На море в Гърция 2017 - IV

• 120 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Чудесен хотел. Били сме там 4 пъти и имаме пак за там резервация... Няма да съжалявате

Благодаря! Не е планираната дестинация, но успях да се настроя позитивно и вече чакам с нетърпение. Ще сме там от 01.07.

# 466
Чудесен хотел. Били сме там 4 пъти и имаме пак за там резервация... Няма да съжалявате

Благодаря! Не е планираната дестинация, но успях да се настроя позитивно и вече чакам с нетърпение. Ще сме там от 01.07.
Четири пъти в такъв хотел странно.Според мен лоша идея та той вече мирише на мухъл.прочетете отзивите

# 467

Четири пъти в такъв хотел странно.Според мен лоша идея та той вече мирише на мухъл.прочетете отзивите
чета отзивите в интернет преди резервация. Винаги са ми били полезни. В Lesse отидохме първия път с предубеждение. Хареса ни. След това отидохме в други хотели в Ханиоти, Пефкохори и Криопиги, защото търсехме разнообразие, но след 2-3 неуспешни опита, реших, че няма да рискувам излишно. Попадахме на наистина ужасни хотели (по-скъпи). Ходихме до Тасос, Пелопонес и Паралия Катерини, но след това решихме, че на Халкидики най-много ни харесва. Близо е до София (400 км. повечето магистрала) и водата в заливчетата е плитка и топла. Освен към хотела и храната имаме изисквания и за това къде може да се отиде вечер без кола.
Lesse не знам кога го реновират, но стаите са чисти и няма никакъв мухъл. А готвачите са наистина много добри. Има и детска площадка.
Тъй като отиваме в Гърция заради морето, предпочитаме плажовете на Ситония, но там пък хотелите са малко и тези, в които сме били, изобщо не ни харесаха.
Не знам как е в активтия сезон. Аз не издържам на горещини и ходим на море два пъти в годината - през юни и септември. Ще пиша как е като се върнем юни оттам.

# 468
  • Sofia
Доволни ли останахте от настаняването на Афисос и Лефокастро

# 469
  • ново
Доволни ли останахте от настаняването на Афисос и Лефокастро
Миналата година в края на юни бяхме в Лефокастро, доволни сме, тази година ще го посетим отново.

# 470
В Афисос има много по-разнообразен избор на настаняване. Както и заведения, просто е много по-голямо и оживено. Но лично на мен Лефокастро като атмосфера, плаж и селце ми допада повече. За настаняване там - не препоръчвам Менелаос и Хухуникос, не ми харесват хората, които ги стопанисват, и обзавеждането е старо. Останалите стават (то има ограничен кръг хотелчета там, селото е  20-30 къщи всичко).

# 471
Здравейте, може ли отзив за къмпинг Каламици?

# 472
онзи дето беше наводнен миналата година ли?

# 473
  • София
онзи дето беше наводнен миналата година ли?

Аз не съм ходила, но имаме близки, които ходят все там от няколко години. Дори си купиха каравана, която си стои целогодишно на къмпинга.

# 474
  • София
Имаше май тема във форума за там. Аз го харесвам много, особено с малки деца е супер. Единствено морето е много бурно на самия къмпинг и не винаги става за къпане.

# 475
  • Bristol
Благодаря на всички за включването!
Приготви приблизително 200 евро за ферибот. За двама с кола май беше около 180 евро. За трима -малко над 200.
Таня, от сега могат ли да се купят билети за ферито за юли и август или по-късно ги пускат?

# 476
  • София
Благодаря на всички за включването!
Приготви приблизително 200 евро за ферибот. За двама с кола май беше около 180 евро. За трима -малко над 200.
Таня, от сега могат ли да се купят билети за ферито за юли и август или по-късно ги пускат?
Едва ли. Толкова рано няма лятно разписание. Ние и двата пъти ги купихме няколко дни по-рано. Дори връщането е по-добре да се купи на място, защото има отстъпка при купуване от пристанището. Все пак трябва да уточня, че през август не съм ходила. Тогава ще е по-натоварено.

# 477
Има разписание до края на октомври. Вероятно и продажби на билети има, само че не знам кому е нужно да се купуват толкова месеци по-рано Wink

# 478
  • Bristol
Аз пробвах в няколко сайта и не ми излезе разписанието. Може би не съм гледала на правилното място 🤔
Параход, при мен всичко се планира от рано. Още в България си бях такава и ме гледаха странно хората. А от как живея в Англия съм си направо в мои води, даже изоставам с лятната ваканция. Някои вече Великден 2019 са резервирала аз лято 2018 още мисля 😂 🤣

# 479
Eто разписанията:
https://hellenicseaways.gr/en/routes/view/39/555
https://hellenicseaways.gr/en/routes/view/20/125
https://hellenicseaways.gr/en/routes/view/50/737

Сега пробвах да симулирам продажба, не продават още, да. Но ще почнат, следи си сайтовете, щом държиш да планираш по-отрано.

Общи условия

Активация на акаунт