Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 136
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 375

Тоз свинар явно не е супер трупер известен, щом го няма нийде из нета. Или нарочно е избягвал светлините на прожекторите и светкавиците...мноУ интересно, многоооо   Thinking

Платил си е човека, за да изчезне от нета. Щот е убавец, сигурно Wink Аз харесах търговския му директор.

Аз пък прасето харесах! 😁
За да изчезне безследно и да го няма на ни една снимка, хич даже не е случаен! При положение, че не от вчера има връзки с певачки, начи и по кръчмите кисне и да му няма носа даже на снимка, смятай!

Аз го търсих в годишните класации за милионери на България, на Стара Загора... никъде не изкочи името му... за бизнесмен на годината, за процъфтяващ бизнес... НИКЪДЕ - дори името му... само в темите за връзката му с Мичка пише, че е мултимилионер...

# 3 376
Великата дизайнерка май не си е платила абонамента на платформата?!
При вас отваря ли се сайта: http://megz.eu ?

При мен се отваря без проблем и първата снимка, която видях отново е с накъдрен бордюр. Пак са и увеличавали дупето изкуствено   hahaha

# 3 377
Как са могли да го качат това: http://megz.eu/product/roklya-fino-pletivo-ss-srebrni-vgradeni-otblyastsi
Падам и умирам. Joy

Много е потаен г-н Свинар, поне разбрах, че не е Горан Брегович и е доста вървежен.

# 3 378
Аз го търсих в годишните класации за милионери на България, на Стара Загора... никъде не изкочи името му... за бизнесмен на годината, за процъфтяващ бизнес... НИКЪДЕ - дори името му... само в темите за връзката му с Мичка пише, че е мултимилионер...

Къде да ги погледна и аз тия класации?
За една прЕателка питам   Mr. Green

# 3 379
  • Испания
Марийка за новия мъж до себе си: https://www.vbox7.com/play:a36d0b2031

# 3 380
Хе хе , не мога да повярвам- цяла потеря БГ мами да не могат да открият някакъв прост свинар.
Прави сте , че темата има образователен характер- що специализирана аграрна и животновъдна литература излистих Smiley
И понеже е "сливен ден" , обявявам награда - купичка сушени сини сливи от Лидл за тази , която открие митичния свинар.
Мара пак е ударила "кьоравото"Rolling Eyes.
Пък не била дама , м - две коли охрана и кръжат около безценната статуетка, пет готвача и приготвят пичието , сервитьорите не ги броим, те нали били "отпред" , а шефовете "отзад" Shaved Ice
Свинаров откъде ли и е застанал , м? Animal Pig

# 3 381
Човекът има и секюрити фирма, как няма да се скрие.

# 3 382
Да знайте, че ви търся диалог...ама ви нема...спите...
Ами по цели нощи се наливат с пиЧиета,милионер-свинар издирват и тяхната не е лесна. Peace
Как не съм се сетила,че има милионерска класация по-рано?! Banghead

# 3 383
На Енджито бизнесът с манджите бил откраднат, ти да видиш! 😁 И т'ва тук у нас 😂 Като си има предвид, че целият и живот е на показ, щото сама казна, че е много социална и даже си имала човек да и публикува непрекъснато в инстаграма, как пък никой не разбра за тая кражба?! 🤔
Те така се скатава човек при фалит...
https://m.vbox7.com/play:0c71cae038

# 3 384
  • Испания

В леглото, за да легне тя до него.

# 3 385
Леглото сигурно е размерите на тенис корт.Голямо,подсилено като за уважаващ себе си свинар.

# 3 386
Добро утрооооо. Има доста богати хора където не можеш да намериш снимки в нета. Познавам един от Варна достааааааа богат, но снимки в нета никакви.

# 3 387

В леглото, за да легне тя до него.
Е то , с такава митична любов , до сутринта , човекът трябва и да сменя позите-от главоколянна до детска и после мантрата ОМммм Trollface
Дано поне някоя бг мама докопа покрай тези списания я биг овчар , а биг козар, да си имаме и ние гордост.
Няма само Марч да се кичи People Couplekiss

# 3 388
погледнах снимките от нея вечер... На тази, виждам пълен мъж (наполовина Joy ) който седи на тяхната маса. Плешив, с сива коса....да е той?
Скрит текст:
Скрит текст:
newsm78
Скрит текст:

# 3 389

Тоз свинар явно не е супер трупер известен, щом го няма нийде из нета. Или нарочно е избягвал светлините на прожекторите и светкавиците...мноУ интересно, многоооо   Thinking

Платил си е човека, за да изчезне от нета. Щот е убавец, сигурно Wink Аз харесах търговския му директор.

Хора, пошегувах се за снимката му в животновъдното списание, не търсете  Laughing Laughing

п.п. Този директор и на мен ми харесва. Представям си го в някоя паралелна вселена, че може да работи в НАСА, да е астронавт, вместо да се занимава с прасенца и техните майки.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт