Априлчета 2017 - Тема 4

• 38 482
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Ние си излизаме, днес бяхме на йога, след това даже и се поразходихме да подишаме чист софийски въздух Grinning
Утре сме на музика и след това мисля да скокнем до Лидл.
Кърмещите зъбчовци почнаха ли да ви хапят докато ги кърмите, стикито два-три пъти ме стисна, направо свитки ми излязоха.

# 646
Ние имаме заместено обедно и 6 хранения по 120мл АМ. Ходих на гости "на бебе" малкия шошо е на 2+ и яде през 4 часа 180мл.... бях в шок, то горкото като Мишелин. Чак пръхти милото, като мопс....
Утре сме на ваксина, като подарък за месечинката 😕 Дано не ни върнат отново, заради червено гърло 🙏

# 647
Пърпъл, и аз съм в групата на захапаните. Ревах няколко пъти, чак ранички имах после. Скоро не ме е хапал, май само докато осъзнае, че има зъбчета. 🤓

Пате, дано минете без температура и неспокойствие. 🙏

# 648
Пате, дали не са малко тези мл., на колко е бебчо?

# 649

Здравейте, мами!

Получихте ли пари за отпуска за майчинство за август? Датите на преводите се разместиха, но сякаш ми вървят с 1 назад, заради август.

# 650
На мен в началото на октомври ми изплатиха за септември.

# 651
# 652
Пате, дали не са малко тези мл., на колко е бебчо?

Утре прави 6. ЛЛ каза че за толкова хранения е добре, не превишаваме 1л АМ за денонощие.

# 653
Ние сме на 7м вече и яде предимно 6 пъти още е на 3 часов режим/но някои дни и 7 и 8пъти  зависи колко кърмения иска/.  Имаме едно хранене на обяд с пюре. И аз не знам колко си изсуква, но като я оставям на майка със замразена кърма майка казва че предимно 140мл изяжда, но някой път и 190/200мл.
За спането тя си спи доста през деня, но я слагам на спалнята, люлка нямаме. А вечер предимно е в кошарата като видим зор на спалнята при нас.
Пърпъл аз някъде преди месец се оплаквах. Хапе си и дърпа, прави каквото си иска, а няма зъби, и пак ми разрани едното зърно. Гермастана пак извадих.
Лора парите за септември ги преведоха на 3.10
Сега за октомври ще има превод на 7.11

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 21:24 от LilyRose

# 654
  • Враца
Ние имаме 5 хранения, сутрин, вечер и през нощта по 200мл мляко, на обяд от вчера яде по 190 пюре и отваря устата за още, следобяд яде каша със 140мл мляко

# 655
Аз точно от един месец я захранвам и в добрите дни изяжда по 60-70 грама пюре 😕 Не че бързам да замествам хранене, ама ако я караме така, цял живот ще я кърмя 😱
Иначе през деня има 4 или 5 кърмения, нощем между 3 и 7 🤣😂
Приспиването и вкъщи беше голяма драма, но от около месец правим sleep training и вече никога не я приспиваме на ръце. Единствената ѝ аванта е ако сме навън с раницата и тя се възползва и заспи 😁 Иначе спи три пъти на ден - два пъти по 30 минути и един път цял час.

# 656
Марти, не знам дали е възможно като теория, но ми хрумва, че може би не е била съвсем готова за захранване и затова да не иска да яде. Въпреки, че виж и на Дит младежа- той пък обратното, след успешен старт сега нещо стачкува на пюретата.

# 657
  • София
И нашия човек спря да спи голям сън през деня. Дремва следобед не повече от час. Най-добре ми се получава, когато спи за последно докъм 5 часа, защото тогава му се доспива рано и в 8 е трупясан. Което значи цяла вечер кеф ми книжка, кеф ми филм! Това с големия ми син не съм го и сънувала!

# 658
На мен пък ми е по- добре, ако има дрямка към 18:30 и после е буден до 21:30-22ч, така или иначе немога да си легна в 20ч с него, а сутрин не ми се куква в 6ч. С късното заспиване има и късно ставане към 9ч. 😀 Идеално !!! 👌

# 659
И аз се присъединявам към горното Hug

Общи условия

Активация на акаунт