Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не разбрах нещо, защо Банков така рязко отряза Кръстева която искаше да защитава някаква дисертация май. За кошмарът, ''синдром на внезапната детска смърт'' (ако правилно я чух, мисля че визираше за този неразрешим бич).

# 316
  • Пловдив
Абе...кви са тия доктори/служители дето държат сметка на директора???И то непрестанно???Абсурд!

И...уж е лято...тия до тъмно в тая болница???Много работни начи...Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 21:04 от mystic woman

# 317
  • да има едно лесно - на мотора
А не беше ли намекнато, че Наталия е бременна и затова се връща?! 🤔
Сценаристите май наистина четат тук  Sunglasses
Наталия с тия бушуващи хормони добре че само развод измисли... Sad

# 318
  • София
Не разбирам наистина защо винаги трябва да се вкарва излишна и нарочно търсена драма. Едно нормално, щастливо младо семейство не можаха да допуснат тия некрофили, сценаристите.  Close
Драми, депресии, разводи, алкохол и какво ли още не. И в промото Наталия се жалва на Евгения, че ако Калин я допуснел до себе си?!?! Леле леле.  ooooh!
Дано час по-скоро се омъжат отново и да спрат с този кошмар.
И не, не мисля, че четат тук, ако четяха, то щяха да знаят, че 90% от юзърите тук (разбирай 100% от останалите зрители) искат Калин и Наталия щастливо омъжени и без безумно скалъпени драми.
Драми за показване има предостатъчно, да оставят на мира, Калин и Наталия.

# 319
  • София
А това с развода на Банков засега си е само слух, дето Виолета го чу от онзи плужек, министъра (то и той не знаеше, а само гадаеше). Ужасна трагедия, да загуби дъщеричката си в линейката. И все пак остава загадка какво е станало с жена му, но на 90% е мъртва според мен.

# 320
На мен ми стана тъжно за Банков, не виждам кое му е смешното на такъв спомен.
Според мен е възможно съпругата му да е жива, но да са се разделили след инцидента, особено ако той е виновен за катастрофата.

# 321
  • Разпиляна във въображението
На мен ми стана тъжно за Банков, не виждам кое му е смешното на такъв спомен.
Според мен е възможно съпругата му да е жива, но да са се разделили след инцидента, особено ако той е виновен за катастрофата.

Особено, ако той е карал мотора.

Наталия и Калин.

Наталия зачезва с дни, седмици. На 40 ден не е разбрала, на 41, на 42, на 50. Разбирам, че има стрес, но си работил за бебе и ти закъснява и ти не правиш един обикновен тест? Добре, стресирана е. Изпраща документи за развод. Калин ги къса. Минават дни. Вчера се обажда адвокат, за да му напомни, той ги подписва и на следващия ден Наталия идва на вратата му с тест. Кога го е направила? Преди да се качи по стълбите? Как и защо е допуснала да се подпишат документите? Какво очаква от Калин?

# 322
  • София
Може ли да разкажете с няколко изречения какво се случи в серията тази вечер, не можах да гледам, а в нова плей я няма още?

Редактирам, има я вече серията. Wink

# 323
Дано развода да е само за да може един ден да направят церемонията отново както я е искала. И на мен ми писна от тази измислена драма незабавно след сватбата. Можеха поне за малко да ги оставят щастливи.

# 324
Аз очаквах сценаристите да са толкова извратени, че вчера Янко и Калин като бяха на лов някой някого да беше гръмнал по погрешка.

# 325
Но те още нямат развод, че пак да се оженят...

# 326
  • There I was on a July morning
И мен ме дразни тази измислена драма между Калин и Наталия. Но явно се чудят с какво да си запълнят сериите.Angry А доц. Банков уж не се интересува от личните проблеми, а разпитва Генадиев за жена му и отношенията им като махленска клюкарка.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 23:26 от Скубиду

# 327
  • София
И мен ме дразни тази измислена драма между Калин и Наталия. Но явно се чудят с какво да си запълнят сериите.Angry
И мен много ме дразни! Вярно едно нормално щастливо семейство не оставиха в този филм.

# 328
  • Варна
Е как, бре?! Мазови така хармонично си живеят.

# 329
  • somewhere near the sea
Може и да не е разпознала Наталия бременността си. Има едно предаване по канал TLS "Не знаех, че съм бременна" Разказва се за жени, които до момента, когато започват да раждат не подозират, че са бременни. Някои раждат вкъщи, други по пътя, трети едва устискват до болницата, мислейки, че имат болки в стомаха. Шокът им идва, когато им съобщят, че всъщност раждат. Аз също имам позната, която до седмия месец не знаеше, че е бременна. Аз тогава не вярвах, но след тая поредица съм по-склонна.

Общи условия

Активация на акаунт