Априлчета 2017 - Тема 4

• 38 481
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Пърпъл, и при нас започна чудесно захранването - всичко ядеше, даже за нула време стигна 100 грама и изведнъж отказа да яде Confused
И ние от известно време я караме да ляга по-късно, че сега като сменят времето уикенда, както ставаше към 7-8, хич не ми се става в 6-7 Sleeping

# 661
  • София
Моето меченце става основно към 8 и нещо, но понякога, като днес например, спа до 9:30! А си легна снощи в 8 Stuck Out Tongue Winking Eye Има справедливост на този свят! Знаех си, че Господ ще ме компенсира, задето с номер едно не спах 2 -3 години Joy
Всичко при децата е временно. И спането/неспането и яденето/неяденето, и всичко. Като в онази притча - няма да е все така...

# 662
Моя човек пък от няколко дена ми прави номера да заспива в 7.30! Опитвам се да го държа буден, на маймунка ставам - няма! Човека почва да се криви, търка очи, спи му се зверски. Снощи даже не се събуди за ядене в 9. Явно вече ще яде 4 пъти 😁 Резултата обаче е на лице- 4 часа кукурдяк.

# 663
Олее поредната нощ със хиляда ставания. Няма заспиване. Не мога да си представя какво е бебето ми да заспи в 8 Open Mouth напоследък много късно запсива не знам защо. Приспя я и след 20/30 смях ритане ей така както си седи, и права все права да е. Дано бързо да минава тази временна фаза. Но виж за буденето си е часовник 7,20/ макс 7.45 е будна за деня.
Лили и аз така като задреме късно все искам да е будна, за да заспи по на време за нощен сън, еми не мога и на маймуна и на цирк да стана тя като иска заспива.

# 664
  • София
И при нас се наблюдава това с игрите вечер. Аз го оставям да си се наиграе на тъмно. Той не търси внимсние , сам си се забавлява и понякое време се уморява и заспива.

И един въпрос..Давате ли месо вече? Какво месо? И ако не е от бурканчета от къде го взимате?

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 11:17 от ditmade

# 665
Аз още не съм давала месо, след няколко дни става месец от захранването. Мисля на консултацията на 7 месеца да обсъдя с педиатъра, но вероятно ще започна със заешко (домашно). А може би след това и жълтък.

# 666
  • София
Жълтък поне ядем. Успешно давам по 1/4 през ден от една седмица. Чак не мога да повярвам. Днес направих моркови и ябълкина пара. Хвана симорков близна го и щеше да повърне. Същото се отнася и за ябълката +сладък картоф. За сметкана това изяде две корички хляб, 3 оризови бисквити и парче банан...

# 667
Прибираме се от консултации. Не сме качили мнохи ама то с това пълзене к изправяне за каквото се хване как да качи Wink на 7 месеца, 71 см, вече се забавят темповете. Педито ни каза, че може да започвам с пуешко, пиле и заек. Аз съм поръчала на една съседка имат село, домашна пуйка, заек и яйца ще ми носи. Така че ще започвам към средата на ноември с пуйката. И вече като навърши 8 месеца, тъкмо да е яла 3 седмици месо, ще дам жълтък.
Дит браво на детето как заспива сам. И а започвам да я оставям, че вече без ръце останах. Ама тя много пищи ще видим дали ще ми се получи.

# 668
  • Враца
Аз пък днес реших да започна с плодовите пюрета, сложих малко круша във кашата следобяд. Чудя се, дали мога да давам плодово пюре между закуската и обяда, без да замествам хранене, до сега имам две заместени хранения, тя закусва към 7-8ч.  мляко, да и дам към 10 примерно плодово пюре и на обяд да си яде зеленчук, или не става Confused

# 669
Да взема да се отчета, минахме през Лидл. Чорапки не видях за бебета, но й взех едно комплектче да се въргаля вкъщи за 14 лв и една плътна жилетка за 19 лв. Имаше и други работи, но се въздържах просто защото не ми трябват. После взехме от ХМ нова шапка и ръкавички. Като цяло много добре ни се получава шопинга по женски. Grinning
Дит, аз за месото поне за начало съм решила да търся що годе чисто, от така наречените пасищни животни, което пак е гаранция Франция дали е баш така, ама да ми е чиста съвестта, че съм се постарала. Ще търся от фермерски пазари или от Pharmhopping, имат онлайн. Магазин имат на входа на Южния парк.

# 670
  • София
И аз забърсах от лидълските жилетки, харесаха ми.
Голямо миткане днес, направо съм дроб! След малко го слагам да спи и си сипвам едно, че се размазах😰

# 671
Оо и аз взех една бяла жилетка Simple Smile и розовоте пантофи. Но мамите в квартала ми вкараха муха, че щом малката се изправя на крака не трябвало да ги слагам тези пантофи, не били подходящи. Вие какво ще кажете по опитните? Трябва ли да е  обута със специални обувки? Тя не е тръгнала да ходи, е верно тъпче там като се изправи, но е още рано за ходене.

# 672
  • София
Не съм много компетентна, моите и двамата проходиха боси. Лято, жега, какви обувки?! Но пък сега и двамата са с калпави сводове, пусти ген...

# 673
На мен в началото на октомври ми изплатиха за септември.
Simple Smile

Тогава правилно съм забелязала- превода на 7 октомври е за септември, ако до края на месеца има още един- той ще изравни и в началото на ноември ще чакам за ноември.

Просто бавят с месец назад. Не знам защо.

# 674
Лили, според мен ако са имали предвид, че за прохождане не са подходящи, то е защото трябва да са с по-твърда подметка. Но това, че твоята се изправя не значи, че е тръгнала да ходи.
Живи и здрави, другото лято ще сме на вълна ходене, и аз ще я пускам да си шляпа боса.

Общи условия

Активация на акаунт