Априлчета 2017 - Тема 4

• 38 483
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И ние бяхме навън до сега, обаче сме далеч от Лидл. Ходихме на разходка навън и малко на мол, да погледаме зайците в зоомагазина:)
На нас определено ни е рано за гърне. Съгласна съм с Белинда, ако няма знаците, че е готово детето си е загуба на време.

# 631
Олее ми аз си мисля че днес е четвъртък Grinning вече не знам кой ден сме хахах
Ооо значи утре дано да е спряло да вали ще ида Wink

# 632
Успокоихте ме за гърнето... първо ми е и хал-хабер си нямам. Мислех, че изоставаме нещо 😀

# 633
  • Велико Търново
Хм, личи си, че се захлажда времето, все повече наобикаляме форума. Аз излязох за малко да посрещна каката от училище и направо ми замръзна носа.
Щерката не пожела на гърне въпреки дъъъългото обясняване. Един път обаче не й хареса това, което видя в памперса след като се изака и първо започна това да казва. Беше на около година и седем-осем месеца. Пишането го отложихме за по-топло време, но и там не е имало драма. То ако детето е по-спокойно, ще си седи на гърнето и все някога ще се изпиша, особено сега в студеното, ама това няма да го научи истински.

# 634
И аз съм чувала, че от 6 месеца се почва приучването към гърне, но аз ще изчакам още малко да се осъзнае бебчо Grinning
Вашите бебчовци постепенно ли увеличиха дозата на пюрето? Моя до вчера ядеше по 20 - 30 грама, а вчера и днес 60 и 80гр.

# 635
  • София
Моя рязко я намали:)
Ядеше по 190 в един момент и вече втора седмица отказва категоично. Но когато започнахме увеличи в рамките на  2 седмици. Първо по лъжичка-2-3-10...После направо по 125 и няколко дни по-късно го пробвах с голямо бурканче и си го изяде. Сега яде по 190 попара на закуска.

# 636
Да на бебка и трябваха околко 10/12 дни докато стигне цяла порция пюре. За следобедното хранене още сме на малки порцийки. Не иска да си го измества. Хапва малко каша почивка и после си смучка кърма:) ще видим колко време ще и трябва да си го измести.

# 637
Дит, да не е заради зъбите?
А следобедното хранене в колко часа ви е и след като напълно заместихте обедното ли го почнахте? Че нашия режим на хранене още е 6-10-14-18-22часа и следобедното ни се пада в 18, но късничко ми се вижда, а нямам представа как да ги изместя Grinning

# 638
  • София
Ами то може да е от зъбите...ама тия зъби...няма почивка излизат вече горе трети и четвърти... Той човека ще вземе да ги изкара всички преди годинката братче...
Нашия режим е 6.30-9.30-13.30-17.30-20

# 639
Ехее, браво на вас. Ние още си чакаме първото Grinning

# 640
Дит и Бруклин, по колко мл. мляко е дажбата?
Нашият има вече 5 зъба (3 от които леко показали се)

# 641
Еййй ние уж сме от по-големите нямаме нито един зъб, само симптоми. Браво на усмквките със зъбки Simple Smile аз вече нямам търпения да я видя какъв образ ще е със зъбки Grinning

# 642
Алиса, доскоро пиеше 5x200мл. но напоследък намали малко до около 180мл.

# 643
Много са сладки със само 2 избили отгоре  Laughing
Колко често слагате бебчовците в леглата да спинкат през деня? Аз от 14 до 17 ч., но вече от месец се буди в 15,30 и почва много да църка. Иначе през другото време придремва в люлката.
Относно мл., имам чувството, че само ние сме на 6 хранения.. по 160 мл., кашата я правя със 120. Сега като ще минавам на 5, се чудя на колко мл. да променям, при положение, че паузата пак ще е от 3 ч.

# 644
  • София
Аз не мога да кажа по колко мляко пие, защото го кърмя..иначе в момента суче по 3-4 пъти на денонощие.
Спи по два пъти на ден от 10 до 11.30 и от 15 до 17. Не в кревата си, а на спалнята...кревата вече е само за игра...

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 18:32 от ditmade

Общи условия

Активация на акаунт