DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
Незнам как точно да се изразя, прозвучами някак, ние ще се оженим така или иначе, ама трябва да го направим сега. Незнам така ми прозвуча, че даже усетих и молба, бъди до мен, помогни ми. Може и на мен така да ми се иска, ама това усетих (гладна (за любов) кокошка, просо сънува).
didiasp Hug, много е интересен целия  пост, но цитираното много ми хареса. Хайде дано така да стане.

Ти къде видя откъса, че аз нещо съм пропуснала? newsm78 newsm78 newsm78

Самби, това за косматите крака на Баръш Йош направо ме разби. hahaha hahaha hahaha
Това е този дето много обича да се снима, сетих се.
Ще видим кой е прав в предположенията си за Дениз. Хич не ми се иска да изтрещява и да се плъзва по наклонената плоскост на отмъщението, но е твърде вероятно. Предпочитам да се сблъска със собствената си глупост и да се терзае, но ще видим. Със сигурност са намислили нещо интересно за него сценаристите. А утрешната серия ще е направо бомба, така предчувствам.

Къде ли е това?

Отивам да си гладя роклята за сватбата, че време не остана. Laughing

# 451
Боже, защо българските сериали не ми действат по този начин? Защо са ми скучни, изкуствени, наиграни? Защо не им чувам и не им разбирам репликите? А от "мразените" турски сериали съм като под наркоза? С толкова хубави мъже, а и жени. С хумор, любов и напрежение? Благодаря за коментарите тук и за преводите!

# 452

# 453
Това на снимката не е ли от същия квартал, където Ферит дебнеше къщата? Thinking Същите стари, порутени постройки и съдейки по полицията...
Дениз ме плаши, защото няма контрол над злобата си. Не слуша и не се бои от никого. Демет е пресметлива и контролирана в омразата си. Старае се да действа в правилния момент и да натисне правилните бутони. Не издаде Назлъ, въпреки яда си, но Асуман така си помисли и нещата така или иначе завършиха зле за нея. От Демет не очаквам необмислена постъпка, още повече, че Хакан ѝ диша във врата. Но от Дениз - да. Той на ръката, която го хранеше (Ферит) се опълчи, остана и да се съобрази с някакви си Хакан или Алия. Като се сетя как вилня в болницата и как счупи китара си...неконтролируем е Дениз, истинска бомба със закъснител.

# 454
  • Враца
Това на снимката не е ли от същия квартал, където Ферит дебнеше къщата? Thinking Същите стари, порутени постройки и съдейки по полицията...
Дениз ме плаши, защото няма контрол над злобата си. Не слуша и не се бои от никого. Демет е пресметлива и контролирана в омразата си. Старае се да действа в правилния момент и да натисне правилните бутони. Не издаде Назлъ, въпреки яда си, но Асуман така си помисли и нещата така или иначе завършиха зле за нея. От Демет не очаквам необмислена постъпка, още повече, че Хакан ѝ диша във врата. Но от Дениз - да. Той на ръката, която го хранеше (Ферит) се опълчи, остана и да се съобрази с някакви си Хакан или Алия. Като се сетя как вилня в болницата и как счупи китара си...неконтролируем е Дениз, истинска бомба със закъснител.
smile3501 smile3501
Самбо напълно съм съгласна с теб написала си го много точно  Peace
Къде ли ни е откъсчето  newsm78 нещо и то се бави, а аз нямам търпение вече да сме вторник горе долу по това време  Crazy

# 455
Момичета, как се минава на Стара версия на телефона? Новата не я понасям, няма ги сума ти емотикони и опции, мразя я!!! Помагайте, че не се издържа вече!!!

# 456
  • Враца
Момичета, как се минава на Стара версия на телефона? Новата не я понасям, няма ги сума ти емотикони и опции, мразя я!!! Помагайте, че не се издържа вече!!!
Самбо мини на цялата версия , сега си мобилна , аз така направих и отгоре си ти излиза "Премини към старата версия"  Hug

# 457
  • Варна
В очакване на откъса ... май днес ще ни оставят без него. Това е от един гиф пуснат на официалния сайт

# 458
Самбо мини на цялата версия , сега си мобилна , аз така направих и отгоре си ти излиза "Премини към старата версия"  Hug
Стана, мерси много!  Hug

# 459
Най-после им се откъсна от сърцето малко едноминутно откъсче от епизода.
Ей на, познахме, че Дениз ще стане като мебел в дома на Ферит и Назлъ.

https://vk.com/feed?z=video213311191_456239875%2F862e217089f8e04 … _-128025271_91704

# 460
Боже, защо българските сериали не ми действат по този начин? Защо са ми скучни, изкуствени, наиграни? Защо не им чувам и не им разбирам репликите? А от "мразените" турски сериали съм като под наркоза? С толкова хубави мъже, а и жени. С хумор, любов и напрежение? Благодаря за коментарите тук и за преводите!

+1  Embarassed Embarassed

Съжалявам ,че го казвам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed но напълно те подкрепям за нашите сериали .Толкова много се зарадвах когото преди няколко години се впуснаха да ги снимат нямаше сериал които да не загледам и изведнъж ми се убива интереса .Не усещам тръпката в актьорите  , Embarassedне усещам вълнението в гласовете им  Embarassedне успяват така да ме грабнат и да ме накарат да очаквам следващата серия с нетърпение . EmbarassedА старите български филми с актьорите от старата генерация много от които вече не са между нас за мен са си класика в жанра .Страхотни са  Hugно времената се промениха ,хората ,нравите  ,желанията ни и както се вика много хубаво не е на хубаво и някъде издишаме. Tired

# 461
  • По света и в нас.
Откъса преди сватбата или след сватбата е ? Mr. Green

# 462
 * Дъга благодаря ти  bouquet bouquet bouquet Няма отърване от тази лепка Дениз  Thinking само какви погледи хвърля на Назлъ  и тя как го гледа с блеснали очички  Thinking ще подпалят на Ферит бей фитила то е ясно . Потърпя потърпя Дениз и искам вече да го сложи на мястото му.  Naughty

# 463
  • Враца
Еее .. сигурна бях че така ще стане .. Дениз ми е направо празрачен  Tired
Сроред мун откъса е преди предложението .. това може би е докато Булут е при вуйчо си, а той естествено без Назлъ не може сладура  Heart Eyes
Дъга благодаря ти  bouquet

# 464
Откъса преди сватбата или след сватбата е ? Mr. Green

Дано утре разберем но пък Назлъ ми се струва някак спокойна а и Ферит гледа да е по плътно до нея  не си дава позицията иска и Дениз да разбере ,че мястото не му е до нея  Hug

Общи условия

Активация на акаунт