Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

• 45 378
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Понякога не може да си намериш човека, понякога се налага и някой друг компромис да се направи. Аз съм правила с външен вид, но не и с интелект. Обаче имам една позната, тя на млади години беше хубавичка, но с такива големи претенции, че никога мъж не видях да се завърти около нея. После поостаря и някак изведнъж се състари, вече даже ми е трудно да кажа, че е симпатична. Еми на 41 и още си кукува сама. То и аз не случих, разделих се с бащата на детето, но все пак имам дете, сега и приятел от година и половина. Но пак ми се вижда по-нормално проба-грешка, т.е. да не случиш и да се разведеш, отколкото на 40 и кусур години да чакаш принца.

# 182
Понякога не е и просто до чакането. На някои хора им е по-лесно да завързват приятелства, познанства, връзки.
На мен например ми е приятно да си седя вкъщи, да си чета или гледам телевизия, да си пия кафе. Не изпитвам нужда да се виждам с хора, не ми е скучно и сама. Отстрани може би изглеждам дръпната, макар че съм весел човек, когато съм в компания. Просто не ми е нужно да съм сред много хора....

# 183
  • Няма такава държава!
Чилдрън, ма тоя не чака принца - той самият е принц. И се оплаква от липсата на качествени принцеси, как да не му съчувстваш?

# 184
Мерси на всички мами за съчувствието...аз помислих че темата замря, и аз не писах нищо, иначе да казах някои неща, които не се отнасят за всички, никога не съм имал предвид това да го кажа като цяло че българките са к..., но има такива дето се чудят как да се лепнат за чужденци и въобще да прилепнат към някой спонсор.
Иначе за това дали трябва да бъдат положени усилия, да естествено, не смятам че ще ми падне от небето...
По-скоро го казах, защото съм попадал на такива дето не ги заслужават тия усилия..
За една, толкова положих усилия..а тя не си мръдна пръста..но това е стара история, но има и много за които си заслужава.
Има много татковци, които също не са си мръднали пръста..не искам да съм от този вид.
Има и много майки, които се чудя как са се сдобили с деца.., но явно за всеки влак си има...и т.н, засега толкова, пък трябва да се оглеждам..тая булка, мерси дето ме насочвате, но тя сигурно наистина не знае какъв търси, аз нямам претенции да е иделната, но също не бих се метнал на всяка само и само да се води че имам гадже...жена.

# 185
  • София
fredifredi, изчетох цялата тема и коментарът ми беше общ, не конкретно към теб. Замълчах си за това, което мисля, защото достатъчно преди мен момичетата са се изказали. Но ти си продължаваш да си пишеш едно и също.
Жени, които искат да бъдат издържани има навсякъде, защо конкретно да са българки? Лошото е, ако те не предлагат нищо. Но пък това е много различно от жена, която търси стабилност. Коя жена иска до себе си някой некадърник, който да си клати краката и единствено гола любов да предлага (ако я има)? Един мъж трябва да е стабилен и финансово, и като характер, за да може да издържа семейство. За да може жената в трудни моменти да се опре на него.  Изпитала съм го това на гърба си. Аз бях една от тези жени, които смятаха, че любовта ще победи всичко и че е първо и/или единствено необходимо условие за стабилна връзка. Да, ама не. Деца без пари и само с гола любов не се гледат! И като дойдат трудностите и разправиите, тогава се променят нещата. Така че, недей да тръгваш с рогата напред - жените били курви, жените искали само пари и т.н. Оправдаваш ли се за нещо така? Всички мъже ли, които познаваш са женени за курви, които ги използват? Хайде помисли си малко, защото грешката може и да е в твоя телевизор. Самите ти разсъждения са страшно детински, сякаш си на 16. Пък коя не готвела, пък коя не чистела... Хайде осъзнай се малко.
Аз лично си признавам, че колкото по-успял е един мъж в живота (не говоря само за пари), толкова по-привлекателен би бил за мен. Самият успех създава самочувствие на мъжа, което му променя цялостното поведение, включително и това към жените. Имам дълбоки съмнения, че такъв мъж ще седи по форумите и ще обяснява как светът е пълен с курви. Помисли си в тази насока. Ако и на живо така говориш с жените, не знам какво да ти кажа... На мен лично ако един мъж ми говори така, надали ще искам да имам нещо общо с него.
Извинявам се, ако съм засегнала някого, не е било нарочно.

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 20:37 от Spastik Children

# 186
  • София
Мерси на всички мами за съчувствието...аз помислих че темата замря, и аз не писах нищо, иначе да казах някои неща, които не се отнасят за всички, никога не съм имал предвид това да го кажа като цяло че българките са к..., но има такива дето се чудят как да се лепнат за чужденци и въобще да прилепнат към някой спонсор.
Иначе за това дали трябва да бъдат положени усилия, да естествено, не смятам че ще ми падне от небето...
По-скоро го казах, защото съм попадал на такива дето не ги заслужават тия усилия..
За една, толкова положих усилия..а тя не си мръдна пръста..но това е стара история, но има и много за които си заслужава.
Има много татковци, които също не са си мръднали пръста..не искам да съм от този вид.
Има и много майки, които се чудя как са се сдобили с деца.., но явно за всеки влак си има...и т.н, засега толкова, пък трябва да се оглеждам..тая булка, мерси дето ме насочвате, но тя сигурно наистина не знае какъв търси, аз нямам претенции да е иделната, но също не бих се метнал на всяка само и само да се води че имам гадже...жена.
За тук пропуснах нещо - недей да полагаш напразни усилия, а винаги търси взаимност в една връзка. Не копай там, където няма да намериш нищо. Жената не ти е виновна че искаш нещо от нея, което тя не иска да ти даде и не е длъжна да си мърда пръста.

