Паническо разстройство - 29

• 67 993
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Няма такава държава!
Мерси, Венчо! Ще се постарая да го направя такова.

# 181
Момичета, през нощта имах страшна паник атака, направо ме събуди Sad взех валидол пих ксанакс и след два часа на ужас заспах. Поспах около 3 часа и сега съм яко на тръни, зле ми е на всяка част от тялото. Не знам освен да пия пак ксанакси, дали да увелича Коаксила на 3 по 1 или да си чакам да ми го сменят?
Много неприятно.Мен до сега не ме спохождала ПА през ноща ,но никага не казвай никога,не се знае кага ще дойде.Сигурно днес ще си като парцал.Чети си книжка ,слушай си музика ,почисти ,нахрани се.
Нели , как си днес ,дано не си влезнала в серия.Стискам палци днес да се чувстваш добре.

Горе долу. Премалява ми пак на моменти, стомах ме стяга, но да кажем че съм изцедена от снощи:))
Венчо, коаксила е слаб. Аз го пиех 3х1. Бил щадящ и затова ми го изписаха.
Момичета, хубав ден ви пожелавам, ще ви чета като имам време:)
Цвете  Hug

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 12:38 от neli_20

# 182
Карла, както писах тези АД "не помнят", че сме ги пили прекъснеш ли го, трябва да го почваш наново. Аз трябва да почвам ремирта за съня ми. Но гледам сега с новата работа и местоживеене да не се набутвам в излишхи филми, като започване на нов АД.

Как заспивам сега, имам ужасно безсъние даже по 2 ксанакса съм пила и пак задремвах за около 4 часа. 1 ривотрил от 0.5, едно атаракс и 1 белергамин и ме отрязват до сутринта.
Джери, аз снощи пих Ривотрил и започнах пак Ремиртата - четвъртинка. Слава Богу съм по-добре вече. Беше започнало едно гадене и напрежение - не е истина. Ремирта е лек и мек антидепресант - изписват го за сън и апетит. Няма странични ефекти - поне при мен.

# 183
Здравейте, дами Kissing Face
Да ви се оплача.. вчера цял ден ми беше много весело, имаше напрежение на работа, но пък то по-скоро беше, защото един колега ме дразни, че скатава от работа Grinning. Както и да е - беше ми весело цял ден, без черни мисли. Прибрах се в Пазарджик, откъде всъщност съм, видяхме се с наще, гледах Откраднат живот, никакъв проблем. Пушех на терасата и си говорех по телефона с една приятелка и ми стана хладно, въпреки че се бях облякла. Влязох, пуснах си климатика в моята стая да се стопли и като почнах да треперя, да ме втриса, едно ми се гади, все едно имах буца в гърлото и край. Помислих си, че имам температура, че ще започна да повръщам и цялата цветна картинка. Поуспокоих се, изкъпах се и си легнах като се завих с юрган, дебела пижама на мен, затворен прозорец и вече топла стая от климатика. Цяла нощ заспивах, будех се, беше ми топло, когато към 5 и малко се събудих и вече започна да ме хваща паниката, започнах да се потя цялата, сърцето ще ми изскочи, станах, вдигнах мама, тя ме провери - температура нямах, просто се потях, което го отдадох на паниката, която ме беше обвзела. Баща ми се премести в моята стая, а аз си легнах при мама, позаспала съм, е пак се будех, но бях по-добре.
Сега ми е пак леко тревожно, не ми се яде, мисля си, че съм болна и ми има нещо Grinning.
Вместо да се панирам, можеше просто да си отворя прозореца, да се съблека, но аз предпочетох да се филмирам отново.. и така. Чудя се дали по-късно да не изпия един деанксит да се ускопоя малко.
Извинявам се за дългия пост, хубава събота на всички Kissing Face

# 184
И на мен ми е тревожно от сутринта. Цяла седмица чаках уикенда, като си мислех колко гот ще ми е да не трябва да се стягам и държа, а просто да мързелува. Ми, нищо подобно, от сутринта съм пред постоянна ПА. Sad

