Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е рецептата за маската за коса, спомената в публикациите?
Какви са мненията за добавянето на бирена мая в маските за коса?
Какви са препоръките за измиване на маската с оцет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е рецептата за маската за коса, спомената в публикациите?
-
Какви са мненията за добавянето на бирена мая в маските за коса?
Мненията относно добавянето на бирена мая в маските за коса варират. Някои потребители съобщават положителни резултати, като по-плътни и блестящи кичури, докато други изразяват опасения относно неприятната миризма и сухота, които може да причини. От съществено значение е да се извърши индивидуално тестване, за да се определи реакцията на конкретния тип коса.
-
Какви са препоръките за измиване на маската с оцет?
-
Какви са мненията за добавянето на прогестерон към маската за коса?
-
Какви са мненията за добавянето на хума в маските за коса?
. Всеки има право на избор, не го ли знаете? Аз например съм избрала да използвам тази маска, други момичета не! Същото е като в много други области- информиран си за плюсовете и минусите и правиш своята преценка и избор. Напр. , след като съм се информирала за плюсовете и минусите съм избрала да кърмя детето си, да го захранвам късно, да не му заголвам насилствено пениса и т.н.. Това са все неща, за които ме е "просветлил" форум-бг.мама. И съм много благодарна. Това е моят избор. Имало е и неща, за които не съм била мого съгласна, но това че моето мнение е такова, не значи че е миродавно. Та всъщност,Цветулке, знаеш ли кое най много ме издразни-обобщението ти за косите на бълг. жени! Виж какво ще ти кажа - може косите на голяма част от жените да са в плачевен вид, но това е знаеш ли защо? ЗАЩОТО КОСИТЕ СА ИМ ПОСЛЕДНАТА ГРИЖА! А и не само косите! Не само от материална гледна точка, им е трудно да заделят средства за да си купят продукти, с които да си поддържат косите, но те самите са изтормозени, угрижени, толкова себеотдадени на съпруга и децата си, че слагат външният си вид на последно място!
Да така е- по-голямата част от бълг. жени са такива- мама беше такава, половината от жените, които познавам са такива и то не защото експериментират много с косите си.

възрастта й е под 30 год. /28, ако тр. да съм по-точна/, да не говорим, че ако може и шампоан да не си купува, ей така да си се мие със сапуна за ръце...ква била разликата.

Много лесно се отмива. Опитайте, дано и на вас допадне