С хъс и страст започна 8 клас

• 69 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ваче, дай линк към добавката, моля.

# 301
  • Чикаго / София
gabiplus, съчувствия за проблемите с ремонта.
Хекси, дано се наредят по - скоро нещата и с желязото, и със скобата.
Още един глас в подкрепа на сиропа, препоръчан от Ирка  - Билкова кръв.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 6gXeoJjU1Q30WDPBn
Ако трябва ще пращаме по куриер.

Супер, има го и в Бг. Въобще не го бях търсила. Той има и Б витамини, включително и Б12, за който е писала Вачето. Не запича, както другите подобни добавки.

# 302
Ирка, абе ще ви стигнем, американците...  Simple Smile Simple Smile

# 303
  • Чикаго / София
Ирка, абе ще ви стигнем, американците...  Simple Smile Simple Smile

хаха, в някои отношения по-добре да не ги/ни стигате Simple Smile

# 304
Алгебрата
Не знам дали сте попадали Тук

Пермутации, вариации, комбинаторика.

# 305
Алгебрата

Аз не съм, но майки  на връстници тук или във фейсбук вече коментираха.

# 306
Ще потърся и тук сиропа.
Ваче , моя В12 го изследвах. Плащах си допълнително за него дори защото не се поема от здравната каса. Сега не знам какви са ми стойностите. Вероятно другата седмица ще пусна изследвания и за мен. Аз поне се усещам когато не ми е добре. Вики още не може да се контролира. При нея започна треперене и на ръцете. Аз бях ужасно зле с напукана уста, коса и отпадналост. Яд ме е, че не мога да намеря начин да вдигна стойностите без прием на лекарства. Аз съм от година и половина така. Преди това просто ме мързеше  да стигна до лекар. Мъчих се около две години.
По математика Вики е на триъгълници по в момента.

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 19:32 от Хексилина

# 307
  • Русе
Алгебрата

Благодаря!  Днес са взели урока. Каза, че го е разбрал. Тази година не се меся, както казах, освен ако не се закъса някъде. Учителите в АГ-то са доста взискателни, но пък се надявам , че и дават, щот в предишното училище бяха по-скоро взискателни. Изобщо не съм изненадана от успехите на Алекс, като знам от къде идва. Браво !
      Математичката каза, че търси деца с инетреси в математиката, с които да работи. Навярно е решила да си ги намери с входното, защото Светослав каза, че всички деца са се затруднили много.Той се надява да има от най-високите оценки, но не успял да реши докрая една от задачите.

# 308
Ели_дечкин, браво на детето! Да продължава така! Правилно, не си го давай! Wink

И моят син ме зарадва, като ми показа входното по математика - 16 точки от 16 точки. Учителката им има интересен подход за домашните работи... Някои от домашните ще са за оценка. Има си указание как да се направи. Днес госпожата им го е пратила по пощата + задачите, които трябва да бъдат решени.

# 309
Браво и на Йоан!
Нашите днес са правили входно по химия, а предния четвъртък по физика. Успокои ме моят, че  ще има повече от 2- ки.  И ми е едно спокйно, че нямам думи, ха ха.
Тази седмица ще имат входни и по география и биология, пу, пу.

# 310
  • София
Ваче, дай линк към добавката, моля.
Ей го...
Скрит текст:
https://revita.bg/shop/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B … VedfNyhoCp4Pw_wcB
Цената тук е за много таблетки. Аз взех 90 бр. за 15 лв. Стигнаха ми за 3 месеца, по 1 таблетка от 1000 микрограма на ден.
Тук витамина е под формата на метилкобаламин, т.е. все едно е минал през стомашно-чревния тракт. Повечето хора там прекъсват веригата и не го превръщат в тази форма. Таблетките са мънички и се слагат под езика. При мен пада от едно лекарство за метаболитен проблем, което пия.

Доктора искаше да ми бие инжекции вит. В, ама аз питах не става ли с хапове. "Ми пробвай!", каза той и аз намерих тази форма. За 3 месеца си възстанових витамина. Е, желязото ми пак пада, ама явно няма оправия, ще трябва да го поддържам от време на време с хапове. С две думи нищо ми няма иначе Simple Smile)) Хекси, не става без лекарства. Аз това разбрах. Пия комбинация желязо с вит. Б и всичко е ОК. Лекарите казаха, че при 20% от хората с желязонеодимъчна анемия не се знае каква е причината. Реших да си спестя разните изследвания на стомах и черва понеже нямам проблеми, а и на мен хемоглобина ми пада постепенно повече от 5-6 г. без да взимам мерки. Та ако имаше някакъв страшен проблем досега щеше да е ясно. Абе ЕГН-то си е и това е...

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 23:05 от Vache

# 311
  • София
Благодаря за информацията, Ваче!

Тези дни у дома на мода е "ТО". Тийнът я чете с огромен интерес и вечер не иска да ляга заради нея,  сутрин едвам става.

# 312
  • София
Благодаря за информацията, Ваче!

Тези дни у дома на мода е "ТО". Тийнът я чете с огромен интерес и вечер не иска да ляга заради нея,  сутрин едвам става.

Ха. Нашите да не би да са съученици.  Joy
Качил си е двата тома и не знам от колко време вече чете ли, чете. Пък те дъъъълги.
Хекси, стискам палци всичко около Вики да се подреди бързо.  Hug
Може ли да ми кажеш малко повече за тази система с ученето и подреждането на думите, че моят почва език почти от нулеви знания, та ще му е полезно.  Peace
Скрит текст:
По някакъв подобен метод се готвех навремето за листовките. Спомням си, че успях да ги науча перфектно за един следобед. Решаваш първо всичките и после пререшаваш само грешните въпроси. Ако пак имаш грешки, решаваш само тях и така, докато свършат въпросите.

# 313
  • София
С хъс и страст значи. Тази сутрин се върна за ... раницата си. Ще кажеш, че идея няма накъде е тръгнал.

# 314
  • Русе
С хъс и страст значи. Тази сутрин се върна за ... раницата си. Ще кажеш, че идея няма накъде е тръгнал.
   Smiley  В нашия случай - да види и да се забавлява с приятелите, да вкарва голове на десетокласниците, да висят на лостовете, да опита от вкусните принцеси в лавката. Абе работа много. Както казват руснаците - При чем тут здесь рюкзак

Общи условия

Активация на акаунт