Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 184
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 070
Tatti, темата се отличава много от останалите.
... проблемът не е в това, че има междуособици, а в това, че темата не отговаря на предназначението си да бъде място за споделяне на впечатления и информация, а е изключително за клюки и обиди.
Жалко, че поощрявате подобно явление.
Съжалявам за разочарованието Ви, но в модераторския екип няма нито фенове нито антифенове на коментираниите в секцията идоли. В тази връзка модерацията е абсолютно безпристрастна. Обсъжданите актьори са публични личности и коментарите за тях са допустими. Като пристрастени, е възможно да се почувствате лично засегнати от някои от тях, но форумът допуска в рамките на правилата си да има и несъгласни с преценките Ви, недоволни от представянето им, проявите им, визията им, облеклото им, партньорствата им и т.н.
Както вече споменах, имате средство за сигнализиране в случай, че сметнете правилата за нарушени.

Tatti, след Вашия отговор на ValentinaP  доста се чудих има ли смисъл да Ви пиша и аз, но реших все пак  да Ви попитам - кога най- после ще се случи  някой от Вас  модераторите, поне да ги предупреди  да престанат да обиждат най- нагло други потребители, а не само да им триете постовете при сигнал ?  Случвало се е някои потребители да са били наказвани с бан само защото имат два, три последователни поста  със снимки, а в тази тема и това  си е редовна практика, освен обидите към потребители и никой нищо не предприема, защо ? Сигнализирано е нееднократно и ефекта е нулев ... триете им постове и те отново си правят същото след някой ден, особено една потребителка. В момента отново има два поредни поста от нея от  05. 11.  От това съм разочарована най-вече, защото едни си го позволяват най-безцеремонно, без да се притесняват, явно се чувстват  по-специални може би, а за други има наказания от Ваша страна. Някак нечестно ми се струва, правилата не важат ли за всички   newsm78  Иначе ми стана ясно, че не Ви интересува, че тази тема беше създадена с единствената цел да си изливат комплексарщината и негативизма  виртуално някои индивиди , с което създадоха лошо мнение за всички останали фенове на актьора сред другите потребители във форума ooooh! Ако все пак сте отправили предупреждение на ЛС, моля да ме извините  Peace

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 16:26 от queen_fenka

# 5 071
  • AMS
Цитат
Потребителите специално си организираха разделение за да спрат скандалите помежду им.
Потребителите не са си организирали никакво разделение.
Заключи се тема за един сериал съвсем несправедливо.
За да спрат скандалите, по-разумният отстъпи пред хейтърите,
които пуснаха нова тема за същия сериал.  
Сега обаче съществуващата нова тема е съвсем друга - за актьора.
Нарушението на правилата е в това, че се обсъждат и обиждат потребители от други теми.
Проблемът не е решен. Скандалите продължават.

Цитат
Персонални обиди към потребители никога не са се толерирали и имате възмост да сигнализиране при забелязването им.

.... контролът не е преставал и доколкото зависи от модерацията не допускаме взаимно навлизане в "чуждите територии".

Цитат
Както вече споменах, имате средство за сигнализиране в случай, че сметнете правилата за нарушени.

Персоналните обиди не са спрели.
Контролът е от време на време.
Обсъждането на потребители и какво пише в другата тема е навлизане в чужди територии.
Докладвани постове още на първа страница си стоят и до днес - пост 5 / втори спойлер/,
пост 8 / за коментиране на потребители от други теми/,
пост 10, 11, 13,  ... 29  и ...
Та да се стигне до последния - 263.

# 5 072
  • Sofia
При необходимост са взимани съответните мерки и не е нужно това да се обнародва.
Няма потребител баннат за еднократни два или три последователни поста!
Правилата са за всички.

queen_fenka,*** Diva *** собствените ви публикации нееднократно са били премахвани поради неспазване на форумните правила, провокации и коментари на потребители от други теми.

Заметките и коментарите от вашата тема към другата не се различават особено и като количество и като качество. Взаимните претенции също са съизмерими. Това, че сте се разпознали в някакъв коментар и сте го докладвали не води обезателно до премахването му.

Деленето ви на групи и взаимната ви "обич" станаха ясни на всички.
Не смятам за нужно за пореден път да ескалирате скандалите си И в тази тема.

