятам по едно око, защото е по-интересно Stuck Out Tongue ) с моите предположения за Енджи и егн-то й. Преди около десет години бях на някакво безумно глупаво  интервю за работа при нея, оказа се, че си търси дистрибутори (най-точно) на някакъв режим за хранене или какво беше там. Пълна пародия и като описание в обявата, и като организация. Аз тогава бях около 25 и си спомням, че тя ми се видя по-възрастна от мен, около 30 изглеждаше. Та тази жена си е към 40 годишна според мен. Другият вариант е като по-млада визуално да е стареела Smile

# 3 333
  • Испания
Преди около десет години...

Аз тогава бях около 25 и си спомням, че тя ми се видя по-възрастна от мен, около 30 изглеждаше.

Е това ѝ закова възрастта на Енджи. НЕма мърданЬе!

# 3 334
  • София
Ко каза? Защото аз казвам, че преди 10 години Енджи изглеждаше 30-годишна. Като това нищо не доказва естествено, може просто така да е изглеждала. Но и още нещо - преди 10 години се е чувствала капацитет да прави режими.
И да съм по-детайлна - случката беше 2005 или началото на 2006 г., та това прави даже 11 или 12 години.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 01:50 от Maidenly

# 3 335
Брей, Свинаря ще излезе по- митичен и от Шиши.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 02:33 от Анонимен

# 3 336
  • Rock & Roll feeling ...
Мисля,че беше показван в "компроматите" . Дебел и възрастен чичак.

# 3 337
Предлагам на Миглена Ангелова, когато и ако прави интервю с някого от къщата, да забие един въпрос на Енджи за възрастта ѝ. Така де, да принесе полза роду.

# 3 338
Нека малко да оплюем мъжете у Къщата!
Има ли изобщо мъже или ...П.....ци?
Срам за мъжката половина!

# 3 339
Тц...от чантата. Щот съм дама и бизнесменка..Stuck Out Tongue Winking Eye

Не че търся диалог, ама ДЖЕ класа имате ли, мадам?

I am too sexy for my car,  too sexyyyyy.... затуй съм с цял автобус и с шофьор към него, всяка сутрин ме чака на спирката и ме забира ...
 hahaha

# 3 340
  • София
Великата дизайнерка май не си е платила абонамента на платформата?!
При вас отваря ли се сайта: http://megz.eu ?

# 3 341
Добрутрю!
Значи оня плешив със син костюм и бяла риза с яка по модата от на Ейнджи младежките години е новия до който си ляга Марчето?

# 3 342
Великата дизайнерка май не си е платила абонамента на платформата?!
При вас отваря ли се сайта: http://megz.eu ?
Или спонсорът е врътнал кранчето... Scream Горкото Мегче, дали знае вече? Thinking

# 3 343
Добрутрю!
Значи оня плешив със син костюм и бяла риза с яка по модата от на Ейнджи младежките години е новия до който си ляга Марчето?

Пак не четете правилно. Момичето е написало предположение да не би да е той.
А сайта на Мегз и на мен не ми се отваря. Може да го обединява с другуя сайт. Или мутрите на Марче да са го хакнали да и съсипят бизнеса Joy

# 3 344
Тц....не е сигурно, ама Ич...

Да финала да сте намерили и постнали актуално фото на тоз Свинар-велик бизнесмен  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт