На море в Гърция 2017 - IV

• 120 837
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • БГ
Здравейте,
с интерес следя темата и разглеждам снимките. Планирам вече лятната ни почивка. До сега ходим винаги в Гърция, Ситония, на едно и също красиво място,  но ми се иска да сменим малко сега. Харесала съм като опция това лято Амулиани. Моля дайте мнение за втората половина на м. Юни водата дали ще е топла, и ако ми препоръчате места за отсядане, ще съм благодарна. Предпочитаме нещо непретенциозно-апартамент или студио за 3-ма, да е чисто не е нужен лукс, но по-близо до хубав плаж. Благодаря !Весело посрещане на 2018г. на всички!

# 241
  • Пловдив
Здравейте,
с интерес следя темата и разглеждам снимките. Планирам вече лятната ни почивка. До сега ходим винаги в Гърция, Ситония, на едно и също красиво място,  но ми се иска да сменим малко сега. Харесала съм като опция това лято Амулиани. Моля дайте мнение за втората половина на м. Юни водата дали ще е топла, и ако ми препоръчате места за отсядане, ще съм благодарна. Предпочитаме нещо непретенциозно-апартамент или студио за 3-ма, да е чисто не е нужен лукс, но по-близо до хубав плаж. Благодаря !Весело посрещане на 2018г. на всички!
Здравейте! Планираме почивка на Ситония в края на юни. За пръв път ще ходим там и реших овреме да се ориентирам. Изгледахме сума ти клипчета на плажове, изчетох повече от половината теми за Ситония и Гърция и вече тотално се обърках. Чудим се Вурвуру ли, Никити ли, Торони ли??? Дали студио или някое хубаво бунгало на
 и къмпинг... С деца на 7 г. и на 1,5 г. ще сме.
Ще съм благодарна за препоръки за читаво място ...
Ако някой има наблюдения за Aroma studios на Вурвуру, ще съм благодарна да сподели.

Благодаря и весело посрещане на Новата година! Simple Smile

# 242
  • БГ
anetka_ta  зависи каква почивка си представяте. По мое мнение  Никити е по-оживено и не е за спокойна почивка. Вурвуру- беше много оживено със тесен плаж и е по-подходящо за спортните натури, има условия за сърф, лодки........Торони- бяхме там и почивката е по-спокойна, плажа-чист и огромен. Но аз седя цял ден на плажа и за мен е определящ плажа и морето. Не си падам по почивка тип Сл. бряг............Зависи от предпочитанията ви. По мое наблюдение колкото по-далеч-толкова по-чисто.

# 243
Здравейте, а някой да препоръча плажчета интересни за шнорхелинг на Ситония, за не особено добри плувци?

Здраве, благополучие и прекрасни пътешествия за всички през новата година!

# 244
Портокали, Лагониси, Спатиес, Лас Бандидас.

Да ти се връща! Wink

# 245
  • Varna
Здравейте,
Търсим си местенце за лятото.Семейства с деца,на по 10 години.Искаме хубави плажове,да става за гмуркане.
Миналата година бяхме във Вурвуру-Врахос Хаус(плажа там беше лош,стаите също,но имаха огромни тераси и се събирахме вечер всички.Там Кариди бийч ни хареса, но беше претъпкано с румънци.Ходиха едва ли не по главите ни.Изобщо не се съобразяват,викат, крещят...Влюбихме се в Ориндж Бийч- тюркоазена вода,плитко,супер.Въпреки,че плажа е мъничък много ни хареса.
Сега си мислим за Лефкада в началото на юли,но чета,че плажа не е много за деца.И водата около 2 юли е студена.Но като,че ли ни се иска някъде в тази част.
Дайте съвет,не искаме пак на Халкидики.Въпреки,че много ни хареса.По възможност да не е на остров.С коли сме и обикаляме.
За настаняване - не сме от капризните.Търсим студио с кухня, по възможност с големи тераси,където да се събираме семействата.Ако пък наемем цяла къща с двор ще е супер.
Предварително ви благодаря

# 246
  • Пловдив
anetka_ta  зависи каква почивка си представяте. По мое мнение  Никити е по-оживено и не е за спокойна почивка. Вурвуру- беше много оживено със тесен плаж и е по-подходящо за спортните натури, има условия за сърф, лодки........Торони- бяхме там и почивката е по-спокойна, плажа-чист и огромен. Но аз седя цял ден на плажа и за мен е определящ плажа и морето. Не си падам по почивка тип Сл. бряг............Зависи от предпочитанията ви. По мое наблюдение колкото по-далеч-толкова по-чисто.

За много години! Живи, здрави и пътешестващи бъдете! Simple Smile

Tevolere, Слънчака също не е нашата почивка! Wink И ние сме по цял ден на плажа.Миналата година беше лесно: беба беше на съответно: 6 и 10 месеца, когато ходихме на море и спеше в количката. Тази не знам как ще е, че тя е малко камикадзе...
Преди всичко търсим хубави плажове и вече набелязахме няколко най-близки до Вурвуру: Лагониси, Кариди, Манасу и още няколко. Очертава се да спим в Арома студиос.Не е на първа линия, но то пък една първа линия... Wink
Има добри отзиви, изглежда много добре, с огромен двор... Тези дни ще получим оферта.