# 185
  • София
Деска, много гадно...това е точно да чакаш със страх, че ще ти стане все по-зле Sad аз гледам мъжът ми примерно -заболи го яко стомаха, но си е спокоен, а мен заболи ме нещо и край. Пий нещо да, за да не си натъпкваш в душата допълнителна тревожност :-*

# 186
vesta_78, главата горе!
Венчо, и моят приятел същата работа.. беше болен тези дни, но си е спокоен и не си мисли глупости само като нас.. чудя се не се ли плашат тези хора Grinning

# 187
  • София
Ами не Simple Smile ние сме от свръх чувствителен тип хора, аз само се надявам да мога да го изкореня това.

# 188
Венчо, от една страна е по-хубаво, но не и от нашата..  а да знаеш какъв непукист бях преди, такова скопойствие, не ми пукаше за нищо..

# 189
  • София
Венчо, от една страна е по-хубаво, но не и от нашата..  а да знаеш какъв непукист бях преди, такова скопойствие, не ми пукаше за нищо..
Ооо, блазе ти Simple Smile аз никога не съм била непукист. Деска, какво се преобърна, че стана така ?

# 190
Ооо, блазе ти Simple Smile аз никога не съм била непукист. Деска, какво се преобърна, че стана така ?

Е, била съм си страхлива от болести, но като цяло имах цялото спокойствие на света. И аз не знам какво се случи, за да се докарам до това състояние. Все още търся отговора и не мога да го намеря - никога съм нямала проблеми с родителите, приятелите, не съм преживявала тежки раздели с гаджета, завърших, приеха ме в университет, това, което исках и там завърших. Взеха ме и на работа отново там, където исках.. като цяло съм живяла доста спокоен живот, обгрижвана обичана и ето на.. не намирам отговора.
При тебе как стана?

# 191
Аз днес дойдох на среща със страха ми от височини, но за съжаление не го преодолях 😬 за сметка на това мъжа и детето се забавляват. В една гора сме на катерене по дървета. Направени са разни пътечки нависоко м/у дърветата, завързан си на въже, но отстрани на пътечките няма ограда, няма за какво да се хванеш. Ами отказах се.
Деси, съгражданка си ми. 😉Но вече не живея там от над 10 г. Ходя веднъж в годината.

# 192
  • София
Аз днес дойдох на среща със страха ми от височини, но за съжаление не го преодолях 😬 за сметка на това мъжа и детето се забавляват. В една гора сме на катерене по дървета. Направени са разни пътечки нависоко м/у дърветата, завързан си на въже, но отстрани на пътечките няма ограда, няма за какво да се хванеш. Ами отказах се.
Деси, съгражданка си ми. 😉Но вече не живея там от над 10 г. Ходя веднъж в годината.

Ехааа, браво, Дарси! Наслаждавай се Kissing Heart

Деси, аз имах доста стресиращ живот, няма да изпадам в подробности, а и винаги съм била притеснителна, за най-малкото нещо топка в стомаха, все страх от нещо, но дълго време нищо не е показвало, че нещо такова ще се случи...просто физическата страна ме побърква. Понеже се включих в една група на ФБ за Фибромиалгия и една жена е с такива симптоми като мен и неработоспособна вече 5 години и аз съвсем се сринах и психически днес...

# 193
  • София
И на мен ми е тревожно от сутринта. Цяла седмица чаках уикенда, като си мислех колко гот ще ми е да не трябва да се стягам и държа, а просто да мързелува. Ми, нищо подобно, от сутринта съм пред постоянна ПА. Sad
Веста, успя ли да се поотпуснеш ?

# 194
Дарси, весело изкарване, да се забавлявате много!
Венчо, разбирам.. все ми се струва, че трябва да избягваме такива групи и да се сравняваме с другите, всеки човек си е индивидуален.. аз след малко отивам на маникюр, познайте колко имам желание, но пък мисля, че ще се разсея 😘

Общи условия

Активация на акаунт