DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Давам последна възможност на Дениз  и тотално го зачерквам ако приеме това споразумение. Това направо е гавра с Демир ,Зайнеп и най-вече с Булут.Само един болен мозък може да постъпи така .А в последно време виждаме ,че този голям мъж се нуждае от доктор .Направо е за психиатър  ooooh! ooooh!

# 661
Сега ще дават ли отговор, че започнаха рекламите отново.

# 662
И сега дали отново няма да се появи Дениз и да отрови и този момент на Ферит и Назлъ!

# 663
  • Враца
Айдееее на най-интересното битти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire знаех си  ooooh! ooooh!
Искам фраг  Praynig Praynig
Даже и отговора няма да ни покажат  #2gunfire #2gunfire
А на Дениз отговора е ясен ще вземе Булут с надеждата да накара Назлъ да го обича  Tired нещастник .. не мога да го траяя  ooooh! ooooh! ooooh! много ми падна в очите .. многоо  ooooh! ooooh!
Дано Назлъ не тръгне да си показва ината и да откаже на Ферит и в края на другата серия да се съграси.. че тогава пак чакане ooooh! ooooh!

# 664
40 Потребители и 101 Гости преглежда(т) тази тема.

Отговорите другият вторник  Banghead tantrum Rage Rage

# 665
Аз бях от тия с надеждата. Нямам думи направо. Дениз с тая психика и лабилност изобщо не е подходящ за Булут. Стискам палци да не приеме.
Сигурно ще приеме ,но Ако Назлъ и Ферит се оженят попечителството няма да го дадат на  ергена Дениз.

# 666
  • По света и в нас.
Дениз на 100%ще приеме,как му набараха слабото място с Назлъ ooooh!

# 667
Ще си останем с надежди да не приеме Дениз до другата седмица.
Все си мисля, че след случилото се и след всичките подозрения спрямо Хакан няма да си позволи да си играе със съдбата на племенника си, защото вярвам че го обича искрено и е привързан към него. Нищо, че чавка му е изпила мозъка и буквално не е на себе си.

# 668
Ха, така, сега каква стана работата. Ферит все едно казва на Дениз: ти вземи Булут от мен, аз Назлъ от теб. А ако Дениз се озъби и каже, че все пак обича Булут, Ферит лесно ще му напомни, кой в кого е влюбен.
Ох, много объркано прозвуча. Ако Дениз се втросне, че решението да вземе Булут, не е лошо, защото го обича, то тогава Ферит лесно може да му каже, че и решението за сватба не  е лошо, защото той пък обича Назлъ. Дениз може да възрази, че Назлъ не обича Ферит, но и двамата ще знаят, че е лъжа.

# 669
  • Варна
Няма да ни дадат отговора сега. То беше и ясно де.

От фрага не беше ясно, и аз имах съмнения дали ще приеме Назлъ предложението за брак, но сега така поставени нещата по този начин - Ферит поиска от нея да му помогне за Булут и после й каза че иска да се омъжи за него - значи със сигурност ще приеме. Аз мислех ,че няма да й разкрие плана си и ще играе двойна игра - и с нея и с хаканови, но той си има друга постановка за танца : )

# 670
Сега до другия вторник ще се обзалагаме какъв ще е отговора на Назлъ,ако изобщо се стигне до такъв!Мисля си ,че Дениз ще се появи и ще провали намерението на Ферит! ooooh! ooooh! ooooh!

# 671
Ще си останем с надежди да не приеме Дениз до другата седмица.
Все си мисля, че след случилото се и след всичките подозрения спрямо Хакан няма да си позволи да си играе със съдбата на племенника си, защото вярвам че го обича искрено и е привързан към него. Нищо, че чавка му е изпила мозъка и буквално не е на себе си.

Дано успее да си го възстанови но един път умрелите мозъчни клетки не се възстановяват никога  ooooh! имам притеснението ,че той е като сестра си .Нищо общо с Демир .Май си носят злобата генетично  ooooh! Извинявам се ако обидя някого  Embarassed newsm43

# 672
  • Плевен / София
Демет не може да надвие Назлъ по друг начин освен посмолен...не и стиска да прави кариера на чуждо място...Дениз е същата стока, като сестра си...от мен шансове повече йок...благодаря за преводите...

# 673
  • Враца
Охх направо не знам какво да кажа  Thinking
Изумена съм от това как едни възрастни хора, които се смята че имат мозък в главите си си играят с живота на едно сираче ooooh! ooooh! за Дениз е срамно дори да обмисля това предложение, той и болната му сестра са си лика прилика  ooooh! ooooh!
А Ферит ... за него ми е толкова жал колкото и за Булут  Cry Cry и двамата останаха напълно сами и са си подкрепа един на друг, защото от ЕДИНСТВЕНАТА сестра на Ферит остана само малкия  Confused а те двамата си имат Назлъ Heart Eyes и съм сигурна че Назлъ ще приеме заради Булут и с течение на времето нещата между тях ще си дойдат на мястото  Heart Eyes
Охх .. извинявам се за чаршафа, но просто подпалих  #2gunfire #2gunfire
ПП: Играта на всички е на 100% прекрасен каст  Crazy  

# 674
  • при най-добрия мъж...
Искам нещо да напиша,обаче съм толкова едновременно ядосана и доволна,че не знам откъде да започна.
Дениз удари дъното.Дали ще приеме предложението?Може ли да е толкова жалък човечец и да предаде запореден път Ферит.Вярно е,че в любовта всичко е позволено,но един МЪЖ никога не би се държал така.Един МЪЖ знае кога да се откаже и знае как да губи.Дениз МЪЖ не е!
Демет е същата отрепка като мъжа си,но малко по-рафинирана.Двамата с Хакан са си лика прилика.Но Хакан толкова се разочарова от жена си,разбра за себе си,че тя не го обича.Очаквам най-страшното наказание за Демет да дойде от мъжа и.
Ферит беше железен както винаги,но накрая и неговата супер броня се пропука.Започна да споделя,да плаче.Сигурна съм,че дълбоко в себе си е простил на Назлъ.А тя този епизод показа безрезервно кого подкрепя и за кого и пука.Как се обвиняваше накрая!Как не искаше да допусне,че пак е разочаровала Ферит.
Като цяло отдавна не бях гледала такъв епизод.От началото до края нямаше празно!Сценаристите се върнаха здраво в играта!
Разпънах чаршафа,обаче не можах да се стърпя.

Общи условия

Активация на акаунт