DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 351
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Актьорът, който изпълнява ролята на Ферит бей е многоооооого секси. Какво не бих дала само да го гледам как гледа така..Лека нощ, дами!

# 481
  • Враца
https://www.instagram.com/p/BZwfsaunLg-/
Това е в дома на Ферит, но това нишичките ли са и това целувка ли е  Crazy

# 482
Кратък и ясен е Ферит бей,и не мисля че Дениз не разбира намека му-но продължава да се надява че някой ден всичко ще бъде красиво Rolling EyesНо връщането му в реалността ще бъде доста болезнено.

# 483
Ей, Богу казвам ви, ако Назлъ и Ферит легнат заедно в едно легло и даже и Булут да легне между двамата, Дениз ще го избута и ще се настани между тях. Казвам ви, Дениз думи НЕ слуша, особено такива, каквито не му изнасят. Не му ли теглят една яка тупаница, я Ферит с един юмрук, я Назлъ с един тиган, няма да му дойде акъла в главата. Нека се повърти малко за начало, ревността да омилостиви Ферит към Назлъ, пък после един ритник и през прозореца, чак на отсрещната страна на Босфора да излети. Дразни ме, гъджък!!!

# 484
  • София
https://www.instagram.com/p/BZwfsaunLg-/
Това е в дома на Ферит, но това нишичките ли са и това целувка ли е  Crazy
Аз не виждам добре сцената от снимката, но ако има целувка в дома на Ферит, то тя ще е само м/у него и Назлъ. Не виждам шанс някой друг да целува жена му. Laughing

# 485
Ей, Богу казвам ви, ако Назлъ и Ферит легнат заедно в едно легло и даже и Булут да легне между двамата, Дениз ще го избута и ще се настани между тях. Казвам ви, Дениз думи НЕ слуша, особено такива, каквито не му изнасят. Не му ли теглят една яка тупаница, я Ферит с един юмрук, я Назлъ с един тиган, няма да му дойде акъла в главата. Нека се повърти малко за начало, ревността да омилостиви Ферит към Назлъ, пък после един ритник и през прозореца, чак на отсрещната страна на Босфора да излети. Дразни ме, гъджък!!!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 486
  • София
Аз даже не мисля, че Ферит ревнува толкова от Дениз. Ферит даде право на избор на Н. Тръгна си на няколко пъти от събирания и Назлъ го проследяваше с поглед, а не се хвърли в обятията на Дениз. Ферит много ясно каза на Енгин, че Назлъ вижда в Дениз приятел. Всички го виждат, сал един Дениз не го разбра.

# 487
Аз пък мисля, че Ферит ще поревнува малко, не виждам какво друго могат да измислят сценаристите, като са тръгнали с класически сценарий да го докарат до край. Освен това, семенцето на съмнение винаги може да покълне. Дениз не е съвсем като сестра си, уж има морални ценности, но има и способността бързо да ги забравя, когато не му изнасят. Ферит надали е забравил вота срещу него във фирмата, викането и зъбенето, всичко това като "благодарност" за грижите и спокойствието, които е осигурявал на Дениз. Знае, че Дениз би се опитал да спечели Назлъ, дори ако тя се омъжи не веднъж, а сто пъти. Също знае, че колкото повече "изстудява" към Назлъ, толкова по-склонна би била тя да "затопли" към Дениз. Назлъ ясно му показа със заминаването си у дома, че не обича Дениз, но вижда в него добър приятел,  и че вместо да търси прошка, там, където не би я намерила и да тъне и рови напразно в миналото, би предпочела да построи живота и мечтите си наново. Тук опира въпросът за мъжката гордост, а турците много обичат тая тема...

# 488
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Днес е нашия ден! newsm10

Благодаря за откъса и превода на репликите! bouquet bouquet bouquet

Изчетох ви интересните коментарите снощи!Днес след обяд ще пътувам!Да видим ще успея ли довечера да гледам онлайн епизода!Така,че пишете! Laughing Peace

Приятен есенен ден на всички! bouquet

# 489
  • Враца
Добро утро и от мен  Hug
Най-после е вторник  Party Party Party Party
Хайде да видим тези тримата какво са ни подготвили довечера  Whistling

Надявам се те да са преобладаващите в тази серия, че ми писна от Дениз и появяването му през 2 минути  Tired
Желая ви хубав и слънчев ден  Hug

# 490
Добър ден на тази толкова хармонична тема!

Казали сте всичко, което мисля, че и отгоре. Затова казвам само хубав ден и до довечера пред екрана.

# 491

Обновление от Джан.

# 492
  • Враца
Здравейте  Hug
Е момичета, май ще гледаме сватбата другия вторник  ooooh! от този снимка ясно се вижда, че предложението е в края на серията  Tired
https://www.instagram.com/p/BZx07tgnMuU/
Нищо важното е, че предложението е ще е отправено и че другия вторник със сигурност ще сме на сватба,, така че не бързайте да вадите роклите да не се измачкат  hahaha
Ето и още една снимка на нашите сладури, сигурно от другия епизод  Crazy
https://www.instagram.com/p/BZx07tgnMuU/

# 493
Привет! Hug

Иглика HugДанни HugSambo09 Hug

Благодаря  за преведения епизод! bouquet bouquet bouquet

Пълнолуние 13 епизод BG SUB

https://youtu.be/UGyS4GJnd9k

# 494
  • Враца
Благодаря ви за превода момичетаа  bouquet
Прегледах туитъра на Джан .. пише че 14 епизод е прекрасен  Crazy