Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните характеристики на сколиозата?
Каква е разликата между функционалната и структурната сколиоза?
Какви са потенциалните източници на болка при сколиоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните характеристики на сколиозата?
-
Каква е разликата между функционалната и структурната сколиоза?
-
Какви са потенциалните източници на болка при сколиоза?
-
Как може да се коригира сколиозата без хирургическа намеса?
-
Какви са възможните начини за подобряване на състоянието при сколиоза?
,
Hybavoto pri tebe e 4e si nakraq na puberteta i silniqt rastez e popreminal, taka 4e edva li ste se izkrivi6 mnogo ./ ne se pla6i kato pi6a taka, prosto taka si se izrazqvam/ Ako naistina se okaze skolioza veroqtno ste ti napravqt podhodqsta programa za yprazneniq taka 4e ne se pritesnqvaj. Na tozi etam si mnogo dale4e ot operaciq. Tq se nalaga pri skolioza 3 stepen i pove4e, a o4evidno pri tebe oste dori ne e diagnostirana. Zelaq ti kasmet i vqrvam 4e vsi4ko ste e ok!!
Казаха ми да ходя на рехабилитатор-ходих,но напразно.Така си дадох парите.
и ме караха да се изправям постоянно.Нямах представа че имам такова нещо и не ме е боляло, но от извесно време не се издържа..Незнам нито каква степен е нито какъв вид..Страхувам се!!Четох по форуми че в Горна баняима добри специалисти?!Вярно ли е..какво мога да правя, да отида там да ме прегледат или..нямам никаква представа.Не искам да ходя при личната си лекарка, тя всеки път ми казва че ми няма нищо.Но това е друга тема. На 19г. съм, сега завърших училище. kalia77
Може би ще прозвучи даже глупаво, но ме е страх да отида на лекар.. кой знае какво ще измислят пак, понеже от малка ме мъкнаха по балници и така съм ги намразила