DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Враца

Момичето ето го цялото откъсче  Hug

# 466
  • По света и в нас.
Откъса преди сватбата или след сватбата е ? Mr. Green

Дано утре разберем но пък Назлъ ми се струва някак спокойна а и Ферит гледа да е по плътно до нея  не си дава позицията иска и Дениз да разбере ,че мястото не му е до нея  Hug
Точно за нова си мисла ,че е вече след предложението за брак.

# 467
  • София
Скрит текст:

Дано утре разберем но пък Назлъ ми се струва някак спокойна а и Ферит гледа да е по плътно до нея  не си дава позицията иска и Дениз да разбере ,че мястото не му е до нея  Hug
Ако е след предложението, Дениз какво я е загледал така влюбено? Това е жената на Ферит все пак. Crossing Arms

# 468
Скрит текст:

Ако е след предложението, Дениз какво я е загледал така влюбено? Това е жената на Ферит все пак. Crossing Arms

Ох...и мен ме подразни погледът му ooooh! наистина на калъп ли трябва да ги види за да проумее ,че двамата изпитват едни и същи чувства  ooooh!

# 469
Надничай ти, ама Ферит всичко вижда.

Иглика, мерси. Hug
Това е друго нещо, но дано го преведат, интересно какво си говорят.

# 470
Аз мисля, че е преди предложението. Мисля така, защото Ферит обяснява на Назлъ как са дошли да го вземат и нищо не е могъл да направи.

# 471
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Ох...и мен ме подразни погледът му ooooh! наистина на калъп ли трябва да ги види за да проумее ,че двамата изпитват едни и същи чувства  ooooh!
Взе ми думите от устата. В спалнята ли трябва да го покани Ферит, че Дениз да се осъзнае? Обаче как се дръпна назад и застана точно до Назлъ Ферит бей. Wink Интересно ми е какво си говорят, имам усещането, че Ферит тънко го засече.

# 472
Добре де като е късно вечерта  newsm78 Назлъ дали няма да остане да пренущува в нейната си стая която седи оправена Joy или пък Дениз ще предложи да я изпрати на таксито или да си я заведе до вкъщи hahaha как ли ще отреагира тогава Ферит  hahaha hahaha hahaha  

Превода на мамашите  Hug

Скрит текст:
Д: Хорошо, позвольте мне представить. Луна, это Булут. Булут, это луна.
Б: Дядя, это так прекрасно. Так здорово.
Д: Если вы присмотритесь, вы увидите отпечаток Нила Армстронга.
N: Дениз, ты очень плохой!
B: Дядя, где Марс?
Ф: Где Марс ... Вы задали сложный вопрос. Позвольте мне видеть ... Приходите посмотреть здесь. Тот, который сияет больше всего.
B: Почему это блестяще?
Ф: Потому что Марс - одна из ближайших к Земле планет, и по этой причине мы видим, что она сияет так блестяще.
Д: Я забронировал себе место. Через десять лет я поеду туда.
B: Действительно? Могу ли я пойти тоже?
Д: Пошли. Вместе мы отлично проведем время. Мы можем играть в мяч.
N: Дениз, перестань шутить с Булутом. Булут, твой дядя живет во сне. Его мир мнимый. Вот почему вы не должны слушать его. Но я обещаю вам, если однажды мы сможем отправиться на Марс, я возьму вас за руку и отведу.
Д: Это немного моя фикция. Но мы не знаем, что будет завтра. Мир вращается очень быстро. Вот что я имел в виду. Иногда это возможно.
Ф: На мой взгляд, нам не нужно стучать в пустые двери. Всякий раз, когда реальность преобладает.
Д: Реальность, которая преобладает каждый раз, настолько скучна. Я мечтаю. Говорю вам, что когда-нибудь все будет красив
 google
D: Добре, позволете ми да ви запозная. Луна, това е Булут. Bulut, това е луната.
Б: Чичо, това е толкова красиво. Толкова готино.
Въпрос: Ако погледнете отблизо, ще видите отпечатъка на Нийл Армстронг.
N: Дениз, вие сте много зле!
Б: Чичо, къде е Марс?
F: Къде е Марс ... Попитахте затруднен въпрос. Нека да видя ... Елате тук. Най-блестящият. Б: Защо е брилянтен?
F: Тъй като Марс - един от най-близката планета до Земята, и поради тази причина ние виждаме, че тя блести така блестящо.
D: Осигурих си място. След десет години ще отида там.
Б: Наистина ли? Мога ли да отида и аз?
Г: Да вървим. Заедно ще имаме страхотно време. Можем да играем топка.
N: Дениз, престани да се шегуваш с Бълут. Булют, чичо ти живее в сън. Неговият свят е въображаем. Ето защо не трябва да го слушате. Но ви обещавам, че ако един ден можем да отидем на Марс, ще взема ръката ви и ще ви отведа.
D: Това е малко моя фантастика. Но ние не знаем какво ще се случи утре. Светът се върти много бързо. Точно това имах предвид. Понякога е възможно.
F: По мое мнение не е нужно да почукаме на празни врати. Когато реалността преобладава.
Г: Реалността, която надделява всеки път, е толкова скучна. Сънувам. Казвам ви, че някой ден всичко ще бъде красиво

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 22:27 от mariq_72

# 473
Добре де като е късно вечерта  newsm78 Назлъ дали няма да остане да пренущува в нейната си стая която седи оправена Joy или пък Дениз ще предложи да я изпрати на таксито или да си я заведе до вкъщи hahaha как ли ще отреагира тогава Ферит  hahaha hahaha hahaha  
Марийче, споко. Булутчето ще се намеси и ще реши ситуацията в полза на който трябва. А Дениз ще си гризе ноктите от яд.

Превод на клипчето:

Д: Хорошо, позвольте мне представить. Луна, это Булут. Булут, это луна.
Б: Дядя, это так прекрасно. Так здорово.
Д: Если вы присмотритесь, вы увидите отпечаток Нила Армстронга.
H: Дениз, ты очень плохой!
B: Дядя, где Марс?
Ф: Где Марс ... Ты задал сложный вопрос. Позвольте мне посмотреть ... Приходи, посмотри здесь. Тот, который сияет больше всего.
B: Почему это блестяще?
Ф: Потому что Марс - одна из ближайших к Земле планет, и по этой причине мы видим, что она сияет так блестяще.
Д: Я забронировал себе место. Через десять лет я поеду туда.
B: Действительно? Могу ли я пойти тоже?
Д: Пошли. Вместе мы отлично проведем время. Мы можем играть в мяч.
H: Дениз, перестань шутить с Булутом. Булут, твой дядя живет во сне. Его мир мнимый. Вот почему вы не должны слушать его. Но я обещаю тебе, если однажды мы сможем отправиться на Марс, я возьму тебя за руку и отведу.
Д: Это немного моя фикция. Но мы не знаем, что будет завтра. Мир вращается очень быстро. Вот что я имел в виду. Иногда это возможно.
Ф: На мой взгляд, нам не нужно стучать в пустые двери. Всякий раз, когда реальность преобладает.
Д: Реальность, которая преобладает каждый раз, настолько скучна. Я мечтаю. Говорю вам, что когда-нибудь все будет красиво

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 22:34 от * Дъга

# 474
  • Плевен / София
Скрит текст:

Joy

# 475
  • София
 Joy Ферит как го приземява.

hahaha
Цитат

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 23:01 от missence

# 476
  • Враца
Ох момичета разсмяхте ме  Joy
Може ли с 2 3 думички да кажете закакво иде реч, че от руски грам не отбирам  Confused Embarassed
А Дениз си е Дениз аз за него нямам думи, че паля от къс пас  #2gunfire

# 477
  • София
Иглика, Дениз говори, че може да отиде на Марс и Булут иска да отиде с него. Назлъ обяснява на Булут, че това са фантазии на Дениз, а Дениз обяснява, че не се знае какво ще стане утре и всичко е възможно, а Ферит отбелязва, че според него не е добре да се чука на затворени (празни) врати след като реалността преобладава. Laughing

# 478
  • Враца
Иглика, Дениз говори, че може да отиде на Марс и Булут иска да отиде с него. Назлъ обяснява на Булут, че това са фантазии на Дениз, а Дениз обяснява, че не се знае какво ще стане утре и всичко е възможно, а Ферит отбелязва, че според него не е добре да се чука на затворени (празни) врати след като реалността преобладава. Laughing
Благодаря много  bouquet
Както винаги Ферит бей с 2 приказки го приземи , та чак го заболя  hahaha
Иска ми се сцената да е след предложението и само Ферит и Назлъ да знаят поне до подписването иначе ще видим лудите в действие, а и не ми се иска да е края на епизода и пак да чакаме и да се маем  Thinking

# 479
  • Плевен / София
Благодаря много  bouquet
Както винаги Ферит бей с 2 приказки го приземи , та чак го заболя  hahaha
Иска ми се сцената да е след предложението и само Ферит и Назлъ да знаят поне до подписването иначе ще видим лудите в действие, а и не ми се иска да е края на епизода и пак да чакаме и да се маем  Thinking
Да...и аз се сещам за крилатата фраза..." приземяване...приземяване..."

Общи условия

Активация на акаунт