И ние от известно време я караме да ляга по-късно, че сега като сменят времето уикенда, както ставаше към 7-8, хич не ми се става в 6-7
Има справедливост на този свят! Знаех си, че Господ ще ме компенсира, задето с номер едно не спах 2 -3 години 
напоследък много късно запсива не знам защо. Приспя я и след 20/30 смях ритане ей така както си седи, и права все права да е. Дано бързо да минава тази временна фаза. Но виж за буденето си е часовник 7,20/ макс 7.45 е будна за деня.
на 7 месеца, 71 см, вече се забавят темповете. Педито ни каза, че може да започвам с пуешко, пиле и заек. Аз съм поръчала на една съседка имат село, домашна пуйка, заек и яйца ще ми носи. Така че ще започвам към средата на ноември с пуйката. И вече като навърши 8 месеца, тъкмо да е яла 3 седмици месо, ще дам жълтък.

и розовоте пантофи. Но мамите в квартала ми вкараха муха, че щом малката се изправя на крака не трябвало да ги слагам тези пантофи, не били подходящи. Вие какво ще кажете по опитните? Трябва ли да е обута със специални обувки? Тя не е тръгнала да ходи, е верно тъпче там като се изправи, но е още рано за ходене.