# 5 073
Нали писах сутринта в темата и автоматично получавам известие в ел. пощата си за нов пост.  И то точно поста на г-н администратора. Категорично възразявам, че се определя  потребителката  ValentinaP за пристрастена. Защото тя съвсем не е такава дори и заради факта, че почти не влиза в темата. По принцип много рядко взима участие  в някоя и друга тема. Знам го, защото мнението ми за нея е за един интелигентен потребител и ми липсват хубавите й и стегнати коментари. 
  Момичета, просто да не влизаме и да "цъкаме"  в тази тема! Само й правим реклама излишно!

# 5 074
Преди малко

Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38

# 5 075
  • София
Последните дни в повечето теми в мобилната версия (новата), колкото и да чакам не ме води до първия непрочетен отговор, а си остава на първия от страницата.

# 5 076
Преди малко

Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38
Администраторите от Нетера са върнали в системата един от сървърите, който създаде проблем преди няколко дни и бе спрян за профилактика. Имало е моментен проблем със синхронизацията, поради което отново е спрян.

Последните дни в повечето теми в мобилната версия (новата), колкото и да чакам не ме води до първия непрочетен отговор, а си остава на първия от страницата.
Моля, споделете при подобен случай точния линк.
За такъв проблем сме информирани, само когато мнението е първо на страницата и темата има анкета.
Откъде влизате в темата - от мейл, от известия или от групата? Забелязали ли сте дали има зависимост от това откъде отваряте линка? Благодаря!

# 5 077
Аз с малко тъп въпрос, но нещо не можах да се ориентрам сама. Как мога да гласувам за някой потребител? Прави ми впечатление, че има гласували за мен, но незнам аз как мога да го направя.

# 5 078
  • Пловдив
Аз с малко тъп въпрос, но нещо не можах да се ориентрам сама. Как мога да гласувам за някой потребител? Прави ми впечатление, че има гласували за мен, но незнам аз как мога да го направя.
Бутона "Полезно"

# 5 079
Бутона "Полезно"
Не това. С бутона "Полезно" указваш, че дадено мнение е полезно. Аз говоря за това, че като влезнеш в профила си/в статистика/ освен полезни мнения, има и гласувания. За това питам. Не как да гласувам за дадено мнение, а за даден потребител.

# 5 080
Всъщност няма значение, отговорих си на въпроса Wink.

# 5 081
Това е броят Вашите гласове в анкети, не чужди вотове за Вас или Ваши постове.

# 5 082
  • София
Моля, споделете при подобен случай точния линк.
За такъв проблем сме информирани, само когато мнението е първо на страницата и темата има анкета.
Откъде влизате в темата - от мейл, от известия или от групата? Забелязали ли сте дали има зависимост от това откъде отваряте линка? Благодаря!
Ползвам по-рядко мобилната и чета само новите отговори, които ми излизат в Известия. Изключила съм известия по мейл и не отварям теми от групите.
От вчера не ми се зареди на новия отговор в тази тема (поста точно над моя) и нов отговор в темата Шести клас.
При темата Въпроси всякви си ми показа новия отговор, т.е. не се случва с всички теми.  

Допълвам. Случи се отново, пак в тази тема, с поста след този при влизане от камбанката. При повторно влизане от групите ми показа последното мнение.
Също и в темата за страстите в ДГ в София.
Прегледах и новите отговори в 2-3 други теми от камбанката без проблем.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 12:51 от Mrs Jan

# 5 083
Как мога да спра да виждам теми, които не ме вълнуват вече но продължават да излизат при Нови отговори ?
нямам опцията Спри следене, защото не съм отбелязала да ги следя , А съм взимала участие само пишейки постове ?

# 5 084
  • София
Как мога да спра да виждам теми, които не ме вълнуват вече но продължават да излизат при Нови отговори ?
нямам опцията Спри следене, защото не съм отбелязала да ги следя , А съм взимала участие само пишейки постове ?
Не отваряте дадената тема, а отивате на "Нови отговори".
Преминавайки с мишката в/у лентата с темата се появява кошче. Кликвате го.
http://scr.hu/0ws9/2hcom

Общи условия

Активация на акаунт