С хъс и страст започна 8 клас

• 69 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Нашият продължава да се мотае по няколко часа след училищр пред компютъра и тогава започва да пише домашни и да учи до към 23.00-23.30.
И кога ще се научи, че първо са задълженията, а после удоволствията, не ми е ясно.…

# 316
На моето аз му набутах в ръцете "То", тоест свалих му я на телефона. Не я е пипнал. Само мисълта, че е книга... Дано някой ден му мине това заболяване. Tired

# 317
  • София
И моят младеж не обича да чете книги. Статии в интернет по любими за него теми, може да чете денонощно, ама книги.... Лоша работа. Вечер след училище се прибира с час и половина закъснение. Изпраща до вкъщи момичетата, ама само най-красивите... Wink

# 318
  • гр. София
Алгебрата
Не знам дали сте попадали Тук

Пермутации, вариации, комбинаторика.

lorenca, и аз ти благодаря за информацията  Heart Eyes

Prizma,
 Joy Joy Joy твоят младеж ме накара да се разсмея... 

VyaraD, ПОЗДРАВЛЕНИЯ на твоя осмокласник за входното по МАТ  smile3501 И нашите осмокласници имат затворена група във ФБ, в която е включена тяхната учителка по МАТ и там тя им публикува задачи за ДР и тестове.

Хексилина, дано Вики се възстанови по-бързо и влезе в нормалната норма за желязото  Praynig Сподели, ако имате подобрение от сиропа или от други домашни рецепти. Мога да взема да го изпробвам и аз. И аз преди време имах анемия и недостиг на желязо... Sad

# 319
  • София
Чета ви вечер, че направо съм го закъсала в офиса - до петък трябва да представим биснес плана за следвщата година и са едни разправии за едни милиони, не е за разправяне.
Само да кажа, че това с ТО май е повсеместно - и у нас е на мода, но истината е, че тръгна от филма Simple Smile

Отчет ще дам след петък, а до тогава стискайте палци да не взяма някои импулсивни решения, които могат да доведат до недобри последствия за семейния бюджет, че нещо нервите не ми издържат.

# 320
...Отчет ще дам след петък, а до тогава стискайте палци да не взяма някои импулсивни решения, които могат да доведат до недобри последствия за семейния бюджет, че нещо нервите не ми издържат.
Дръж се! До събота поне, може да се мернем в ACS Wink Е, аз ще съм при Seniors, но в сграда 7 (Български език) може да се видим...

# 321
Росита, дръж се.

# 322
  • София
...Отчет ще дам след петък, а до тогава стискайте палци да не взяма някои импулсивни решения, които могат да доведат до недобри последствия за семейния бюджет, че нещо нервите не ми издържат.
Дръж се! До събота поне, може да се мернем в ACS Wink Е, аз ще съм при Seniors, но в сграда 7 (Български език) може да се видим...

Задължително, и Лела Ог дано пише, за да се видим и с нея.

# 323
О, среща в АК ли се заформя?
Приятно изкарване!
При нас нищо ново. А така ми се иска вече да му напишат някаква оценка поне по НЕ, за да видя там как продължава...

# 324
  • Русе
  При нас едно волно сърце. Всичко му е ясно и всичко му е лесно. Оценките на тоз етап не ме вълнуват, а по скоро неговата реакция на тях. Много щял да бъде ядосан, ако има 5 на контролно по математика или по английски. Лично аз на 5 ще се радвам.Ще се притесня на оценка под 4. Критерият ми за езиковите му познания на тоз етап са по-скоро колко свободно ползва езика. Разбира слухово и чете без проблем. Повече се надявам да се научи и да казва нещо смислено на тез езици дет ги учи. Май на английски ще проговори по-скоро смислени неща отколкото на български.
     Нещо се крие по страниничните линии и хич не се вживява в българския, та силно се надявам да го стресне с някоя недотам добра оценка най-накрая тази учителка, на която и се носи славата в АГто, като много Imp , но пък желязната и хватка водела до много добри бъдещи резултати.Само в нея ми е надеждата. Има една тетрадка, в която пише песни и разни авторски негови си неща - пишат някакъв сценарий за филм с девойките. Добри неща са, ама не знам каква част е негова. Обаче домашните са нещо съвсем друго. Темите му приличат по-скоро на формули по математика. Максимално сбито ,само дет не е задължително да е точно.

# 325
Здравейте.
Аз казах уж, че ще се изгубя и пак пиша.
Благодаря още веднъж на всички за съветите. Бях в съседния град да прибирам Вики, че няма превоз и се снабдих с една голяяяма бутилка сироп. Трябва с това да се присъединявам при вас като има среднощен купон.
Взех го дори на промоция. Жената каза, че съм се ориентирала много добре. 500 мл.  за 14€.  
Не знам от ЕГН-то ли е, друго ли е ама изобщо не е добре работата.
Ирина, има специални кутии Тук, но може да приспособите вие нещо. Вики в първи клас ползва за немски език. Там изписаха от едната страна думата, а от другата в началото какво е ( съществително, прилагателно или глагол). Упражнява правопис и същевременно научаваха и допълнително неща. В 5 ти клас почнаха по чуждите езици. Значи пише на малки картончета думата от едната страна на съответния език и отзад превод. Има примерно 20 думи. Кутията е разпределена на 4, отделения едно след друго. Слага всички най отпред. Почва една след друга да взема. Ако я знае я слага през едно отделение,ако не я знае в съседното. Така до края. Докато ги запомни. На следващия ден отново. Знаещите вече отиват назад. Другите повтаря докато научи. Тези които ги знае повтаря след три дни. Ако има забравена минава по напред. Другите отиват назад. Учи следващите нови. По същата схема. Най първите които е научила повтаря след седмица. И пак забравената отива напред, значещата назад. После повтаря след две седмици. Това е горе долу. Ще видя за схема ако мога да кача.
Тук надолу по страницата е дадено как се местят картончетата
https://wb-web.de/material/methoden/lernkartei-lernen-ohne-zu-vergessen.html
Ето и кутия
https://www.ricardo.ch/kaufen/buero-und-gewerbe/schulbedarf/sons … rz/v/an930791050/

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 19:24 от Хексилина

# 326
Моят се тръшна болен. Мислех си, че тази година ще боледува по - рядко, но уви. Поне си имат група на класа където се качват домашните и някак си наваксва с това, но тези 18 часа по английски....

# 327
  • София
Моят се тръшна болен. Мислех си, че тази година ще боледува по - рядко, но уви. Поне си имат група на класа където се качват домашните и някак си наваксва с това, но тези 18 часа по английски....
И моята е болна, както и половината клас. Рано се почнаха.

# 328
  • Русе
Много болни се отчитат. Вирусът ли почна. Да се оправяте бърже.Как се лекувате. Симптомите тази година какви са.

# 329
  • София
Много болни се отчитат. Вирусът ли почна. Да се оправяте бърже.Как се лекувате. Симптомите тази година какви са.
Кашлица, гърлобол, главоболие и за разкош - разстройство.

Общи условия

Активация на акаунт