Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

• 45 409
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Не знам, Лъки. Хипотетично не мога да ти кажа.
Моята лична граница е 40, но ако пък не бях родила? Знам ли?
Не осъждай така хората.
Животът и критериите много се промениха.
Те и пенсии даваха по на 55, ама беше много отдавна.
Сега ще радваме, аз де, ти си млада, ако съм пенсионерка на 65. Wink

Тук съм много съгласна. Когато не си изживял живота на другите, не съди. Моя позната много години се опитваха да имат дете, роди на 44 г. мисля беше. И какво от това? Не е успяла по-млада, не, че не е искала... Има си нейните притеснения /от рода на "Стараааа съъъм!" и подобни/, за мен неоснователни. Дано не чете бг мама, че ще й се изправи косата от разни писания тук....

# 166
Понеже не успях да се ориентирам. Тук се е заформил спор, за това, че на 40+ ти е вече късно за деца и семейство ли?

На 46+ е късно за деца...
за връзка, семейство никога не е късно, то и да станеш за резил никога не е късно.

За мъж никога не е късно, за жена е вече, но при съвременната медицина, нищо не е невъзможно.
Мои познати родиха първо дете на 40+
Въпросът е, че на тези години не си толкова енергичен да тичаш по детенце, но когато има желание, има и начини.
Не всяка жена, мъж, среща правилният партньор в подходящата възраст.
Дали бащата или майката ще изглеждат като баба и дядо на детето им...?На кой изобщо, разумен и интелигентен човек, това ще му бърка в очите или ще го интересува. Живеем в различни времена, не сме в 1980г Wink

# 167
Дали бащата или майката ще изглеждат като баба и дядо на детето им...?На кой изобщо, разумен и интелигентен човек, това ще му бърка в очите или ще го интересува.

Отговорът се съдържа във въпроса ти.

# 168
Това лято покрай работата си се "сблъсках" с една двойка- той на 65, тя на 32. Отначало им видяхме годините, не знаехме как изглеждат, с колегите започнахме да се маем как така това момиче се е хванало с този старец и т.н. После като дойдоха при нас и видяхме как изглеждат - еми блазе му на всекиго с такъв "старец" до себе си. Кой знае-може би вече не е във форма като на 20, но човекът се поддържа и изглежда много добре, да-разпознават го, че не е първа младост, но това не му пречи да се радва на живота и на си има 2 прекрасни дечица с жена си. Не знаем как е протекъл животът на хората, че да почнем да ги съдим! Така че аз по-скоро се радвам на такива хора, които не се отказват и се осмеляват да създадат семейство, въпреки че ще има такива, които ще злословят и ще използват като аргумент възрастта, че вече не трябвало да се правят деца...

# 169
  • Далече, далече
Ако имаше такъв наплив към него, изобщо нямаше да пише по форуми и да се жалва, че е сам.

# 170
мама с голямо дете си е като мама без дете, аз ей така си го казах на шега готина мама без дете, Герда сега на теб ще ти хвърля око....

# 171
На 20-30 г. като не е излъгал някоя, на 50 е в пъти по-трудно, ако не е подплатен.

Нали знаеш онзи виц:

Вие сте дебел, плешив, с голям корем и криви крака?!? Бентли скрива всички недостатъци!

# 172
Нашия тук няма Бентли. Дори и голф не е ясно дали има. Mr. Green

# 173
Именно!  Sunglasses

# 174
как не се бях сетил за бентлито, нещо друго...по-умно да кажете...това е доста изтъркано и тъпо

# 175
Ти намери ли дама? Я кажи?

# 176
  • Няма такава държава!
Сега... лекинкооо си попромени мисленето и начина на изразяване, защото с "жените са тъпи кучки", на които въпроизвеждането им е по "навик" и "българките са курви" няма да можеш да вържеш никоя. Мен също така ме подразни "Не знам на жените кога им идва акълът" и многото претенции, както и да говориш за брака на сестра ти - най-малкото тя не е представителна извадка, а и ти не си "вътре в нещата", колкото и да си мислиш, че си. Посмали си малко претенциите и си дай малко зор, щото с "не ми се занимава" не става. Щом не си готов да вложиш усилия за реализацията на една връзка, как си представяш развитието на самата връзка? /А и да ти кажа, жените ги надушваме тези, дето не ми се влагат усилия, пак казвам усилия, не финанси./ Само ако знаеше колко жаби им се налага на жените да целунат, докато попаднат на принц, ама добре, че на тях им се занимава, иначе да е свършил света.

# 177
Имам познати, на които им се родиха деца на 49-50 годишна възраст. Разбира се, жените им са с около 8-10 и повече години по-млади от тях.
Дерзай!

# 178
  • София
Ето, пробвай се тук:
http://www.bg-mamma.com/?topic=997512

# 179

Общи условия

Активация на акаунт