DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Охх направо не знам какво да кажа  Thinking
Изумена съм от това как едни възрастни хора, които се смята че имат мозък в главите си си играят с живота на едно сираче ooooh! ooooh! за Дениз е срамно дори да обмисля това предложение, той и болната му сестра са си лика прилика  ooooh! ooooh!
А Ферит ... за него ми е толкова жал колкото и за Булут  Cry Cry и двамата останаха напълно сами и са си подкрепа един на друг, защото от ЕДИНСТВЕНАТА сестра на Ферит остана само малкия  Confused а те двамата си имат Назлъ Heart Eyes и съм сигурна че Назлъ ще приеме заради Булут и с течение на времето нещата между тях ще си дойдат на мястото  Heart Eyes
Охх .. извинявам се за чаршафа, но просто подпалих  #2gunfire #2gunfire
ПП: Играта на всички е на 100% прекрасен каст  Crazy  

Наистина всички играят перфектно  Peace Даже отрицателните герои с кеф да ги намразиш  Joy Joy Joy а пък други с кеф да ги погалиш  Heart Eyes

# 676
Момичета, беше ми много приятно във вашата компания и тази вечер.

Благодарности на нашите преводачки, че бз тях сме загубени.

Казвам ви лека нощ, че едва си държа очите отворени.
Много силен епизод наистина, държа ни в напрежение през цялото време.
Не знам как ще изтърпя до утре вечер да гледам  с превод

Спокойна нощ! smile3524

# 677
Дениз може да "продаде" акциите си за Булут , т.е. за  Назлъ ,но  може да ги "продаде" и от яд ,че Назлъ и Ферит са семейство ..........така ,че Ферит и Енгин ще загубят влиянието си във  фирмата , Хакан и Демет ще дерибействат , а Дениз-ката ще  гледа с глупавия си поглед в празното  с празната си глава  и дали ще може да погледне племенника си в очите !?!?!?!

# 678

Фертит -Но аз не обичам да губя, Назлъ. Ще си върна Булут .Непременно ще го направя.
Назлъ - Как ще го направиш?
Сега те са   семейството на Булут.Имало решение на съда .
Ферит -  ти ще ми помогнеш
Назлъ - Как ?
Ферит - Искам да се омъжиш за мен.

Май ще има фраг .......

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 00:09 от лава

# 679
  • Враца
Фертит - Ще си върна Булут .
Назлъ - Как ?

Май ще има фраг .......
newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Лава защо мислиш така  Whistling

# 680
  • По света и в нас.
 Какъв мъж е Дениз?Отиде да се моли Ферит да не казва ,че той е дал флашката и на утре ден с цялата си наглост му казва ,че няма да се откаже от Назлъ Whistling ooooh! #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дадоха пак края и след това реклами,явно ще има още нещо newsm78

# 681
Мисля си ,че Ферит вече излезна от летаргията си .Май официално обявява война и на Дениз и на Хакан и на Демет  Hug За кокошка няма прошка .Ще ги гони до дупка но му трябва рамо на което да се опре и това е Назлъ. Наистина дълбоко в сърцето си и е простил .Но тя му трябва да лекува душевните му рани и раните на Булут .Така взаймно  ще създадат перфектното и щастливо семейно огнище. Hug

# 682
Серията беше бомба,залепи ме за екрана ,невероятна игра на всички актьори.Очаквам много добър рейнинг а тази вечер дано ни наградят с фраг Praynig

# 683
  • Враца
Мисля си ,че Ферит вече излезна от летаргията си .Май официално обявява война и на Дениз и на Хакан и на Демет  Hug За кокошка няма прошка .Ще ги гони до дупка но му трябва рамо на което да се опре и това е Назлъ. Наистина дълбоко в сърцето си и е простил .Но тя му трябва да лекува душевните му рани и раните на Булут .Така взаймно  ще създадат перфектното и щастливо семейно огнище. Hug
Напълно съм съгласна  Flutter
Ферит си излива душата пред Назлъ  Crazy според мен той видя че Дениз вече не е до него а той шансове на никой не дава ( освен на Назлъ) така че сега и тримата извратени мозъци ще разберат с кого танцуват  Whistling Whistling

# 684
Фертит - Ще си върна Булут .
Назлъ - Как ?

Май ще има фраг .......
newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Лава защо мислиш така  Whistling
Не дадоха за последен път рекламата на основния спонсор на дизито. 

