Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 174
  • 741
  •   2
Отговори
# 510
Мен пък ме подразни Стилянова-ръката та ръката на Пешко. Пред бившата му жена. Тюююю, и тя не може да си замълчи и насаме да обсъдят, аман.

# 511
Евгения е достатъчно и на един да каже.  Laughing

Трябва да каже, че да разбере Виолета как е нагазила лука.

Вергов и Йона много ме кефят! Май само заради някои актьори го гледам.

# 512
А може и идеята на Банков да сподели на Евгения е точно, за да може колегите му да научат истината от друг, а не от него.

# 513
Невероятна сцена между Банков и Захариева! Гиганти са и двамата актьори!

# 514
  • Ню Йорк
То добре, че вкараха Вергов та да внесе малко класа в актьорската игра Wink

# 515
При мен на работа в момента е точно така, колектив оплетен като черва и нов човек ни гледа сеира и се диви  Joy
Близки работят по болници, ами така си е и там Simple Smile
Между другото Вили като беше на химиотерапия на едни столчета- снимали са наистина в онкологията
Не бях го забелязала

# 516
  • София
Директор Банков какво сподели с Евгения за семейството си ?

Вергов и Буковска - наистина са актьорска класа!

# 517
Директор Банков какво сподели с Евгения за семейството си ?

Че би се върнал при тях, семейството си,  ако е възможно, но вече не е. Загинали са. А как, го видяхме в ретроспекция в предишни епизоди - в катастрофа.

# 518
  • София
Благодаря! С моето нерегулярно гледане си мислех, че само дъщеря му е загинала.

# 519
  • Бургас
Те реално показаха само как дъщеря му почина. Че съпругата му също не е между живите, го каза той на Евгения снощи. Аз все си мислех, че са се разделили след катастрофата, но явно не.
Велики са Вергов и Буковска! Страхотна игра.

# 520
  • София

Жалко, че работят с такива некадърни сценаристи...

# 521

Жалко, че работят с такива некадърни сценаристи...

+1!

# 522
  • София
Е, поне му казаха в прав текст защо е назначен за директор и как се правят нещата у нас. И Антонов е много добре избран като визия и поведение.
Много актуална сцена, предвид изсипването на пари за НДК.
Наталия... за мен тя просто наглее. Изчезва, връща се забременяла и се учудва, че набеденият баща не й вярва. И се присламчи отново при таткото с кинтите
Апропо, колко време я нямаше?

# 523
Сцената между директора и финансовия наистина беше силна, но заслугата е както на актьорите така и на сценаристите.
Уроложката я сблъскаха вече с Вергов и Калин. И двамата имат нужда от утешаване. Очаква се по-значима роля от докторката щом я има в надписите. Дървена и е засега играта, но поне има добра визия. С кой от двамата ще я замесят или и с двамата трябва да се разбере скоро защото не остава много време.

# 524
  • София
Да, Антонов май не сме го хвалили досега, но актьорът се справя много добре.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт