С хъс и страст започна 8 клас

• 70 004
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. София
Браво на момичето с първата шестица! Нека да е на късмет и всички форумски деца да носят само шестици. Wink А тортата се прави бързо и лесно. Може да използвате обикновен готов блат или биквити по избор. Лично аз ползвам ореховките на Победа- бисквитите с дупка по средата, но може и да вземете Закуска, както и всякакви други, но без обикновените,защото са по-твърди. Та нареждате в една тавичка плътно бисквитите и в голяма купа изсипвате 3-4 кофички със заквасена сметана, която забърквате със захар на вкус. Върху бисквитите сипвате пласт сметана, отгоре нареждате нарязани плодове от компот-праскови или ананас, после пак бисквити/блат, сметана и плодове. Отгоре се завършва със сметана и се украсява пак с плодове, кокосови стърготини, ядки или каквото ви се намира под ръка. Ако използвате бисквити Закуска, трябва да ги натопите за миг в сока на компота, защото иначе тортата ще остане суха. Много е лесно и ужасно вкусно. Бон апети!          
gabiplus,Зечова, mama vili много Ви благодаря за добрите думи  Hug Дано, дано всички осмокласници ни радват с много постижения и успехи през тази учебна година, а и занапред  Grinning
А тортата - не мога да не се изкуша да я приготвя на моите у дома - БЛАГОДАРЯ за рецептата  bouquet

# 106
Мама Мими, браво на госпожицата.
Габи, благодаря за рецептата.

# 107
  • гр. София
Мама Мими, браво на госпожицата.
Габи, благодаря за рецептата.
ЧибиHug  - добре започна годината за нас  Grinning Дано за всички наши ученици тук, във форума е така   newsm10

# 108

Чиби,  Hug  - добре започна годината за нас  Grinning Дано за всички наши ученици тук, във форума е така   newsm10

Дано.  Praynig
Помните ли, че в темата пишеше майка, чиято дъщеря учеше балет в училище по изкуствата в София?
И тази девойка спечели конкурс да учи нейде в чужбина, ако не се лъжа.
Какво ли става с тях?

# 109
  • в здрача
Мама Мими ха така да и върви през цялата година. Пък и да провлачи крак и ние да се хвалим със същото.
Още не сме заредили всички учебни материали, не са имали философия и музика, а като видяла компютрите и се доревало, в старото у-ще били по-бързи и добри.

# 110
  • гр. София
Мама Мими ха така да и върви през цялата година. Пък и да провлачи крак и ние да се хвалим със същото.
Още не сме заредили всички учебни материали, не са имали философия и музика, а като видяла компютрите и се доревало, в старото у-ще били по-бързи и добри.

TsvHug При нас пък е точно обратното - много по-бързи и нови били компютрите в кабинета по информационни технологии  Grinning Днес на нашите им беше входното по този предмет.

# 111
  • София
Мама Мими, браво на девойката! И другите така да се похвалим Flutter

# 112
  • гр. София
Мама Мими, браво на девойката! И другите така да се похвалим Flutter
Жълто цветеHeart Eyes благодаря!

# 113
  • Русе
И от мен честито на девойката отличничка. Дано да е на хубаво за всички набори.

И кафе пия, и уиски, и торти ям...бройте ме навсякъде Simple Smile

След 4 дена усилено ходене, не знам Алекс днес как се е завлачил до училище. Уж учи снощи до късно, писа домашни ама....Че и входно по нещо си имат днес.

# 114
  • гр. София
И от мен честито на девойката отличничка. Дано да е на хубаво за всички набори.

И кафе пия, и уиски, и торти ям...бройте ме навсякъде Simple Smile

След 4 дена усилено ходене, не знам Алекс днес как се е завлачил до училище. Уж учи снощи до късно, писа домашни ама....Че и входно по нещо си имат днес.
Eли_дечкинHug Дано! Хайде, и аз се включвам към компанията  cheers party023
Скрит текст:
жалко, че няма торта без свещички в набора от емотикони

# 115
Успех на връстниците на входните нива.
Нашите сякаш утре ще правят по БЕЛ при класната, ако е разбрал правилно моят.

# 116
Eли_дечкин, + 1 за яденето и пиенето, че и за ходенето.
Изкачихте ли езерата? Ние бяхме в събота, доста неприятно време беше до обяд, но се справихме.

# 117
  • Sofia
Вместо запис - да ви попитам по колко лева джобни давате на ден на децата си. 5 лева ми се струва много /все пак стигат точно за кутия цигари/, ама пък ако са по-малко не знам дали ще стигнат за ядене в центъра на София....

# 118
По 2 лева обикновено на ден все още иска нашият. По 3, ако ще си купува и минерална вода, за да има шише за училище. Но живеем наблизо до училището. Втора смяна е и хапва у нас преди да тръгне.
Има 6-ца на входно ниво по Музика. Laughing

# 119
  • Русе
Вместо запис - да ви попитам по колко лева джобни давате на ден на децата си. 5 лева ми се струва много /все пак стигат точно за кутия цигари/, ама пък ако са по-малко не знам дали ще стигнат за ядене в центъра на София....
   Много относително. Зависи какво се предлага в училището или в непоследствена близост. От 8 до 14.30 - 15.00 все ще огладнее. По принцип му давам 3-4 лв на ден, които по принцип му стигат и остават, така че постоянно е с около 5 лв оборотни. В училището имат лавка с доста добър асортимент . За сега си е харесал от там принцесите- 1.20 и мекиците 0.90. Взема си минерална вода от къщи, но понякога си купува, ако забрави да си вземе.Засега с две принцеси и евентуално някоя мекица се връща в 15 часа сит и почти не иска да яде. Най-много някое шоколадово десертче да хапне следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт