Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 394
  • 675
  •   1
Отговори
# 105
  • Севлиево
В момента съм се намазала с маската за втори път и открих още един положителен резултат Laughing освен блясъка в косите, кожата на ръцете става мека и една такава гладичка  Laughing
Така, че още веднъж БЛАГОДАРЯ на Деси, че сподели с нас  Heart Eyes  bouquet

# 106
  • out of space
Ами не се заяжда момичето, просто има съмнения както и аз....не може една коса да порасне до кръста за една година.  То бива наивност, ама чак пък толкова. Едни витамини не могат да променят генетичната информация на косата до такава степен. Да не говорим, 4е прекомерното количество на витамини, приложено на косата или лицето е вредно за зародиша. Аз не бих рискувала с това ликарство за овце, което бай ду уей не е за растеж на руното, камо ли ако съм бременна. Не случайно българките имат най-изтощените коси, които съм виждала....щото и с лайна ще се намажат ако някой им ги препоръча. Хайде, чакам нападките от вси4ки привърженички на ов4и лекарства.

Като ти гледам снимката, явно доста препоръчани субстанции си ползвала.
Опитвам се да ти влезна в тон.

# 107
Слагам анкета в друга тема. Моля ви, не коментирайте в нея, само гласувайте дали сте направили маската и доволни ли сте от нея.

# 108
Ама че неуважителни постинги прочетох  ooooh!. Всеки има право на избор, не го ли знаете? Аз например съм избрала да  използвам тази маска, други момичета не! Същото е като в много други области- информиран си за плюсовете и минусите и правиш своята преценка и избор. Напр. , след като съм се информирала за плюсовете и минусите съм избрала да кърмя детето си, да го захранвам късно, да не му заголвам насилствено пениса и т.н.. Това са все неща, за които ме е "просветлил" форум-бг.мама. И съм много благодарна. Това е моят избор. Имало е и неща, за които не съм била мого съгласна, но това че моето мнение е такова, не значи че е миродавно. Та всъщност,Цветулке, знаеш ли кое най много ме издразни-обобщението ти за косите на бълг. жени! Виж какво ще ти кажа - може косите на голяма част от жените да са в плачевен вид, но това е знаеш ли защо? ЗАЩОТО КОСИТЕ СА ИМ ПОСЛЕДНАТА ГРИЖА! А и не само косите! Не само от материална гледна точка, им е трудно да заделят средства за да си купят продукти, с които да си поддържат косите, но те самите  са изтормозени, угрижени, толкова себеотдадени на съпруга и децата си, че слагат външният си вид на последно място! Cry Да така е- по-голямата част от бълг. жени са такива- мама беше такава,  половината от жените, които познавам са такива и то не защото експериментират много с косите си. Close Sad
Сори за спама  bouquet, ама трябваше да се изкажа!!!!

# 109
Аз пък не мисля, че българките имат най- изтощените коси, пълни глупости са това. Дори напротив, повечето поддържани жени имат много хубави коси и фешън прически. Че има изключения е вярно, но то навсякъде ги има. Ясно е, че ако се качиш надвечер в автобуса ще видиш доста изморени и отрудени жени с не особено поддържани коси, но пък ако седнеш в някое хубаво заведение рядко може да видиш жена с мърлява и изтощена коса.
А германките например са с много по- кофти коси от българките и са много по- неподдържани, ако става на въпрос, аз по морето една за свет не съм видяла. Sick

# 110
  • София
Ама че неуважителни постинги прочетох  ooooh!. Всеки има право на избор, не го ли знаете? Аз например съм избрала да  използвам тази маска, други момичета не! Същото е като в много други области- информиран си за плюсовете и минусите и правиш своята преценка и избор. Напр. , след като съм се информирала за плюсовете и минусите съм избрала да кърмя детето си, да го захранвам късно, да не му заголвам насилствено пениса и т.н.. Това са все неща, за които ме е "просветлил" форум-бг.мама. И съм много благодарна. Това е моят избор. Имало е и неща, за които не съм била мого съгласна, но това че моето мнение е такова, не значи че е миродавно. Та всъщност,Цветулке, знаеш ли кое най много ме издразни-обобщението ти за косите на бълг. жени! Виж какво ще ти кажа - може косите на голяма част от жените да са в плачевен вид, но това е знаеш ли защо? ЗАЩОТО КОСИТЕ СА ИМ ПОСЛЕДНАТА ГРИЖА! А и не само косите! Не само от материална гледна точка, им е трудно да заделят средства за да си купят продукти, с които да си поддържат косите, но те самите  са изтормозени, угрижени, толкова себеотдадени на съпруга и децата си, че слагат външният си вид на последно място! Cry Да така е- по-голямата част от бълг. жени са такива- мама беше такава,  половината от жените, които познавам са такива и то не защото експериментират много с косите си. Close Sad
Сори за спама  bouquet, ама трябваше да се изкажа!!!!

smile3501
Само още нещо да добавя - имам приятелка, която като чуе, че съм си купила червило по-скъпо от 3-4 лв просто ме обявява за луда newsm09възрастта й е под 30 год. /28, ако тр. да съм по-точна/, да не говорим, че ако може и шампоан да не си купува, ей така да си се мие със сапуна за ръце...ква била разликата.

# 111
Боже колко злобни и заядливи хора има...То човек да не смее да сподели нещо хубаво...ще те ометът с парцалите направо.
Pipilota, колкото и да не ти се вярва аз в `21 век` не мога да слагам снимки.Представяш ли?Много съм засръстена, нали?Абе как може, да не мога да слагам снимки...всички могат пък аз - не????Все пак 21 век е...всички трябва да можем да правим всичко.
Да, факт е, аз не мога.И не ме е срам...може би има неща, които ти не можеш, а аз мога да правя.Пък и нужно ли е да си изтипосам снимките в нета, за да ме гледат всички.Това е въпрос на личен избор и не смятам, че трябва да се доказвам точно пред теб.
А и щом си толкова сигурна,че работата е гнила, има ли смисъл да те споря ...аз няма и да го направя де...Под достойноството, манталитета и възпитанието ми е.Незнам ти с какви реклами си запозната, но гледала ли си турски реклами?Всичко, което се прави в Ориента е доста по-различно.Нито мога, нито искам да ти обяснявам,защо косата ми не може да се подстриже толкова драстично!
Цветулка, когато полагаш неимуверни усилия за да порасне и се сгъсти косата, могат да се постигнат учудващи резултати колкото и да не ти се вярва.Твой е избора дали ще рискуваш или не!
Oki, не мисля че продукт който е изцяло от витамини, може да навреди.Много по -вредни са готовите маски, които съдържат страшно много химия.Разбира се, че когато с нещо се прекалява, то рано или късно става вредно.
Благодаря на всички други момичета за подкрепата.Виждам,че 99% от мамите са доволни, е винаги има 1 %, които намират за какво да се заядат.
Момичета, винаги когато попадна на находка в козметиката ще я споделям с вас, защото не ведниж или два пъти сте ми помагали със съвети. Heart Eyes

# 112
Снощи пак си я направих, ами няма такова чудо  Hug
Косата ми е много мека и има невероятен блясък. По принцип я боядисвам с кастинга на Лореал и с него го докарвам. Но като започне да се отмива боята косата ми става матова  Rolling Eyes Ползвала съм какви ли не готови маски, балсами, ампули и т.н. нямаше особен ефект  Naughty
Снощи си забърках маска от : 1 с.л оцет, 1 с.л ракия, 2 с.л. Тривитаминол, 1 жълтък, балсам на око Wink Много лесно се отмива. Опитайте, дано и на вас допадне  Peace

Деси злобни подмятания винаги ще има, не им обръщаш внимание.  Peace

# 113
ПЪРВО - Деси, поздравления за договора.
ВТОРО - благодаря, че сподели с нас рецептата  Grinning
ТРЕТО - в момента съм с маската на главата - след около два часа ще докладвам  Laughing

# 114
  • София
Аз вече си я правя за трети път и имам наистина блясък.
Забелязах, че като сложа балсам много лесно се отмива после маската. То и без балсам не я отмивам трудно де Peace

# 115
момичета,а не мислите ли че блясъка идва от маста и газта  Grinning не го казвам с лоши чувства,но моето мнение е такова.същата маска може да се направи и само с витамин А или Е от ампули. Peace
искам да напиша и за ракията-по принцип алкохола изсушава косата и ако косата е мазна само тогава да се слага,а и оцета е достатъчен.

# 116
момичета,а не мислите ли че блясъка идва от маста и газта  Grinning

Първия път се намазах само с Тривитаминола, не съм слагала газ и мас Wink

# 117
Исках да питам Деси-кога забеляза първите резултати от маската?След колко месеца(след започването на процедурата)видимо се забелязваше разлика в косата-а именно сгъстяване и усилен растеж?
Горе-долу с колко сантиметра ти порастна косата за 1(2)месеца?

# 118
  • София
От едно време българките са имали страхотни коси, сплитали са плитки по метър и са били дебели като юмрук. Редовно са се мажели със смес от газ, мас и оцет. Не само поради суетност, но и по този начин са се пазили от паразити. Мен като дете са ме мазали с тази смес, когато в ДГ хванах въшки. Резултата наистина е впечатляващ - лъскав и мек косъм  Grinning.

# 119
Цитат
Не случайно българките имат най-изтощените коси, които съм виждала....щото и с лайна ще се намажат ако някой им ги препоръча.

Супер мнение, супер изказване, супер обобщение няма що... примитивно...

Общи условия

Активация на акаунт