Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

• 45 337
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
мерси за любезните отговори, има много ненавист за това че съм на 46 и не съм се оженил, все едно ми е много хубаво, и какво като съм писал няма ли някоя мацка...то като съм на 46, трябва да търся баба ми ли..

# 61
, и какво като съм писал няма ли някоя мацка...то като съм на 46, трябва да търся баба ми ли..
Не очакваме да търсиш баба ти, нали каза че искаш деца...Баби раждат само по американските новини.
Кажи за себе си повече, какъв си...хоби, професия, какви са ти плюсовете, защо да те избере точно теб мацката...

# 62
По удачно беше да влезе директно в подфорум "родители отглеждащи децата си сами", там има шанс да хване прясно изоставена млада майка...но той пък търси мацки...знам ли... Thinking

Искам да отбележа, че да имам самостоятелно жилище, а жените на 30 кво да очаквам, тя сестра ми е на 38 близо пък не прави кой знае кво вкъщи, пералня, прахосмукачка и пица...друго не прави.., а пържоли и пиле..
това горе долу и мъжете го могат...иначе да кара кола е първа, въобще жените сега е по-важно да карат кола, и да виснат във фейсбука, поне има доста такива..., та се надявам на по добро попадение, защото аз не съм безхаберен,
и бих се грижил за каквото е нужно, е нямам джипче...но не ми и харсеват джиповете, по скоро миниван...

# 63
Като съм писал мацка, то това да не би да значи според вас че търся някоя заради секса....

# 64
Като съм писал мацка, то това да не би да значи според вас че търся някоя заради секса....
Не, търсиш мацка да ти пере гащите. Stop

# 65
  • Тра-ла-ла
въобще жените сега е по-важно да карат кола, и да виснат във фейсбука, поне има доста такива..., та се надявам на по добро попадение, защото аз не съм безхаберен,
Но си се насочил към жени, виснали във форум? Laughing Търсиш жена, но не казваш какво предлагаш, не казваш какво търсиш...а казваш какво не търсиш Crazy С една дума всичко останало е добре дошло Mr. Green

# 66

По принцип мацките за секса ги търсят, ама стана ясно вече, че си търсиш по-скоро слугиня. Защо, мама не иска ли вече да те обслужва?

# 67
Значи профил, търси се:
-да не шофира/иска кола
-да няма фейсбук, само бгмама
-да не е баба
-мацка
-в детеродна възраст
-да готви повече от пиле, пица, пържоли, т.е. майстор кулинар
-да си пада по застаряващи чички

пропускам ли нещо?

# 68
Да е скопосна булка и чистница, но и да ходи на работа, за да носи пари...

# 69
Да е скопосна булка и чистница, но и да ходи на работа, за да носи пари...
И да се осигурява двойно, защото като дойде време за майчинство да взима хубави пари. Naughty

# 70
  • Тра-ла-ла
Нееее, после бг мамата се забранява, за да не й пълнят главата с глупости Mr. Green

# 71
Нееее, после бг мамата се забранява, за да не й пълнят главата с глупости Mr. Green
Или взима паролата и я дебне, какво пише. hahaha

# 72
Ужасни сте. Човекът е притеснен. И аз мисля, че щом в най-силните си години, не е намерил жена, едва ли ще успее да хване последния влак, но това не е повод за обиди.

# 73
  • Тра-ла-ла
Човекът е притеснен.
Не му личи по начина, по който пише...

# 74
По удачно беше да влезе директно в подфорум "родители отглеждащи децата си сами", там има шанс да хване прясно изоставена млада майка...но той пък търси мацки...знам ли... Thinking

Искам да отбележа, че да имам самостоятелно жилище, а жените на 30 кво да очаквам, тя сестра ми е на 38 близо пък не прави кой знае кво вкъщи, пералня, прахосмукачка и пица...друго не прави.., а пържоли и пиле..
това горе долу и мъжете го могат...иначе да кара кола е първа, въобще жените сега е по-важно да карат кола, и да виснат във фейсбука, поне има доста такива..., та се надявам на по добро попадение, защото аз не съм безхаберен,
и бих се грижил за каквото е нужно, е нямам джипче...но не ми и харсеват джиповете, по скоро миниван...
Много, ама много си в грешка, авторе! А аз проявих истинска съпричастност към теб, в началото Grinning
Ти една жена по това ли я преценяваш? Дали щи сготви кълка или крилце?
Joy
викаш 30+ не ги умеят тези неща, само фейсчето и количките GrinningGrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт