Паническо разстройство - 29

• 67 879
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Нелка, от нерви е всичко това Sweat
Знам, аз затова понякога питам и колеги от някое ястие, което сме яли заедно дали и на тях им се пие повече вода, оказва се че да. Но такава жажда, аз до обяд изпувам 1л само и отгоре. Не всеки ден, но през няколко дни.Съхне линви на вас, често устата и да ви се пие повечко вода?

# 286
От някои АД също може да се получи сухота в устата. Но ти май не си на АД.
Честно казано, щом преди 4-5 мес си правила изследвания и всичко е било наред,ако съм аз не бих си направила пак сега. Май излишно се панираш. Търсиш си симптоми за които да се притесняваш. Преди 2 дни си говорехме за вода и ето, вторачила си се в това и мислиш че пиеш много. Но казваш, че не е всеки ден. Ако имаш диабет трябва да е всеки ден. Нищо ти няма.

За мен съм забелязала, че е свързано с храната. Ако е по пикантна пия повече.

Лек ден на всички. Flowers Four Leaf Clover

# 287
От някои АД също може да се получи сухота в устата. Но ти май не си на АД.
Честно казано, щом преди 4-5 мес си правила изследвания и всичко е било наред,ако съм аз не бих си направила пак сега. Май излишно се панираш. Търсиш си симптоми за които да се притесняваш. Преди 2 дни си говорехме за вода и ето, вторачила си се в това и мислиш че пиеш много. Но казваш, че не е всеки ден. Ако имаш диабет трябва да е всеки ден. Нищо ти няма.

За мен съм забелязала, че е свързано с храната. Ако е по пикантна пия повече.

Лек ден на всички. Flowers Four Leaf Clover
Благодаря Дарси. Да, не е всеки ден, обаче много ми е сухо и се наливам, после пък не съм и гладна, то ми е тежко от водата. Вчера вечерта не бях много гладна и хапнах малко ориз и 1 парче геврек, ама чак и днес такава жажда. Теябва да не се вторачвам във всяко нещо, много е трудно:(

# 288
Нели, и на мене ми се е случвало, но рядко, защото пия доста вода. От хапването е, може да е било по-соленичко, аз за себе си забелязвам, че и като духа вятър също, както се напукват и устните. Напълно нормално е. Наистина Дарси е права, онзи ден говорихме за вода и веднага си се хванала.
Аз пък днес уж добре, излязох да пуша, облякох жилетката, бях на слънчице и така топло ми стана и айде пак паниката.. нещо много съм хванала да се плаша от топлото Disappointed Relieved

# 289
Нели, и на мене ми се е случвало, но рядко, защото пия доста вода. От хапването е, може да е било по-соленичко, аз за себе си забелязвам, че и като духа вятър също, както се напукват и устните. Напълно нормално е. Наистина Дарси е права, онзи ден говорихме за вода и веднага си се хванала.
Аз пък днес уж добре, излязох да пуша, облякох жилетката, бях на слънчице и така топло ми стана и айде пак паниката.. нещо много съм хванала да се плаша от топлото Disappointed Relieved

И мен така, даже често се изпотявам.

# 290
Нелка, и аз така, едни горещи вълни като почнат, все едно съм в критическата Grinning

# 291
  • Няма такава държава!
Деси и Нели - спокойно, съвсем скоро ще стане яко студено и тогава топлите вълни ще ви топлят! Има полза и от проблемите.   /шегичка де/

# 292
Деси и Нели - спокойно, съвсем скоро ще стане яко студено и тогава топлите вълни ще ви топлят! Има полза и от проблемите.   /шегичка де/
Hug
Нали онзи ден бях с температура и вчера отивам до личния за 3 дни болничен и ми каза, че изглеждам бледа, много зле ми стана, отидох до баща ми и той каза, че добре изглеждам. Днес пак една позната вика да си взема ч.дроб, че съм бледа и пак ми стана яко кофти. Прибрах се и питам ММ дали изглеждам бледа, той вика, че попринцип съм с такава кожа и не вижда да съм бледа. Много гадно ми стана, и без това съм в стрес, още по голям ми докарват:) Сега заради тия само се оглеждам ръце, лице #Crazy

# 293
Дай една снимка и ние да те видим и да кажем нели. Гледай как се чувстваш физически, и също ти как се определяш като се видиш в огледалото.

# 294
Да, Нели - снимка. Иначе и на мене като ми кажат, че съм бледа и вече откачам, а аз просто съм с много бяла кожа и затова е така, ама нали трябва да се филмирам..

# 295
  • София
Аз пък съм с адски жълт подтон на кожата и особено около очите и в комбинация с белези от акне, ако не се гримирам може да изплаша някой Grinning и да ви кажа това ми е много гаден комплекс още от тийн годините, дори много от приятелите ми не са ме виждали без грим

# 296
Мдаа, и на мен като ми кажат, че съм бледа и започвам да се притеснявам и оглеждам. Simple Smile
Също като започнат да ме обливат горещите вълни и да се потя със студена пот, ме обхваща паника и си викам ето, сега ще е, ще припадам Simple Smile
Нели, моя пси казва, че виновен за пресъхването на устата отново е адреналина Simple Smile

# 297
Значи всички откачаме като ни кажат така. Като ми го казаха и започнах да се поря, лошо да ми става Joy

Дарси, аз си се виждам като всеки ден, принципно съм си доста бяла, според баща ми и приятеля ми също съм си ок. На снимка нищо няма да се види, камерата и да изключа ефектите пак леко матира кожата. Физически, не съм добре, явно вируса още си ме държи дори да нямам температура.
Веста, явно адреналина не ме пуска Joy От сутринта 2.5л съм си изпила. Сега не е толкова суха, вчера хапнах 3 лъжици ориз, попринцип от него пия много вода, но като изям доста повечко, пък от няколко лъжици и чак днес цял ден да съм като на водопой  Joy
Благодаря ви момичета. Сега ще идва приятелка, ще питам и нея как изглеждам. Човек ако е блед, значи наистина има нещо, баща ми е с нисък хемоглобин и като знам и преливания на кръв и какво ли не и много се плаша.
А това пък, че не се чувствам много добре, не знам на кое да го отдам, на ПР или на вируса, ама той трябва да е минал, вчера имах малко температура, днес нямам.пфффг гадна работа  Hug

# 298
И да си бледа Нели е нормално след вируса. Моя малък мъж два дни повръща и още го държа на диета, ела да го видиш и той е блед и с кръгове под очите. Това не означава че трябва да ти преливат кръв.

# 299
И да си бледа Нели е нормално след вируса. Моя малък мъж два дни повръща и още го държа на диета, ела да го видиш и той е блед и с кръгове под очите. Това не означава че трябва да ти преливат кръв.
Благодаря ти. Дано всичко да се оправи, че и от стреса трудно се храня и това много влияе:)

Общи условия

Активация на акаунт