На море в Гърция 2017 - IV

• 120 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте,
Може ли да препоръчате хубав плаж на Иракли или наоколо?
Благодаря
Иракли ако правилно помня е на българското черноморие,и няма нищо общо с море в Гърция.

# 616
Здравейте,
Благодаря
Иракли ако правилно помня е на българското черноморие,и няма нищо общо с море в Гърция.
Може да пита за Ираклица.

# 617
  • София
Може и за Ираклио на Крит да пита,ама ми свърши боба,и ми се счупи кристалната топка Simple Smile

# 618
Може и за Ираклио на Крит да пита,ама ми свърши боба,и ми се счупи кристалната топка Simple Smile
Не е нужен сарказъм.

# 619
  • София
Реших да питам за насоки. Търся хубав плаж с кристално бистра вода, готино място с ресторантчета и еста да се мотаем вечер. Искам да е нещо ново, където не сме били и да ни изненада колко е яко. Търся Greece vibe Simple Smile Сега ще кажа къде сме били- Лефкада, Закинтос, Тасос, Керамоти, Халкидики- Ситония и Касандра. Моля, дайте идеи за готини места, които да открием. Единият вариант е да идем с кола- да не е много далече, а другият до Атина със самолет и после фери.

Сивота на йонийското крайбрежие.
Можете да наемете лодка и да се разходите до островите отсреща - там е Синята лагуна с кристално бистра вода. Simple Smile
Белла Врака е другото място, което не може да не ви впечатли.
От самата Сивота може да вземете и корабче до Паксос и Антипаксос. На Антипаксос пък корабчетата спират за около час на плажа Voutoumi - с още по-кристално бистра вода.
Има хубава пристанищна алея за разходки и чудесни места за хапване.

# 620
  • ВАРНА
Корфу - Палеокастрица! 

Най-доброто място в Гърция.

# 621
Здравейте,
Благодаря
Може да пита за Ираклица.

Объркала съм,извинете ме!
За Неа Ираклица става въпрос.

# 622
Корфу - Палеокастрица! 

Ха, можем сериозно да поспорим по въпроса. Определено има очарование, но е далече, далече от най-доброто. Пък и за всеки има ралично най-добро.

# 623
  • ВАРНА
Корфу - Палеокастрица всичко най-добро е събрано.  

Топло и януари +17 денем +10 нощем....синя вода....
и не е безлюдно и безинтерескно като Закинтос един утрепан  - потънал кораб да гледаш и нищо друго.

# 624
Корфу - Палеокастрица всичко най-добро е събрано.  

Топло и януари +17 денем +10 нощем....синя вода....
и не е безлюдно и безинтерескно като Закинтос един утрепан  - потънал кораб да гледаш и нищо друго.

Само Закинтос и Корфу ли познавате от стотиците острови и уникални места на материка?  hahaha

Крит, Аморгос, Милос, Пелопонес, Наксос, Миконос, Кефалония, Скирос, Сирос.....

# 625
  • ВАРНА
Това някакъв  "спор"  тип пред чалготеката.  Кой какво знаел.

# 626
Това някакъв  "спор"  тип пред чалготеката.  Кой какво знаел.

Нищо подобно. Много от тези места съм посетила. Но не това е въпроса. Твърде категорично и невярно е да се обявява нещо за най-най, при условие, че не познавате всичко останало. Затова ви казах, че може да се поспори в ей това ви твърдение:

Корфу - Палеокастрица!  

Примерно мога да ви кажа, че Корфу-Палеокастрица няма древната история и археология, каквато има на Пелопонес. А там дори е по-топло от посочените от вас Т. Няма впечатляващата архитектура на Цикладите, и няма кухнята на Крит и Скирос.
Трябва да бъдете внимателен в категоричността си и липсата на опит. .

# 627
Здравейте,
Благодаря
Десетина километра(или 20?) на юг, след Неа Перамос, има красив плаж със син флаг - Амолофи. Знам, че е доста препълнен във висок сезон. Аз съм го виждала през септември, и беше приятно. Писано е доста и в темите, и извън тях.

# 628
Момичета, чудя се между Лихнос и Валтос за спане:thinking: Кое от двете места препоръчвате?

# 629
На Валтос предимството е, че може да се стигне пеша до Парга, както и с водно такси за 2 евро.
От Лихнос само с кола. Иначе той ми харесва повече във всяко отношение - и като плаж, и като гледка. Но с Валтос имате директен достъп до града с неговите заведения и красоти, без да търсите всеки път място за паркиране (което в Парга е много сериозен проблем).

Общи условия

Активация на акаунт