Априлчета 2017 - Тема 4

• 38 476
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Оо и аз взех една бяла жилетка Simple Smile и розовоте пантофи. Но мамите в квартала ми вкараха муха, че щом малката се изправя на крака не трябвало да ги слагам тези пантофи, не били подходящи. Вие какво ще кажете по опитните? Трябва ли да е  обута със специални обувки? Тя не е тръгнала да ходи, е верно тъпче там като се изправи, но е още рано за ходене.
Лили,
 И аз не устоях на розовите пантофки. Те са много мекички, защо да не са подходящи?  Thinking

Загледах се и по една бархетна пижамка-гащеризон, но розовия десен с бели еленчета нямаше нашия размер.

# 676

И моето пате стана на 6 месеца.
Голямо ходене и ние днес. За подарък две ваксини и сега 38,1 Т....и два много насрани памперса днес 😳 (като по чудо)
Обрисахме и Лидл - жилетка, пантофи, гащеризони, блузки 😀
И празнувахме до преди малко, направо съм гроги 😕

# 677
И аз мислих днес да ходя до лидл, но не ми се получиха нещата Grinning
Лили, и моя бебчо много се изправя, постоянно иска прав. Откакто се научи не мога да го спра просто. Прави стъпки, даже на моменти се опитва и да скача, а е на 6 месеца и 1 седмица.

# 678
Ах, Пате, честита шеста месечинка! Да ви е живо и здраво малкото патенце Hug
Бързо да му минават неразположенията от ваксините! Много сладурска торта!
Сега вечерта, стикито така си чукна едната вежда във ваната, докато се плацикаше, че чак се разплака. После видях, че й се е зачервило.

# 679
Лора ми не били подходящи, защото не можело детето да стъпва с тези пантофи.
Засега я пускам по чорапи, но ми се струва че зимата няма да се разминат пантофите. Чак толкова няма да я повредят.
А пък и аз мисля както Пърпъл пише, тя стъпва ама пък не е тръгнала да ходи има време. Бруклин, положението е вечно покачена някъде, измаря се започва да хленчи, ама будале още, от къде да му дойде на акъла да седне да си почине и после като иска пак Simple Smile))  между другото и тя рано се изправи. Но така е живота не можеш да го спреш Sunglasses
Пате честита месечинка, на патенцетоооо Simple Smile

# 680
Охх и аз овършах Лидл - екипчета, жилетка, рокля, пантофи, книжка, джинси 🙄 Уж излязохме за обувки за мен, пък аз останах без обувки, а тя се сдоби и със зимно спално чувалче, и с малка черна рокличка от Уайкики 🤣 Да вземе да се оправя времето, че Аман от шопинг!
Месо отначало ще ѝ давам домашно. Нашите живеят в селски район, в Добруджа, и засега все с домашен зарзават я изхранвам. В неделя ще ми донесат и домашно заешко и пилешко - баща ми го е консервирал в бурканчета без мазнина и сол, само с варене.

# 681
А я кажете коя каша е по-вероятно да създаде проблеми - елда или просо? Утре искам да въведа каша с плод, обаче ме е страх, защото днес повръща на фонтан - беше трети ден на броколи и явно не ѝ понесе, а аз толкова да обичам Sad

# 682
  • Враца
Пате, честита ви половин годинка, да ти е живо и здраво патенцето, наистина много сладурска торта, и аз ще правя другата седмица а ММ смята че и малката ще яде  от нея Grinning
mmmartity аз захраних първо с оризова каша, после дадох елда, сега ще започвам с просото, елдата никакви проблеми не ни е създала, даже много я харесва.

# 683
  • София
Просото дай. Чувала съм за 1-2 случая на проявена чувствителност към елда, към просо - никога. Освен това е супер богато на желязо / тя и елдата де/, което за растителна храна си е направо рядкост.
Не знам обаче, ако повръща, дали да не я оставиш ден-два само на кърма, да се успокои стомахчето и тогава нова храна?

Пате, честито. Чак торта? Голям мерак Hug

Стикито / това е мн сладко и ужасно й отива/ да внимава повече с това плуване Hug

# 684
Нали ни е първо, мерака е голям 😀 А и прадядо му имаше имен ден вчера, стана 2в1 😀
Нашат Т падна на 37,5 но не дадох нищо. Оставих организма му да се пребори. Колко време трябва да съм нащрек сега ? 😕 За първи път слагаме 2 наведнъж, с по 1 сме нямали такива проблеми..

# 685
Пате, при нас температурата беше само в деня на ваксините, така че днес би трябвало да е наред вече.

# 686
И ние сложихме последната ваксина вчера, не ми е вдигал температура, само кривотията му е в повече 😁
Иначе -73 см, 9.250 кг. е маймунчо. 4 см се е издължил от предната консултация. След няколко дена ще пускам изследвания, да видим тази пуста урина как ще я събера 😁

# 687
"Жълто пате" ни е любимата песен. 🐤🐥 Честита месечинка и бързо да се оправя патето. При нас ваксина е давала реакция и след 48 часа. Това стана именно като поставихме първите Синфлорикс и Хексацима заедно. Втория прием го разделих и значително по-добре се понесе. Смятам и третия да разделим (малко сме назад, да).

А за елдата и просото, както Белинда е казала, дай просо. Педиатърката ми обърна внимание на предишната консултация, когато попитах за въвеждане на зърнените, че елдата е добре да е по-късно.

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 12:45 от mrs. queue

# 688
Честита месечинка,  пате!  Във връзка с кашите,  някой виждал ли е по магазините просо на Слънчо?

# 689
  • Враца
Алиса ММ вчера е взел просо на Слънчо, но аз съм във чааак във Враца Grinning

Общи условия

Активация на акаунт