# 247
  • София
Anetka_ta, когато ние бяхме със съвсем малки деца, ходехме до плажа Ливари, който е малко преди Вурвуру (от север), до Къмпинг Реа. Плажът е малък, пясъчен, а морето е в лагуна и е много топло. Едната лагуна е много плитка, като гьолче - там детенце на 1.5 г. може да си плацика на воля и няма нужда от надуваем басейн - толкова е плитко, и водата е много топла.

# 248
  • София
Здравейте и честита Нова година! Щастие, здраве и страхотни пътувания ви пожелавам!
Параход, благодаря за страхотната тема! Heart Eyes
Вчера измислихме съвсем нова концепция за тазгодишно море до Гърция. Искаме да си наемем къща, с двор, като предпочитаме да не е в големите навалици, може да е извън селца/градове, нямаме изискване за близост на плажа, така и така ходим с коли. Но сме 11 човека-6 възрастни и 5 деца. Дори посоката не съм сигурна, че има значение каква е, само да е на не повече от 600 км от София. Не искаме лукс, а двор, рибка, пломари и гърци Simple Smile Разглеждахме снимки от стари пътувания отпреди 20 години в Гърция и с носталгия си спомнихме за това време Simple Smile
Ще съм много благодарна за съвети и предложения, ако някой се сеща или е бил на такова място.
Още веднъж страхотна година ви пожелавам!

# 249
  • малкия йеросалим
Здравейте.Честита Нова година бъдете живи и здрави!
Аз миналата седмица резервирах за юни месец в хотел Паладиум-Криопиги.Ако някой е отсядал там моля за малко инфо.
Иначе може ли да ми препоръчате добри плажове,забележителности на ръкава.Миналата година пак бяхме в Криопиги,но в друг хотел.Ходихме на плаж на Калитея и бяхме доволни/в края на ивицата,беше тихо и спокойно/Търсим си сега пак такива спокойни плажове с плитка водичка.Благодаря предварително.

# 250

Да ти се връща! Wink

Да ти се връща! Wink

Благодаря, Параход!
На Портокали май ще се наложи нощен шнорхелинг... Много благодаря за идеята за Лас Бандидас, намерих отзиви за хубав шнорхелинг там. Ще пробваме и Спатиес, надявам се да е по-спокойно и там, виждам и скалички...

Всъщност, ако някой е намерил не много дълбок,  подходящо за деца място, каменисто и с животинки, и по други части на Гърция, ще се радвам да сподели.

Скрит текст:
В тази връзка, прeпоръчвам маските на декатлон https://www.decathlon.bg/p/8304664_maska-za-gmurkane-na-povarhno … o.html#/2-200-s_m

# 251
  • Пловдив
Здравейте и Честита Нова година!

Ние не сме ходили досега в Гърция на море. Отдавна се каним, но все нещо ни спира. За тази година обаче сериозно съм се замислила.
Искам да помоля за предложения за настаняване в северната част на страната - Керамоти, Кавала, Неа Ираклица, Неа Перамос. Двама възрастни и дете на 11г. ще сме. Разглеждах много сайтове, но нищо не ми е познато и предпочитам първият път да бъде нещо изпитано, а не да се хвърляме на случайни места. Предпочитаме апартаменти или студия. Хотелите ми се виждат скъпи.
Бюджетът ми е 40-55 евро/нощувка, смятаме да ходим края на юни.
Ще съм благодарна за всякакви насоки.

# 252
  • Varna
Здравейте,
Търсим си местенце за лятото.Семейства с деца,на по 10 години.Искаме хубави плажове,да става за гмуркане.
Миналата година бяхме във Вурвуру-Врахос Хаус(плажа там беше лош,стаите също,но имаха огромни тераси и се събирахме вечер всички.Там Кариди бийч ни хареса, но беше претъпкано с румънци.Ходиха едва ли не по главите ни.Изобщо не се съобразяват,викат, крещят...Влюбихме се в Ориндж Бийч- тюркоазена вода,плитко,супер.Въпреки,че плажа е мъничък много ни хареса.
Сега си мислим за Лефкада в началото на юли,но чета,че плажа не е много за деца.И водата около 2 юли е студена.Но като,че ли ни се иска някъде в тази част.
Дайте съвет,не искаме пак на Халкидики.Въпреки,че много ни хареса.По възможност да не е на остров.С коли сме и обикаляме.
За настаняване - не сме от капризните.Търсим студио с кухня, по възможност с големи тераси,където да се събираме семействата.Ако пък наемем цяла къща с двор ще е супер.

Самоцитирам се.
Ако има някой идея. Blush

# 253
  • Пловдив
Крайбрежието около Парга? Пък от там може и до Лефкада да скочите. Разгледай, писали сме доста.

# 254
Здравейте,

Самоцитирам се.
Ако има някой идея. Blush

Разгледайте Пелион, района на Агиос Йоанис. Също Евия е опция, макар и малко по-на юг.
Лефкада е чудесно като опция, но водата началото на юли вероятно ще бъде по-хладка.

Общи условия

Активация на акаунт