... проблемът не е в това, че има междуособици, а в това, че темата не отговаря на предназначението си да бъде място за споделяне на впечатления и информация, а е изключително за клюки и обиди.
Жалко, че поощрявате подобно явление.
Както вече споменах, имате средство за сигнализиране в случай, че сметнете правилата за нарушени.
Tatti, след Вашия отговор на ValentinaP доста се чудих има ли смисъл да Ви пиша и аз, но реших все пак да Ви попитам - кога най- после ще се случи някой от Вас модераторите, поне да ги предупреди да престанат да обиждат най- нагло други потребители, а не само да им триете постовете при сигнал ? Случвало се е някои потребители да са били наказвани с бан само защото имат два, три последователни поста със снимки, а в тази тема и това си е редовна практика, освен обидите към потребители и никой нищо не предприема, защо ? Сигнализирано е нееднократно и ефекта е нулев ... триете им постове и те отново си правят същото след някой ден, особено една потребителка. В момента отново има два поредни поста от нея от 05. 11. От това съм разочарована най-вече, защото едни си го позволяват най-безцеремонно, без да се притесняват, явно се чувстват по-специални може би, а за други има наказания от Ваша страна. Някак нечестно ми се струва, правилата не важат ли за всички