# 187
Жената около раждането, задължително трябва да бъде издържана.Авторът това трябва да си го набие в главата.

Абе, сега се чудя дали тая тема не я е написал брачеда, само просто да се представя за по-дърт и по-беден( човече, дето се чеше там дето не го сърби).

# 188
Аз не разбрах какво лошо има в меркантилните жени, които търсят кой да ги издържа, като в същото време е пълно с меркантилни мъже, които си търсят някоя да ги отглежда.
Щом жената ще трябва да работи наравно с мъжа си, нека и той да хваща тенджерите и прането. И да не зяпа много коя как готвела и как чистела. Като не му харесва, да чисти и готви той. Жена му в това време може просто да си почива след работа на дивана с дистанционното. По-слаба е физически, повече се изморява, има нужда от повече почивка.
Ако държи обаче жена му да си го отглежда като мама, да се стяга в кръста и да вади пари и за двамата. Честна сделка.

# 189
Ми, да. Какво е това как чистела и готвела, да не е слугиня.
В модерните семейства не чисти и готви единствено и само жената.

# 190
Много е трудно да създадеш семейство ако си бил сам до 45 г. или си живял с мама ... Навиците, чехлите, вкусовете, липсата на компромиси със себе си ... Мой близък създаде семейство на 50 г. точно след такъв ергенски живот, роди му се и дете. Отрови животът на жена си и на детето си. Не е задължително де, зависи ти какъв човек си. Съдба.

# 191
fredifredi, изчетох цялата тема и коментарът ми беше общ, не конкретно към теб. Замълчах си за това, което мисля, защото достатъчно преди мен момичетата са се изказали. Но ти си продължаваш да си пише едно и също.
Жени, които искат да бъдат издържани има навсякъде, защо конкретно да са българки? Лошото е, ако те не предлагат нищо. Но пък това е много различно от жена, която търси стабилност. Коя жена иска до себе си някой некадърник, който да си клати краката и единствено гола любов да предлага (ако я има)? Един мъж трябва да е стабилен и финансово, и като характер, за да може да издържа семейство. За да може жената в трудни моменти да се опре на него.  Изпитала съм го това на гърба си. Аз бях една от тези жени, които смятаха, че любовта ще победи всичко и че е първо и/или единствено необходимо условие за стабилна връзка. Да, ама не. Деца без пари и само с гола любов не се гледат! И като дойдат трудностите и разправиите, тогава се променят нещата. Така че, недей да тръгваш с рогата напред - жените били курви, жените искали само пари и т.н. Оправдаваш ли се за нещо така? Всички мъже ли, които познаваш са женени за курви, които ги използват? Хайде помисли си малко, защото грешката може и да е в твоя телевизор. Самите ти разсъждения са страшно детински, сякаш си на 16. Пък коя не готвела, пък коя не чистела... Хайде осъзнай се малко.
Аз лично си признавам, че колкото по-успял е един мъж в живота (не говоря само за пари), толкова по-привлекателен би бил за мен. Самият успех създава самочувствие на мъжа, което му променя цялостното поведение, включително и това към жените. Имам дълбоки съмнения, че такъв мъж ще седи по форумите и ще обяснява как светът е пълен с курви. Помисли си в тази насока. Ако и на живо така говориш с жените, не знам какво да ти кажа... На мен лично ако един мъж ми говори така, надали ще искам да имам нещо общо с него.
Извинявам се, ако съм засегнала някого, не е било нарочно.

Абсолютно точно Simple Smile

# 192
fredifredi, съвсем случайно попаднах на тази тема, зачетох се от интерес, и още на втората страница ме заболя главата! Аз съм на 42, разведох се преди две години... и, се чувствам прекрасно! Преди половин година буквално от нищото се появи едно моме на 20 и нещо /аз нищо не съм търсил, бях решил да си почивам... то само ми кацна/, докато бившата още си кука сама и продължава да ме занимава с драматургии от рода на това какво сме сбъркали, и що не сме могли да бъдем щастливи заедно. Аз красавец не съм, богат също не съм /изкарвам малко над два бона месечно, което за София нищо не е/... само дето продължавам да спортувам редовно /като по-млад бях активен състезател/. Така че сексуално незадоволените каки тук ти пишат пълни глупости, а и ти много ги бавиш /"Що спа досега?"... ами щото до вчера си бърках отзад и ми беше хубаво, окей?!?!/ От друга страна, опазил си се досега, за чий ти е тепърва да се набиваш в бракове, после разводи и пр.?! Въпрос на време е и в Бг-то да се наложи инициативата "JUST A BABY", и да не им се налага за едно дете хората да се набиват в подобни драми. Наслаждавай се на живота, практикувай си хобитата, почни да ходиш на фитнес,  влез във форма /ще се почувстваш по-добре/ и хич не си го слагай! Сумати народ около мен не доживя до 40, щото скоропостижно ги отнесе по нещо мазно от нерви и притеснение. А вече на 55+ може да пуснеш нова тема от рода на: "Търся си другарче, с което да остареем заедно". Така че горе главата, и хич да ти не дреме!

# 193
На кви глупости го учиш, като ти вече имаш зад гърба си дете и семейство, макар и провалено.

# 194
  • Няма такава държава!
На кого викаш "сексуално незадоволени каки" бе, мен? Не ние търсим секс, жена и дете - имаме си ги, Фреди да го мисли!

Общи условия

Активация на акаунт