Смешки от форума 28

• 129 463
  • 718
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Лелеее, това трябва да е някаква шега JoyJoySob

# 121
Joy
Горкия ѝ мъж, представям си я крак връз крак на дивана, а той върти стирката с балетна стъпка.

# 122
  • София
А може да си живеят в кочина и да не им прави впечатление и на двамата Sweat Smile

# 123
  • София
Янечек винаги е в десятката!  Laughing

Аз се "записвам" с ей това, като уточнявам, че не се присмивам на потребителката. Сетих се как преди време някой беше донесъл тук "рецепта за котенца" и някой друг пусна снимка на котенце, заспало в тиган, с аранжирана гарнитура наоколо.  Laughing

Цитат
на малката й откриха алергия към котки и др.храни
Явно за вечеря котки се ядат. Леле, чакам в колата детето от урок, тъкмо ми е едно леко тъпичко и като го видях това така се смях.

# 124
Цитат
На мен пък те са ми странни: все се чудя дали нямат обсесивно конвулсивно разстройство или фобия от микроби. Или просто са толкова самотни и нещастни, че освен с парцал в ръката нямат представа по какъв друг начин да си запълват времето.
newsm78 Мислех, че е "Обсесивно-компулсивното разстройство" ама нищо, то при някои сигурно и до конвулсии води...

# 125
  • DE
Цитат
Не мога да отместя поглед от луфтчето на Райнето,което е като сълзичка. И се питам това от слабота ли се получава или от сексуален стаж  Thinking

На колко години си? Rolling Eyes

Цитат
На достатъчно,че лично да съм попадала на жени,които поради интензивна,безразборна смяна на сексуални партньори придобиват една лека разчекнатост,която преди това не са имали.

Значи разкрачеността се появява, ако партньорите са много, но не и ако правиш често секс с един партньор?

Цитат
Предполагам се появява от сексуален стаж без значение дали е само с един или с различни. Просто конкретно тези при които аз съм го забелязала са били с доста.

Shocked Mr. Green Crazy

# 126
а тези, които рядко правят секс, ходят с кръстосани крака  Mr. Green

# 127
  • Euskal Herria
а тези, които рядко правят секс, ходят с кръстосани крака  Mr. Green
Нали! Направо като във вица Wink.

# 128
Аз в първия момент помислих, че авторът на постовете е мъж, но при повторен прочит се разбира, че е жена. А това е някаква доста нездрава обсесия да се наднича по чуждите междукрачия.

# 129
Абе добре е да има малко просвет в анфас

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
що? за какво смяташ да го използваш?
непоискана информация: няма такова нещо като "в анфас" Wink

# 131
  • Майничка
що? за какво смяташ да го използваш?...

По-икономично е - не се изтъркват и късат толкова бързо дънките Whistling

# 132
Чакайте сега да видим кое е първото - кокошката или яйцето!
Възможно е да има упражнения ЗА луфт между краката, за да може с този луфт да се привлича повече мъжко внимание.
А след като има внимание, ще има и партньори.

# 133
Аз с малко тъп въпрос, но нещо не можах да се ориентрам сама. Как мога да гласувам за някой потребител? Прави ми впечатление, че има гласували за мен, но незнам аз как мога да го направя.
Нужното уточнение :
Аз с малко тъп въпрос, но нещо не можах да се ориентрам сама. Как мога да гласувам за някой потребител? Прави ми впечатление, че има гласували за мен, но незнам аз как мога да го направя.
Бутона "Полезно"
Не това. С бутона "Полезно" указваш, че дадено мнение е полезно. Аз говоря за това, че като влезнеш в профила си/в статистика/ освен полезни мнения, има и гласувания. За това питам. Не как да гласувам за дадено мнение, а за даден потребител.

И просветлението:
Това е броят Вашите гласове в анкети, не чужди вотове за Вас или Ваши постове.

Направо сълзи ми потекоха от смях... Иска да гласува, момичето, за потребители, защото и за нея са гласували Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 134
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
 Joy Joy Joy Горкичката. Напомни ми за една потребителка, която смяташе, че някой много настоявал да си говори с нея, защото бутонът за чат в Мейлбуукс й светел непрекъснато. Пък чатът е общ за всички потребители, за разлика от ЛС-тата.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт