С хъс и страст започна 8 клас

• 69 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Хекси, мерси много!  Hug

# 331
Хекси, пиши си, не изчезай.
Прекрасна е тази система с кутията за учене на нови думи!
Бързо оздравяване на болните!

# 332
  • гр. София
yovanka, lion_queen_, пожелавам бързо подобрение и възстановяване на учениците newsm10
Дано да не е нещо сериозно... Sick По ТВ говориха за нова грипна вълна точно със симптомите, които yovanka описа...  Ill
yovanka, Lion_queen_, давате ли някакви витамини за подсилване и за имунната система?
Амбърче, дано Светльо те зарадва с добри резултати по МАТ и по АЕ  Peace
Хекси, и на мен много ми допадна системата, която сподели за учене на думите yes Ще взема да направя картончета с думите. Кутия с разделения имаме - подобна на тази, от линка, който сподели...

# 333
Много болни се отчитат. Вирусът ли почна. Да се оправяте бърже.Как се лекувате. Симптомите тази година какви са.
Кашлица, гърлобол, главоболие и за разкош - разстройство.
И ние сме така, малката и баткото минаха на крак уикенда, Калоян вкъщи мързелува лекичко хремав и кихав... аз се докарах до фарингит и отит за разкош Cry

# 334
  • Русе
Малеее, какви болести по това време  Shocked Да оздравявате бързо  Praynig
И Алекс спомена за болни съученици. Рано хвана тази година Sad

# 335
Нашият днес има входно по география.
Пенева, бързо оздравяване и на теб.

# 336
  • гр. София
Чиби, стискам палци на Сашо и  успех по география  newsm10
peneva_a, бързо да оздравяваш ти, учениците ти и те да се възстановяват бързо  Heart Eyes
На нашата ученичка в класа има няколко деца с подобни оплаквания  Tired

# 337
  • Варна
Не подценявайте желязо-дефицитната анемия и не я оправдавайте с ЕГН. Червата и стомаха е задължително да се преглеждат ,защото оттам тръгват гадостите. За съжаление го разбрах по кофтия начин !  Tired Вит. Б12 го има и на спрей . Peace Тези стойности  (40) ,които чета ,за Хемоглобин ли са ?!  Shocked А отделно за желязо само правени ли са излседвания , или за феритин...друга "съставка" на ХБ ..Извинете ,че се включих ,просто не подценявйте тези липси и търсете причината !

Успешна година на децата ви!   Hug

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 13:57 от Деска

# 338
Мама  Мими, благодаря!

# 339
  • гр. София
ЧибиHug hug

# 340
Бързо оздравяване на всички болни.
Много рязко се смениха температурите миналата седмица и доста хора се поболяха. И радко беше полуболен. Хрема и кихане, но мина с няколко Тайлол хот, много лимони и мед.
Днес е било входното по математика, никак не се вълнуваше.
Велина ми се губи напоследък нещо или бъркам?

# 341
  • София
Тези стойности  (40) ,които чета ,за Хемоглобин ли са ?!   Hug

Еее, ма то има ли такъв хемоглобин Astonished
Да не е някаква мерна единица на желязото?

# 342
  • Варна
Тези стойности  (40) ,които чета ,за Хемоглобин ли са ?!   Hug

Еее, ма то има ли такъв хемоглобин Astonished
Да не е някаква мерна единица на желязото?

Що да няма ,ама работата е на много зле ?
Иначе серумно желязо: Жени: 8.9–26.8 mcmol/L или 50–150 mcg/dL, деца 9.0–21.5 mcmol/L или 50-120 mcg/dL

Т.е. ако 40 е желязото, е взета втората стойност.В България се взимат първите.  Peace Не следих предните публикации на Хекси ,за което се извинявам.  Crazy

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 14:03 от Деска

# 343
  • в здрача
Аз ходих на родителска среща. Извънредна, заради предстоящия ремонт на училището и местенето им в сградата на друго такова. Разгледах и дневника. Тъкмо се похвали, че е изпитана по АЕ, но не знае оценката си. Бележниците им още не са подпечатани. Сезона е открит с две шестици - по АЕ и физическо възпитание. Покрила е всички нормативи перфектно, но пък и класния ни успокои, че по най-важния предмет - физическо възпитание който е с екип и не стои на пейката получава отличен. Иска само родителите да му се обаждаме когато някой е болен и да удряме по един подпис на гърба на бележката от личния лекар.
Екскурзии и лагери не се предвиждат, но пък ще им организира походи из околностите през тази година, а ако всичко е на 6 от догодина може да катерят и планините.

# 344
  • София
Що да няма ,ама работата е на много зле ?
Иначе серумно желязо: Жени: 8.9–26.8 mcmol/L или 50–150 mcg/dL, деца 9.0–21.5 mcmol/L или 50-120 mcg/dL

Т.е. ако 40 е желязото, е взета втората стойност.В България се взимат първите.  Peace Не следих предните публикации на Хекси ,за което се извинявам.  Crazy
Хекси е в Германия Simple Smile Аз затова допуснах някакви други мерни единици.

Общи условия

Активация на акаунт