# 685
А аз си мисля,че Дениз ще приеме да вземе Булут и да отстъпи акциите си.Това е възможност за Ферит да получи попечителството над Булут,защото ако с Назлъ се оженят ще отговорят на условието за попечители ,а знаем колко лабилен и неуравновесен е Дениз.Т.е.Дениз застава в положението на Ферит ,когато в началото се бореха за попечителството.Дори това е единствената възможност,ако детето продължаваше да е при Хакан и Демет,не виждам как можеше да успее Ферит,дори и да се ожени с Назлъ.

# 686
Хайде и аз да напиша нещо за лека нощ.
Дениз няма вече прошка от мен. Мога да кажа само язък. В един друг сериал имаше много хубава реплика: Не, не го обичаш...ако го обичаше, щеше да му позволиш да бъде с тази, която го прави шастлива." Много силни думи. Сетих се за тях и стигнах до заключението, че Дениз не обича Назлъ. Може преди да я е обичал, но вече не. За него тя сякаш се превърна в трофей, във вещ, която трябва да спечели и да отнеме от Ферит. Но не за да я обича или да се грижи за нея, а за да я вре в лицето на Ферит и да му напомня за загубата. И Булут сякаш стана вещ за него. За Хакан и Демет отдавна се беше превърнал в такава. Ще съжалява ли някога Дениз не знам, но и да съжалява, ще бъде ужасно късно.

Браво на Ферит. Вадя си заключенията предимно от вашите постове, защото не хванах много от серията. Остана железен на правилните места и пред правилните хора, по същия начин разкри  и страданието си. Предложи брак на Назлъ, но нещо ми подсказва, че ще има ясни условия и няма да я заблуждава.

Мъчно ми е за Булут.

А Хакан не очаквах да е такъв идиот по отношение на жена си. Как се измъкна змията, нямам думи. Много им се струпа на Ферит и Назлъ и не видяха плаващите пясъци...
От мен толкова. Лека нощ и благодаря за компанията, момичета. Hug

# 687
  • Плевен / София
Искам нещо да напиша,обаче съм толкова едновременно ядосана и доволна,че не знам откъде да започна.
Дениз удари дъното.Дали ще приеме предложението?Може ли да е толкова жалък човечец и да предаде запореден път Ферит.Вярно е,че в любовта всичко е позволено,но един МЪЖ никога не би се държал така.Един МЪЖ знае кога да се откаже и знае как да губи.Дениз МЪЖ не е!
Демет е същата отрепка като мъжа си,но малко по-рафинирана.Двамата с Хакан са си лика прилика.Но Хакан толкова се разочарова от жена си,разбра за себе си,че тя не го обича.Очаквам най-страшното наказание за Демет да дойде от мъжа и.
Ферит беше железен както винаги,но накрая и неговата супер броня се пропука.Започна да споделя,да плаче.Сигурна съм,че дълбоко в себе си е простил на Назлъ.А тя този епизод показа безрезервно кого подкрепя и за кого и пука.Как се обвиняваше накрая!Как не искаше да допусне,че пак е разочаровала Ферит.
Като цяло отдавна не бях гледала такъв епизод.От началото до края нямаше празно!Сценаристите се върнаха здраво в играта!
Разпънах чаршафа,обаче не можах да се стърпя.
+1

# 688
  • при най-добрия мъж...
Лека и от мен,девойки!
Чакаме фрага тия дни Hug

# 689
Момичета благодаря ви за прекрасната компания тази вечер за преводите и за всичко споделено.  bouquet Heart Eyes наистина силна за нас серия дано така и по съседски бъде  оценена .Ще чакам преводът утре на мамишите да изясняваме  отделните моменти  Hug Embarassed отново сценаристки трик да сме без фраг и да  има повече размисли и страсти .Спокойна нощ от мен  Hug smile3524

Общи условия

Активация на акаунт