DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 846
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Колко ли серии ще гледаме сърдит Ферит?

искрено се надявам  да е само тази  Praynig Praynig Praynig

# 196
  • Враца
Смях се от сърце с Назлъ и Манами  hahaha hahaha и Ферит как я гледаше съм 100% сигурна че се чудеше как може да я обича толкова  Joy
А този Дениз прекалява вече  ooooh! Назлъ до тоалетната не може да иде без той да цъфне  smile3516 smile3516

# 197
  • при най-добрият мъж...
Мечтая за серия без Дениз.Досадно мекотело е.

# 198
Назлъ   казва, че Ферит толкова я е мразел, че чак не я е поглеждал....После като влезе при Ферит вика, че дошла за вода,той вика разбира се.

# 199
Смях се от сърце с Назлъ и Манами  hahaha hahaha и Ферит как я гледаше съм 100% сигурна че се чудеше как може да я обича толкова  Joy
А този Дениз прекалява вече  ooooh! Назлъ до тоалетната не може да иде без той да цъфне  smile3516 smile3516

Joy Joy Joy Joy Joy

Мечтая за серия без Дениз.Досадно мекотело е.

Оф.....и аз +1  newsm10

# 200
Малкия дипломат Булут обаче успя да ги усмихне.

И да ги накара да се погледнат.....

# 201
  • Под звездите
Момичета, просто сте страхотни.  KissМного, много ви Благодаря за разясненията. Broken Heart
Оказах се права за Дениз, макар и да не исках да е така.  Ще чакам утре да изгледам серията с превода, за да разбера точно какви са подбудите му, освен ревността,  разбира се.  Ей, това малко сладурче направо ми идва да го схрускам.

# 202
* Дъга трябваше да им прасне една истинска снимка  Joy Joy Joy обаче Назлъ го гледа ама Ферит йок  Tired нищо до следващата им среща с Булут нали той е сватовникът още от самото начало. Hug Heart Eyes

# 203
За любовта им съм, но Назлъ  е виновна ....кой както  и да се мъчи да я оправдава ,вината ѝ е голяма ...и ЛЮБОВТА на Патран е извън неговият контрол ...така е .

Запазил е бележките ѝ ....нещо нейно в ръцете му ,но тя "изпусна"  доверието му ,което е много важно за една връзка !
Колкото ѝ да се гневи Назмие ханъм ,проблема не е в ески Патрон . Тя го познава прекалено добре , знае принципите му ,знае собствената си вина ,НЯМА ПРАВО ДА СЕ СЪРДИ !!!
Трябва да си извърви пътя !

# 204
 eidin много ти е разсейваща премяната няма съсредоточаване  Joy Joy Joy то целуфан ли бе да го опише човек  .Two Hearts Язък за отрязването инак няма отрезвяване  Two Hearts

# 205
Фотош пък нещо не е във възторг от колието, дори вика на Асуман, че мисли да го върне на Енгин..........
Асуман я разубеди..

# 206
  • София
eidin много ти е разсейваща премяната няма съсредоточаване  Joy Joy Joy то целуфан ли бе да го опише човек  .Two Hearts Язък за отрязването инак няма отрезвяване  Two Hearts
Представи си сдобряването какво ще е. Crazy

# 207
Фотош пък нещо не е във възторг от колието, дори вика на Асуман, че мисли да го върне на Енгин..........
Асуман я разубеди..

Тя Асуман сега и тя вина изкупува и се чуди горката как  два си омилостиви положението .С две думи по подмазва си се но мозъкът и работи на пълни обороти.Веднага е изготвила списък със съмнителните лица и почва проучването кой кога и защо. Hug

# 208
  • Враца
Еееее Манамиии  #2gunfire #2gunfire
Охх разтопих се от играта на Джан ... супер го изигра  Heart Eyes Heart Eyes
А Фатош е влюбена в Тарък Whistling Whistling жалко за Енгин  Confused той изглежда я обича

# 209
  • при най-добрият мъж...
"Много дълбоко ме нарани Назлъ.Един ден дали ще мине,не знам.Дали това сърце ще бъде поправено един ден,не знам.Дали огъня ще бъде потушен един ден,не знам.И все още съм ти обиден,и все още не мога да ти простя,и все още..."

Цитирам по памет.Силни думи каза Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт