DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 421
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Привет, момичета! Имам да наваксвам 2 епизода, така че няма да коментирам.
Само не мога да се съглася с това да се мери  прикриване от едно объркано дете / защото никой не го е питал дали е видяло майка си да изневерява на баща му/ и едно прикриване от зрял човек /въпреки, че Назлъ беше попитана много пъти и тя не каза истината/.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 15:32 от mery_poppins1

# 331
  • Плевен / София
Не мисля, че има разлика в постъпките на Ферит и Назлъ - това, че не били засегнати "чужди " хора не е смекчаващо обстоятелсто! Лъжата е лъжа! В случая и на двамата премълчаване! Но по-лесно е да видиш клечката в другия, от колкото дъската при теб.  Ферит не е толкова невинен и идеален колкото им се иска на някой : ) , колкото и да ми е симпатичен. Понеже има супер визия и играе толкова добре Джан и сте склонни да му слагате ангелски крила на героя. Особено с ресторанта се показа колко е злобен и отмъстителен и в началото го показаха как към хора , които не са от неговата черга не само е нетолерантен, а има даже непоносимост. Едва ли не - какво му се врат в краката. ( визирам сцената при басейна на 1 парти, когато се запознаха Дениз и Назлъ и той я хареса, а гривната на Назлъ се закачи във Ферит и той така ядно се дръпна и я скъса, без да изчака, че даже и я нагруби; поведението му когато я видя на бала при японците - с такова презрение й каза: "ти какво правиш тук?" т.е. не ти е мястото тук ); 

А Назлъ наистина без да ходи да се моли и да лази по земята (образно казано) наистина показа, че  съжалява и знае , че ситуацията е много неприятна, но той трябва да реши дали може да прости и да живее с това. И изборът е негов! Като образ на мен ми допада Назлъ - поне в тези ситуации, да не ходи и  да се моли и да се унижава.

Хакан и Демет, ако не бяха процентите във фирмата хич нямаше да се интересуват от Булут.

Ферит толквоа пъти показва, че когато си е наумил нещо няма какво да го спре, за това не смятам, че само документите решиха въпроса за Булут. Той просто не си даде никакъв зор да реши нещата в своя полза,  явно си има причина т.е. СЦ си разнообразиха сериала : ))))))

Като цяло както във всеки сериал - стовариха всички беди на главата на 1 герой ( Ферит) и всичко е както трябва. Сега той е сам срещу всички, без любов, без семейство, без приятели.

А Демет ми е толкова противна как ходи и се усуква на Ферит.

напълно съм съгласна с подчертаното....Назлъ припадна от глад, защото е забранено на служителите да се хранят с продукти от хладилника...т.е. тя е изпълнителна и отговорна относно поети ангажименти....виж, когато се отнася за сестра и....тя изпада в някакви крайности.....смятайки, че трябва да я закриля и защитава...и ще си носи последствията от това....

# 332
  • София
Ама, чакайте сега, това е бал, организиран от Ферит. Много ясно, че ще я попита какво прави там. И не забравяйте, че точно Ферит я избави от неудобната ситуация с разлятото питие и охраната. Той спокойно можеше да се подпре и да гледа как охраната я придружава до изхода.
Той не е идеален и слава Богу, но в крайна сметка е почти реален образ. Абсолютно нормално отношение за човек с неговите възможности. Сега, че на нас не ни харесва, е друга работа. Принципно такива хора общуват в едно затворено общество и обикновено с хора от тяхната черга.
Персоналът няма право да се храни от този хладилник, но храна има в друг хладилник, както споемна Икбал ханъм.

Да не забравя да похваля играта на акьорите в ролите на Дениз, Ферит и Хакан в последните минути на 13еп. Брилянтна игра и на 3-та. Peace

# 333
  • Враца
Здравейте момичета  Hug
Скрит текст:
Не мисля, че има разлика в постъпките на Ферит и Назлъ - това, че не били засегнати "чужди " хора не е смекчаващо обстоятелсто! Лъжата е лъжа! В случая и на двамата премълчаване! Но по-лесно е да видиш клечката в другия, от колкото дъската при теб.  Ферит не е толкова невинен и идеален колкото им се иска на някой : ) , колкото и да ми е симпатичен. Понеже има супер визия и играе толкова добре Джан и сте склонни да му слагате ангелски крила на героя. Особено с ресторанта се показа колко е злобен и отмъстителен и в началото го показаха как към хора , които не са от неговата черга не само е нетолерантен, а има даже непоносимост. Едва ли не - какво му се врат в краката. ( визирам сцената при басейна на 1 парти, когато се запознаха Дениз и Назлъ и той я хареса, а гривната на Назлъ се закачи във Ферит и той така ядно се дръпна и я скъса, без да изчака, че даже и я нагруби; поведението му когато я видя на бала при японците - с такова презрение й каза: "ти какво правиш тук?" т.е. не ти е мястото тук ); 

А Назлъ наистина без да ходи да се моли и да лази по земята (образно казано) наистина показа, че  съжалява и знае , че ситуацията е много неприятна, но той трябва да реши дали може да прости и да живее с това. И изборът е негов! Като образ на мен ми допада Назлъ - поне в тези ситуации, да не ходи и  да се моли и да се унижава.

Хакан и Демет, ако не бяха процентите във фирмата хич нямаше да се интересуват от Булут.

Ферит толквоа пъти показва, че когато си е наумил нещо няма какво да го спре, за това не смятам, че само документите решиха въпроса за Булут. Той просто не си даде никакъв зор да реши нещата в своя полза,  явно си има причина т.е. СЦ си разнообразиха сериала : ))))))

Като цяло както във всеки сериал - стовариха всички беди на главата на 1 герой ( Ферит) и всичко е както трябва. Сега той е сам срещу всички, без любов, без семейство, без приятели.

А Демет ми е толкова противна как ходи и се усуква на Ферит.

напълно съм съгласна с подчертаното....Назлъ припадна от глад, защото е забранено на служителите да се хранят с продукти от хладилника...т.е. тя е изпълнителна и отговорна относно поети ангажименти....виж, когато се отнася за сестра и....тя изпада в някакви крайности.....смятайки, че трябва да я закриля и защитава...и ще си носи последствията от това....
Гости тук не мога да се съглася с теб  Peace Да Назлъ не беше закусвала, но ако не трябваше отново да оправя кашата и да защитава сестра си, може би щеше да хапне нещо  Peace ако си спомням правилно си има отделен хладилник за работещите там  Peace
Да ви кажа честно Назлъ припадна от притеснение, че ще разкрият Асуман, а може и просто да е било отвличане на вниманието  Peace
Къде отиде този фрагман  newsm78 не трябваше ли да е излязъл вече  Tired

# 334
И аз не съм съгласна за отношението на Ферит на бала, защото май всички забравяте ,че Енгин беше видял Назлъ в заведение за лов на богаташи, беше казал на Ферит и Това беше непосредствено преди този бал. За това и Ферит реагира така, за това я попита какво прави на този бал, демек че това не е заведение за лов на богаташи/ още тогава му пареше под лъжичката за нея/

# 335
Добро утро дружина и лек и спорен ден от мен  Hug Heart Eyes Вълнуваме се от сериалчето  от действията и постъпките на героите  и от подхода и тактиката на сценаристите  правилно и логично да поднесат нещата  но за жалост не винаги логиката е с тях  Hug Обаче ние стоически ще издържим и дано не ни разочароват  Praynig интригите вече се разкриха какво ли следва  newsm78 нищо друго освен да ни покажат затоплените отношения на ГГ  Heart Eyes аз си ги чакам  Hug

Ето и 12 серия за което още един път ще изкажа благодарностите си към целия екип за удоволствието което ни поднасят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=UDIRqdSpF9E отваря се  newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря за труда за пореден дванадесети път,  и при мен се отваря. Довечера с удоволствие ще я изгледам.  Иначе за лъжата аз съм на едната страна - лъжата си е лъжа. Друг е въпросът кого и колко е засегнала и дали положението е различно. Но Ферит прикри предложението за акциите за доброто на Булут, Назлъ прикри снимането им за доброто на Асуман. Вярно е, че Демет е зла и всичко останало. Но лъжата си е лъжа. Ферит излъга и скри от съдиите. Дано сценаристите го използват като допълнително опресняване на паметта му, че човек не е безгрешен. 

И да радактирам поста като добавя (макар, че не смея там да коментирам много, докато не разкрият миналото СЦ), че Ферит каза на майка си в началото, че няма да ѝ прости, защото го е карала години наред да живее с тежестта лъжата, прикривайки изневярата ѝ, следователно, за да му тежи на душата, Ферит е бил достатъчно голям да разбере, че това, което е видял майка му да прави, е неморално и лошо.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 16:55 от Анонимен

# 336
https://www.instagram.com/p/BZllyjvnYNc/?taken-by=dolunay.ru
Фрага,момичета...Там е и превода на руски...

# 337
# 338
Аааа, Назлъ припадна от страх, не от глад  Naughty

# 339
Приемате ли нови попълнения. И да попитам в кои ден излизат епизодите.

# 340
Във вторник гледаме онлайн,на другия ден превод на руски,а на български ,когато успеят момичетата..

# 341
Благодаря! Сега следващата седмица очакваме епизод 14-ти.

# 342
Момичета благодарности за фрага  bouquet Heart Eyes Няколко пъти го пуснах и немога да  разбера Дениз  Thinking дано нещо се подвеждам но...... Thinking много привидно спокойно го раздава  ooooh! виждаме един ядосан  Ферит и един спокоен Дениз. А пък за Демет думи нямам на тая и се е разминало всичкото зло  май Хакан я е позабравил и се е отдал да воюва  с Ферит  Thinking Е сега Ферит на него да покаже ,че Хакан незнае с кой танцува. Искрено се надявам Дениз да не остане безучастен научавайки ,че точно Хакан заради парите и властта  е единствения  виновен за смъртта на брат му и Зайнеп .Дано си отвори и очите и ушите . Naughty Прав беше Ферит когато му каза ,че е закъснял Хакан отдавна го е отровил  ooooh!И  да допълня .Харесами спокойствието на Назлъ дано ледовете се стопят  Praynig

# 343
Привет! Hug Hug Hug

Благодаря за фрагмана! Hug bouquet

Да го пусна от контакта! Peace
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239783%2Fc8 … l_wall_-146912950
....и репликите....
Цитат
1 ФРАГ К 14 СЕРИИ!
- Почему избавилась от нашего ребенка?
- Думаю Хакан причастен
- Твоя сестра не сказав мне избавилась от нашего ребенка
- Окажется что Хакан стоит за эти делом. Я заберу Булута из того дома к себе. Булут, я украду тебя
- Куда?
- Куда захочешь. Заплатишь как интересно?
- Ферит Аслан это уже слишком, за что я буду отчитываться
- Демира и Зейнеп ты убил
- Легко да оклеветать чистых и невинных людей?
-Я позвал тебя, чтобы сделать предложение
-Мне кажется это хороший шанс, чтобы сблизиться с Назлы
https://vk.com/dolunayozgegurel

# 344
  • Варна
Да, прави сте ,че имаше неща преди бала, които може да са му повлияли на реакциите. Но пък голямо самочувствие да си мисли,че точно него е решила да преследва и без да е сигурен да напада. Ако пък е решила да преследва други богаташи - никой не му дава право да я съди и да й търси сметка.

Назлъ е изключително съвестен човек и много добре си знае мястото, за разлика от сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт