На море в Гърция 2017 - IV

• 120 865
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
peterky2002, тази цена дали е с HB  newsm78 Гледам в букинг се заплаща закуската, няма цена за вечеря. На сайта на хотела също нищо не пише за вечеря.

# 436
Плаж като Сарти изобщо няма на Касандра.Неа Потидеа, Калатея ,Ханиоти ,  Афитос  са многопо тесни и каменливи.Долу горе по свесни са на Неа Скиони , Сани и Крузо Simple Smile
Вчера си харесах едни бунгала в Коринос - ДЕНИС , даваха ги по сайтовете и агенциите за 42 - 45 евро/двама/НВ . Реших че е добре , ма реших да врътна и една шайба (то къде ли сега има тел. с шайба ама нейсе Simple Smile Попаднах на собственика и той ми даде цена 34 - 20 % по малко !.Така че винаги преди да резервирате пробвайте и директно  Simple Smile

Не съм много съгласна, на мен по ми харесва плажа на Калитея, отколкото на Неа Скиони. Аз съм жувяла ина двете места по няколко месеца. Иначе на скиони плажната ивица е по-широка може би , но пясъка е по-ситен и хубав на Калитея за мен и Калитея е много по-оживена и интересна от Скиони.

# 437
  • Варна
peterky2002, тази цена дали е с HB  newsm78 Гледам в букинг се заплаща закуската, няма цена за вечеря. На сайта на хотела също нищо не пише за вечеря.

"Лято в Denis Hotel and Bungalows 3*,Паралия Корину, Пиериа, Олимпийска Ривиера, Гърция! Нощувка със закуска и вечеря + ползване на басейн + пясъчен плаж!"
това го пише в няколко сайта :  http://top-oferta.bg/offers/RANNI-ZAPISVANIYa-Lyato-v-Denis-Hote … Korinu-v2901.html

с букинг не свършва света Simple Smile
аз си размених няколко мейла с  Denis Dimitrios

# 438
  • Варна

[/quote]
Не съм много съгласна, на мен по ми харесва плажа на Калитея, отколкото на Неа Скиони. Аз съм жувяла ина двете места по няколко месеца. Иначе на скиони плажната ивица е по-широка може би , но пясъка е по-ситен и хубав на Калитея за мен и Калитея е по оживена  и интересна от Скиони.
[/quote]

Това с харесването е твърде лично.
Калитея и Ханиоти ми идваха твърде оживени , абе гъз  до гъз Simple Smile
А и в две от кръчмите на плажа в Скиони си хапнахме твърде вкусно Simple Smile

# 439
Плаж като Сарти изобщо няма на Касандра.Неа Потидеа, Калатея ,Ханиоти ,  Афитос  са многопо тесни и каменливи.Долу горе по свесни са на Неа Скиони , Сани и Крузо Simple Smile
Вчера си харесах едни бунгала в Коринос - ДЕНИС , даваха ги по сайтовете и агенциите за 42 - 45 евро/двама/НВ . Реших че е добре , ма реших да врътна и една шайба (то къде ли сега има тел. с шайба ама нейсе Simple Smile Попаднах на собственика и той ми даде цена 34 - 20 % по малко !.Така че винаги преди да резервирате пробвайте и директно  Simple Smile

Не съм много съгласна, на мен по ми харесва плажа на Калитея, отколкото на Неа Скиони. Аз съм жувяла ина двете места по няколко месеца. Иначе на скиони плажната ивица е по-широка може би , но пясъка е по-ситен и хубав на Калитея за мен и Калитея е много по-оживена и интересна от Скиони.
Аз харесах един хотел на плажа на Калитея, но дали няма да бъде много стръмно отиването до центъра всеки ден? Гугъл ми дава денивелация 42 м., което ми е малко трудно да го разпределя по участъци /не че не можем да ходим, но както бях писала, ММ има проблем с коляното и гледа да няма голямо натоварване/. Опитах се да разгледам "терена" с Google Earth", ама нещо не се справих добре. От друга страна знам, че разстоянията на Гугъл мапс винаги са по-дълги отколкото са в действителност, така че все още съм в голяма чуденка.

# 440
  • Sofia
Ох, хора, съпружието е направило в петък резервация за някакъв хотел Lesse май беше в Ханиоти, набързо така, щото бързо се организирали с познати да ходим заедно. А еди кой си, казал на познатите ни, че било супер оферта за парите и те дали жега. Излишно е да казвам, колко обичам организации, в които решенията не взимам аз Simple Smile Побеснях и вдигнах на ура ситуацията. Сега съм се поуспокоила и се чудя да отменям ли всичко в понеделник, все пак е само за седмица, другите хора, ала баба... Бил ли е случайно някой във въпросния хотел, с кола колко е до по-широките пясъчни плажове?

# 441
  • софия
Ако е само за седмица и е с готини хора, не бих отменяла. Иначе нямам представа за мястото.

# 442
Може би не е зле да включите в първа страница и този сайт за настаняване https://nikana.gr/en, работещ е, отговарят на запитвания и има доста обекти. Въпреки, че и там не можах да задоволя капризите на нашата компания... а именно: деца тинейджъри, да не е на забутано място, да спят в отделна стая от възрастните, да е през юли и накрая нашите скромни и единствени претенции (на възрастните) - да се вместим в бюджет около 80 евро на вечер... Щом сега не намирам такова място, след месец - два съвсем няма да има, още повече че ни трябват поне два апартамента, не само един.
Ох, опитахме и ние през този сайт. Имаме същият проблем - 2 стаи/апартамета за по 4 човека, през юли....
 Набързо резрвирахме в Студио Ефи в Сикия. После видях негативните коментари. Та имам питане дали някой няма мнение за там. А ако имате и координати на други места пак там, Сикия и наоколо, ще ви бъда благодарна да помогнете. Излиза, че по това време вече е много трудно да се резервира нещо хубаво поне през сайтовете.

# 443
Здравейте! Какво мислите за Сарти? Намерих няколко мнения, май отговаря на това, което искаме. Търсим хубав пясъчен плаж, таверни, спокойствие, но да има и някакъв град, да се разходим вечер малко. Да не е супер диво.

# 444
  • софия
Сарти е динамичен, популярен и доста населен в сезона.

# 445
  • София
Аз харесах един хотел на плажа на Калитея, но дали няма да бъде много стръмно отиването до центъра всеки ден? Гугъл ми дава денивелация 42 м., което ми е малко трудно да го разпределя по участъци /не че не можем да ходим, но както бях писала, ММ има проблем с коляното и гледа да няма голямо натоварване/. Опитах се да разгледам "терена" с Google Earth", ама нещо не се справих добре. От друга страна знам, че разстоянията на Гугъл мапс винаги са по-дълги отколкото са в действителност, така че все още съм в голяма чуденка.

Погледни тук: https://www.tripinview.com/presentation?id=30886&lang=en&layer=overview
Със стрелките наляво и надясно може да огледаш района.

# 446
Здравейте момичета, имам нужда от помощ. Решихме да почиваме в Амулияни, но не можем да намерим къде. Тъкмо харесахме едни студиа и се оказа, че нямат голямо помещение, където да се събираме с приятелите, да си направим барбекю и Т.н. Писах на едно други, бяха дадени по-напред, Деми студио с. Писах им два пъти, но никакъв отговор не получих. Може ли да предложите друга идея за настаняване?

# 447
  • София
Здравейте! Какво мислите за Сарти? Намерих няколко мнения, май отговаря на това, което искаме. Търсим хубав пясъчен плаж, таверни, спокойствие, но да има и някакъв град, да се разходим вечер малко. Да не е супер диво.

Сарти отговаря на изискванията ви. На мен лично много ми допада като място - плажът е супер, има готини заведения, има място за разходки. Има сергии и магазини и вечер е доста препълнено в градчето, но пък по крайбрежната е доста по-спокойно, така че може да се разхождате там.

# 448
Здравейте момичета, имам нужда от помощ. Решихме да почиваме в Амулияни, но не можем да намерим къде. Тъкмо харесахме едни студиа и се оказа, че нямат голямо помещение, където да се събираме с приятелите, да си направим барбекю и Т.н. Писах на едно други, бяха дадени по-напред, Деми студио с. Писах им два пъти, но никакъв отговор не получих. Може ли да предложите друга идея за настаняване?
Една трета от гърците спят зимен сън! След 3 седмици получих отговор на едно запитване. Една трета реагират веднага, другата една трета не знаят английски и чакат синове и роднини да им превеждат запитванията:-)

# 449
Ще ви предложа едно нелошо, откъм цена предложение на Торони, Ситония, казаха ми, че плажа там е много хубав.
marea apartments <marea-apartments@hotmail.com>
Това е отговора от тях, ако някой се интересува:
"Well,we inform you that we have 2 available apartments  from 1/7 until 18/7 in July.
All the apartments have a bedroom with a double&a single bed and a sitting area with a fully equipped kitchen& a sofa bed (1.40 meters  wide).  All the apartments are new and fully furnished.
They are just 50 meters from the beach and 80 meters from restaurants&supermarkets.
The price for that period is 65€/night."

На мен щом е море всичко ми харесва, но за нашата капризна компания още не се е намерило мястото....Ако някой реши, че му харесва да им пише на мейла.
Моля, ако някой има подобни оферти и няма да си прави резервация пращайте ми. Да има две отделни стаи и да не е повече от 80евро на вечер.
Аз заприличах на една дама в темата за Райънер, която след 2 месеца писане и питане - всички я питаха "ама ти още ли никъде не си заминала!!!:-)Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт