С хъс и страст започна 8 клас

• 69 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Не всички от нашето училище са като Сашо с малки възможности по МАТ. Някои се справят отлично, други много добре. Всичко е до заложби.
Далеч съм от мисълта, че само чужди езици ще са му достатъчни, за да се релизира в живота. Не давам да се изоставая ученето и по другите предмети.

# 451
Привет момичета,не съм писала от 100 години.Филип се чувства прекрасно в новия клас.Немският му е труден,но се старае.Ще видим дали ще успеят да покрият B1.Има прекрасна учителка по математика,която ги е юрнала още от първия час.При нас проблем се оказва преподавателя им по БЕЛ.Този човек има странно поведение и аз много се съмнявам,че ще вземат всичкия материал.Колкото и странно да ви звучи всеки път пишат тези върху "Една българка" и домашното им е пак тези върху това.Няма Омир,няма нищо.Отделно,че влиза в часовете с кафе и вестник и след като си изпие кафето и прочете вестника, тогава започва часа.Пълно губене на време и за съжаление  нищо не можем да направим,защото въпросният господин е зам.директор.Моля се по някакъв начин догодина да не им преподава.Ще се види...

# 452
  • София
А то моето не се представи толкоз прилично на матурите, на ръба се класирахме на второ класиране....
Мога да приема доста неща, но безразличието е нещо като болест, която може да се разширява и да достига колосални размери.Та войната ми беше срещу него.
Както казваше доктор Хаус - почти не се брои. Влязал е където иска и даже се е вписал идеално. Значи е успял, справил се е и на това състезание. Дали се е представил прилично, отлично, добре или задоволително е съвсем относително и само ти и сега го виждаш така.
А за безразличието си абсолютно права. Гадна болест, при това хронична.

# 453
  • столицата
Нещо се разсъних посред нощи реших да надникна в темата Wink
4удесно е децата да харесват новите си у4илища. Никой няма и да ги пита на първо или на последно място в класирането са били. Важното е целта да е постигната.
Виждам корени квадратни се коментират.Това сега ли се у4и? Моето дете ми говореше за пермутации newsm78 Уж ги била разбрала. Другата седмица ще имат тест и ще разберем дали е права.
Ако ми дойде музата може да ги погледна с нея през уикенда. Макар,4е при цялата ми любов към Мат то4но тази 4аст от нея винаги ми е била неприятна.
Габи, за 2-ката по рисуване просто не ми се коментира #2gunfire Аман от у4ители комплексари. Рисуване, физи4еско, музика са предмети ,при които следва да се поощрява старанието и положения труд.

# 454
 Многодетна мама, браво на Филип за старанието по НЕ. За нучителя им по БЕЛ, нямам думи.
Нашите учители по разтоварвашите предмети са прекрасни. Поощравят точно старанието. Те и другите им преподаватели са невероятни, но техните изисквания естествено са високи.
Приятен ден!
Мама Мими, нещо се губи тази седмица.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 08:18 от Чиби

# 455
  • София
Учителката на Иво по изобразително изкуство каза, че ще имат 2 оценки - на теория и на творческа работа. И понеже знае, че не всички имат талант да рисуват, за децата, които го нямат - имала друг тип задачи. Какви ще са - ще разберем. Иво е от тези, които изцяло са лишени от този талант. Simple Smile

Донесе 5,79 на тест по френски - 55 от 57 точки. Simple Smile
Иринка, похвалила съм го и лично.  Mr. Green  Hug

Приятен ден на всички!

# 456
Браво на Иео за френския!

# 457
  • Русе
Нашият по Математика ми говори за комбинаторика. Е, те такова нещо нямам спомен да сме учили Thinking

При нас първия срок ще се учи музика, а втория Изобразително изкуство.
И в нашето училище има такъв подобен кадър, както при Многодетна мама, но е по АЕ. Добре, че не е учител на нашите. Била е на племеника. Носи и се славата, че си покръква в час, излизала и цигари да пуши. В школата по АЕ, в групата на Момчил дойде един деветокласник от нашето училище и оня ден разказал, че тя му преподава.

Виви, браво на Иво! Не е лесен език френския, но на мен ми беше любим и го учех с голямо желание. Обаче все ми се струва по-лесен от немския. От грухтенето на немците нищо не разбирам Grinning

# 458
  • София
Вики, вторият език на Иво е немски - започва да го учи догодина. Ще бъде интересно. Simple Smile

# 459
  • София
Ще падна просто.... Нашата класна е в дълъг болничен и са пратили да я замества друга госпожа, която вчера е заспала в час по литература. Дала им да четат някакво произведение и казала да започне номер 1, после номер 2 и децата четат, а тя спи на стола. И те като я видяли как спи, започнали да хихикат и да се разсейват. Тя се поразсънила и казала: Да продължи номер 3 и пак се унесла. Направо съм в шок как е възможно това. На моят младеж това му се вижда супер весело и смешно, ама реалността е шокираща. Пълна пародия. Чакам родителската среща, за да повдигна темата....

# 460
 И при нас първия срок музика, а втория ИИ.
Вики, и за тази учителка по АЕ, без думи.
Габи, вие убихте рибата. Пенсионерка ли е? Не, че това я оправдава!

# 461
  • с/у ОколоМръсТното
... Донесе 5,79 на тест по френски - 55 от 57 точки. Simple Smile

Горда мама  Rolling Eyes
Браво на Иво!!

... От грухтенето на немците нищо не разбирам Grinning

и аз, и аз  bowuu

# 462
  • Русе
И при нас първия срок музика, а втория ИИ.
Вики, и за тази учителка по АЕ, без думи.
Габи, вие убихте рибата. Пенсионерка ли е? Не, че това я оправдава!
Аз ще съм по-благосклонна Wink Може да пие някакви лекарства, които предизвикват сънливост.

Виви, и Момчил догодина немски ще запише като втори език. Иска да ходи след време в Германия да учи.

# 463
  • България, София
Виви, поздравления за успеха на Иво. Все така да продължава и да те радва с постижения Hug

Габи, избихте рибата с тази заместничка.
Вики дано тази учителка по АЕ да не ви се пада.
Многодетна мама, много неприятно с учителя по БЕЛ. Дано догодина да не е той или да се променят нещата.
Като се сетя на моята девойка миналата година по математика госпожата как нищо не правеше в час и оставяше децата да правят каквото си искат.
То и затова сега входните са с такива резултати. Вярно, че ходеше на школа по математика, но веднъж семчино как може да се компенсират остналите 5 дни нищоправене Rage

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 10:49 от velina_v

# 464
  • София
Чета и си мисля - колко са различни децата. Моето хлапе е при учителите на mnogodetna mama и много харесва господина по БЕЛ. Вярно, че още не са започнали да учат произведенията, но е въвеждал понятия като парадигма, разказвал им е за догоните, а домашното с тезите беше съвсем смислено според мен - 25 въпроса, които изискват познаване на произведението, мислене и добър изказ. Моето дете написа много дълго съчинение  и го изпрати по мейла. Притеснява се, че при отсъствия няма откъде да наваксва, защото нещата, които господинът разказва, ги няма в учебниците. Вярно, че подходът му е малко странноват, но и Цонева по история е чешит, та е свикнал. А тя е един от най-уважаваните и ценени учители в СМГ /според тийна - напълно заслужено/. Всъщност тези неща ги зная, защото са споделени с оживление, по някои предмети изобщо нищо не се случва /ако трябва да цитирам: "усещам как бавно умирам".../

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 11:06 от Prizma

Общи условия

Активация на акаунт