На море в Гърция 2017 - IV

• 120 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Ираклион, запазих от от един сайт - http://www.cretarent.gr/, който видях във форум за пътувания, тоест и други хора за запазвали без проблем, надявам се, че няма да остана без кола Grinning

# 391
Аз направих резервация за тук http://www.halkidiki.com/sarafianos-studios/index.htm за края на август. Надявам се да няма лоши изненади Laughing

Ще следя за отзиви, че и аз го бях загледала.

# 392
Ние в Крит ползвахме тези: http://www.autoclub-rentals.gr/
Никакви забележки нямам-човека ни чакаше с табелка с името на летището, има отстъпка при плащане в брой и е без кредитна карта Expressionless. Каза да върнем колата на портиера на паркинга на летището, ако не видим някой с блуза като неговата наоколо. Wink  Поиска само шофьорска книжка на шофьорите /ние бяхме 2 семейства-6човека в една кола/. Условието беше горивото да е на същото ниво като при вземането, то така и направихме, но реално никой не направи оглед при връщането.
Цената си беше супер- 30е. за двете семейство. В Крит няма пътни такси. Горивото си е стандартно като за Гърция. Аз полиция никъде не видях.

# 393
  • София
Здравейте,
харесах една вила на този сайт halkidikivilla.com. Моля, ако някой е резервирал през тях да пише. Принесненията са ми свързани, доколко са коректни и дали резервацията, която ще направя ще е реална.

# 394
Здравейте,
харесах една вила на този сайт halkidikivilla.com. Моля, ако някой е резервирал през тях да пише. Принесненията са ми свързани, доколко са коректни и дали резервацията, която ще направя ще е реална.

# 395
  • UK
Здравейте, някой има ли отзиви за Ouranopoli camping and bungalows? Миналата година бяхме в Комица къмпинг, хареса ни много, но беше доста ветровито, сега търсим нещо от южната страна на ръкава. А за самото градче Уранополи какво можете да ми кажете хубаво? Simple Smile Благодаря!

# 396
  • София
Аз лично, за Уранополис само хубави спомени имам. Обаче. Дали в пик сезон плажа е достатъчен - не знам. Бях там миналата година октомври. Градчето е малко, но мн приятно за разходки, хапвания. Има разни гривнички/ те са от едно семе, което уж го има само там  Wink/ и за жени и за мъже, уж правени в Атонските манастири за здраве. Повече от 5-6 евро не давайте, ще ги намерите на толкова, ако търсите или договаряте. Освен това имаш фери до Света гора, Амуляни и Магарешките острови. Peace  

# 397
  • UK
Mayaal, благодаря за мнението, този къмпинг е встрани от градчето, ако има отзиви за плажа на къмпинга ще се радвам. Ще пътуваме след 20 август.
А мнения за Lacara camping? Общо взето търсим си бунгала, на по-забити и непренаселени плажове. Ще съм благодарна на всякакви препоръки за места, до които може да се стигне с кола от Бг.

# 398
  • Sofia
Бяхме преди 2 години в хотел Кари, до къмпинга и ходехме на плаж пред него. Плажа е чист и поддържан, къмпинга също. Изобщо изглеждаше доста добре. Септември беше много приятно и спокойно. Питай нещо конкретно, ако мога да отговоря.

# 399
  • UK
Бяхме преди 2 години в хотел Кари, до къмпинга и ходехме на плаж пред него. Плажа е чист и поддържан, къмпинга също. Изобщо изглеждаше доста добре. Септември беше много приятно и спокойно. Питай нещо конкретно, ако мога да отговоря.
Това за Лакара ли? Благодаря. Плажът за деца как е, какъв пясък, дълбок или плитък?

# 400
  • някъде ... тук ...
Предполагам за Уранополи пише Monadirs.
Това е плажът на Лакара. Пясък е, но дали става бързо дълбоко - не знам. Снимката е от края на юли 2014. Последното лято пак минахме от там, просто разглеждахме. Същият си е, но имаше повече хора. Бунгала не съм снимала, само намерих още някоя снимка на бамбуковите къщички и къмпинга.

# 401
  • UK
Благодаря ви, момичета, аз си харесах доста места, не сме претенциозни, но проблемът е, че ще сме освен нас четиримата, ще вземем и дядото. Настаняванията, които намирам не са много подходящи - или си е една спалня, студиа, бунгала със спалня и допълнителни единични легла в нея. Има тук таме супер луксозни каравани с по две спални или самостоятелни вили, но не по джоба ни. Бунгало със спалня и единично легло и единично/диван/разтегаемо легло в антре/хол/кухненско помещение ще е чудесно. Апартаменти и хотели не ми се иска, защото искаме да сме извън населените места.

# 402
  • Sofia
За Уранополи ми беше отговора. Можеш да погледнеш хотел Кари. Нашата стая беше голяма и дълга, разделена с прегради на две спални и нещо като кухненски бокс. Имаше спалня и две единични легла, не знам доколко ви устройва такава конфигурация.

# 403
Привет,
Може ли да ми препоръчате проверен  хотел в Тасос.

Благодаря предварително.

# 404
Mayaal, благодаря за мнението, този къмпинг е встрани от градчето, ако има отзиви за плажа на къмпинга ще се радвам. Ще пътуваме след 20 август.
А мнения за Lacara camping? Общо взето търсим си бунгала, на по-забити и непренаселени плажове. Ще съм благодарна на всякакви препоръки за места, до които може да се стигне с кола от Бг.
Имам страхотни спомени от лятото на 2015 от Лакара - пуст и чист плаж, тишина и спокойствие.
Къмпинга беше много поддържан, но бунгалата не ми харесаха и ми се сториха доста скъпи. Ние спяхме във Вурвуро, а ходехме на плаж там. Става бързо дълбоко и е каменисто. Трябват обувки, има и таралежи, но е супер за гмуркане. Така като описвам не ми звучи токова добре, но това е едно от местата, от които не ми се тръгваше изобщо и имам приказни спомени.[/u]

Общи условия

Активация на акаунт