DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 354
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Привет! 

Благодаря на екипа за превода на епизода  bouquet bouquet bouquet

До после  Hug Hug Hug

# 496
  • Варна
[quote author=Иглика Simple Smile link=topic=996760.msg35634426#msg35634426 date=1507041582]
Благодаря ви за превода момичетаа  bouquet
Прегледах туитъра на Джан .. пише че 14 епизод е прекрасен  Crazy
Хайде дано .. дано е прекрасен  Praynig Heart Eyes
[/quote]

хехехех а какво друго да напише, че е ужасен ли? ПР трикове ; )
Да беше писал кое точно е прекрасното на епизода , иначе е като стръв за балъци.

# 497

Хаштага #ateşinucunda

# 498
Привет, момичета! doh

Благодаря за споделеното!

Най-после е вторник!

Освен главната интрига около брака и желанието на Дениз и Демет да го осуетят ми е интересно още нещо. Как ще реагира Демет на стореното от Асуман, дали ще търси отмъщение. Както и самата Асуман, като разбере колко сериозни са  нещата, дали ще разкаже на Ферит  и Назлъ за аборта. Може пък този факт да им помогне да дискредитират пред съда имиджа им на идеалното семейство, както и качествата на Демет да бъде майка.

Слагам ей това и отивам да попрегледам поне най-важните моменти от 13 епизод на български.

Сърдечни благодарности на момичетата от екипа, че ни зарадваха преди новата серия!

Ферит бей  акция.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239296%2F905 … l_wall_-146912950

До после!

# 499
  • София
Здравейте,

благодарности за преведения епизод. bouquet
И аз се настройвам за хубава серия след няколко часа, както е казал Джан. Евала му, че споделя моменти от снимачния процес, защото някои актьори не качват нищо в личните си профили, което е свързано с проектите им.

# 500
Ще се пробвам с превод на хаштага. Направо скок на сляпо, едно към едно каквото речникът казва.

#на ръба на огъня

Според рускините - #НаКонцеПламя

# 501
  • София
Ще се пробвам с превод на хаштага. Направо скок на сляпо, едно към едно каквото речникът казва.

#на ръба на огъня
Мерси! Peace

# 502
И аз ще го гледам на турски(картинки), от много време сериал не ми е влизал така под кожата.Revolving Hearts

# 503
Привет! Hug

Иглика HugДанни HugSambo09 Hug

Благодаря  за преведения епизод! bouquet bouquet bouquet

Пълнолуние 13 епизод BG SUB

https://youtu.be/UGyS4GJnd9k

Благодаря за превода! Страхотни сте! HugАз тази вечер ще следя малко през просото новата серия, но ще ви чета и ще ви тормозя с въпроси. Grinning

# 504
  • Враца
Аз също ще гледам онлайн момичета, ще си обсъждаме заедно  Hug

# 505
Е то нали в първия фрагмент Хакан казва "Сестра ти е направила аборт", та наистина може да се използва в съда като основание за оспорване на попечителството.
Оф дано това предложение за брак не е на финала на епизода.

# 506
  • София
Скрит текст:
Е то нали в първия фрагмент Хакан казва "Сестра ти е направила аборт", та наистина може да се използва в съда като основание за оспорване на попечителството.
Оф дано това предложение за брак не е на финала на епизода.
Дано! Надявам се да е малко преди финала и да се насладим на "ДА"-то. Heart Eyes

# 507
  • Под звездите
Привет дружинка. Hug Hug Hug
 Настъпи вторник вечер.  За всички, които с нетърпение очакват историята на "Ледения принц" и " Бягащата булка"/ но не мисля, че този път ще избяга, все пак трябва да изкупи вината си/, линковете за онлайн гледане:

Миналата седмица просто бяхте невероятни. Без да разбирам грам турски, от вашите коментари разбрах какво се случва в епизода. Моля, коментирайте и днес, та да разберем и ние за какво става въпрос!

Онлайн превод на руски ще има тук:
https://vk.com/dolunayozgegurel

# 508

Момичета здравейте,питам се дали този не беше от Хакановите хора и Демет да се опита да го внедри при Назлъ в ресторанта newsm78

# 509
  • София
Това е човек от екипа, ако не се бъркам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт