С хъс и страст започна 8 клас

• 70 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Eли_дечкин, + 1 за яденето и пиенето, че и за ходенето.
Изкачихте ли езерата? Ние бяхме в събота, доста неприятно време беше до обяд, но се справихме.

Не Sad Трудно го преживявам още. Голяма мечта са ми въпреки че съм ги качвала преди 30-тина години.
Обаждах се на лифтът и госпожата много любезно ме посъветва хич и да не се пробваме с децата, без Алекс, останалите доста по-малки. Моите, пък и ние,  бяха подготвени за планината и лошото време но стомашен вирус ме тръшна по обяд, и съвсем обърка плановете Sad
За догодина останаха Sad Пак Sad

# 121
Eли, съчувствия.
Как си сега?

# 122
  • София
Момичета, след като приключи тоя ремонт вкъщи, мисля да си подарим едно пътешествие до Египет. Младежът ще остане да си ходи на училище под надзора на бабата, но аз и моят приятел отлитаме.... Искам да видя дали ще има достатъчно смела камила, върху която да се кача.... Wink Наборът си чати с девойка от съседния клас... Сърчица, обяснения, срещи в междучасията. Дон Жуан от 8 б клас...

# 123
  • Русе
Чиби,  Hug  Глътнах два активни въглена и всичко ми мина до вечерта. Днес обаче изненада- взех малкото от училище и върна всичкото си ядене в колата  Sick Сега и него го тъпча с въглен. Очаквах включване и от наборът но той ме изненада с червено гърло  Crazy

gabiplus
, наборът би ти завидял. Все ни врънка на там да хващаме. Мои познати сега са там, доволни за момента.

И да се върнем на темата: "Мноу фасулски бил тоя 8-ми клас. Само инглиш и 600 м. бягане за 2 мин. и не знам колко си сек. Гот. И домашните ги опрасквам още в междучасието"  ooooh!
 Пак ще зареди едни оценки и тоя път ще му тегля един бой  Crossing ArmsНищо че вече е една глава над мен  Crossing Arms

# 124
Дано и по-нататък им е  така лесен този 8-ми клас на някои.Laughing
Бързо оздравяване на Гого и Алекс.
Наборът нещо редовно започна да се пръска с дезодорант преди да отиде на училище, че ще видим.
Габи, и той е в 8 б клас.

# 125
  • Русе
 Ели,много жалко. Преходът до езерата е прекрасна разходка без лифтовете. От Пионерска, където има паркинг има поне два маршрута до езерата. През хижа Скакавица има едно по стръмничко, но пък кратко изкачване и от там се стига по равна пътечка до езерата или през гората направо към езерата. И двата маршрута са през гора и са много хубави.  Поне успяхте ли да се порадвате на минералните басейни в Сапарева баня. И те са ми голяма слабост. Изобщо в този район има безброй маршрути и удоволствия. Имаме си десетки любими места в страната, които никога не ни омръзват. Вече си мисля за ноемврийската ваканция.

И на Светослав 8 клас му е песен засега. Много си харесва училището, намери си двама нови приятели и печели популярност на лостовете. Казали са им датите на всички контролни по български до Нова година. Класното му щяло да бъде на 23.12. 

# 126
  • столицата
Дон Жуаните от 8 Б  Laughing Grinning
Браво за първите 6-ци на наборите. Дано повлекат крак.
Ели де4кин, ако е топъл октомври също става за Рилските. Ние миналата година през октомври ги изка4ихме.

# 127
Дон Жуаните от 8 Б  Laughing Grinning
Браво за първите 6-ци на наборите. Дано повлекат крак.
М-да , но са на двата края на държавата hahaha и благодаря.  Heart Eyes
Амбър, класно на 23,12, , невъзможно . Пада се събота и е първият ден от от коледната ваканция.  newsm78

# 128
  • София
Вместо запис - да ви попитам по колко лева джобни давате на ден на децата си. 5 лева ми се струва много /все пак стигат точно за кутия цигари/, ама пък ако са по-малко не знам дали ще стигнат за ядене в центъра на София....
От тази година давам 20 лв на седмица. Да видим дали ще се справи, че харчи като невидяла... миналата година давах по 2-3 лв и то ежедневно. Сега накуп. Ти за цигарите не се коси и не им прави сметка, те правят партия ако нямат по 5 лв. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 129
  • Русе

Амбър, класно на 23,12, , невъзможно . Пада се събота и е първият ден от от коледната ваканция.  newsm78
  13.12 било. Проверих 3 контролни и едно класно до Нова година .

# 130
  • Русе
Давам по 2 лв за втората смяна. Стигали му. Ако иска да си купува цигари, да спре да яде. Аз така правех Simple Smile ама той нямало да пуши Simple Smile

Галимар, малко е далеко от Русе да пътуваме до езерата за един уикенд Sad Магистрали има само около София.

# 131

Амбър, класно на 23,12, , невъзможно . Пада се събота и е първият ден от от коледната ваканция.  newsm78
 13.12 било. Проверих 3 контролни и едно класно до Нова година .
Ясно.  Peace

Ако иска да си купува цигари, да спре да яде. Аз така правех Simple Smile ама той нямало да пуши Simple Smile
Ще ме умориш.  hahaha

# 132
  • София
Вместо запис - да ви попитам по колко лева джобни давате на ден на децата си. 5 лева ми се струва много /все пак стигат точно за кутия цигари/, ама пък ако са по-малко не знам дали ще стигнат за ядене в центъра на София....
От тази година давам 20 лв на седмица. Да видим дали ще се справи, че харчи като невидяла... миналата година давах по 2-3 лв и то ежедневно. Сега накуп. Ти за цигарите не се коси и не им прави сметка, те правят партия ако нямат по 5 лв. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И ние й даваме по 20 на седмица на Ани от тази година. Миналата седмица й бяха останали 7 лв. Купувала си Корни и кола, било й неудобно да яде баници и пици пред другите.Smile

# 133
  • Пловдив
Нашите са имали три входни днес: биология, математика и физика, според набора- мноо трудни!  Mr. Green
Всеки ден домашни и учене, чак не му се вярва, че толкова ги юркат... :l

На ден давам по 3лв, сега по 5, че няма транспортна карта още. Стигат му. Давам ги веднъж седмично, за да свикне да си ги разпределя.

Ели, езерата определено си заслужава да се видят, нищо -  пак ще идете, пък и там е много красиво и си засужава всяко посещение. И не са само тези езера в Рила- има още, и все прекрасни!

# 134
Давам по 2-3 лева на ден джобни, това при положение, че сутрин хапва вкъщи сандвич и му бутвам за училище мъфин или някакви ядки. В училището нямат лафка и ходят наоколо за пици, дюнери и други подобни "вкусотии".
Днес са правили контролно по английски. Волен очаква резултата леко изнервен 😂
Домашните по математика ги качват на сайт и очакват сканираните решения пак там - шок за целия клас  Joy Тази вечер се бори приложението за сканиране.
Аз не очаквам много шестици тази учебна година, но честито на стартиралите блестящо набори Hug

Общи условия

Активация на акаунт