Жените за разлика от мъжете, първата им цел е да се омъжат или поне да имат дете, и много от вас го правят според мен без да са срешнали точния човек, само и само да не останат стари моми...това си е тъпо според мен, защото като казвате имало достатъчно хора на планета, защо тогава няма повече жени, да си живеят ей така..без да раждат...
Жените, незнам кога им идва акъла, мисля че просто има жени по-човечни и по-нормални, а другите като имат деца това не ги променя с нищо, остават си каквито са били и преди тъпи кучки...има и една друга дума, подобна кучки... Но както и да е, аз около 30 те си години, вложих най-много от себе си в една връзка, след това се разочаровах и се отпуснах, но не съм имал може би и много подходяща среда...иначе съм имал връзки, не много, и не много сериозни с изключение на една, но и нея не смятам за много добра връзка беше преди 2-3 години...
Не съм много изненадан от това което получавам като коментари тук, интересно ми е все пак, какво е положението, защо някои имат семейства, макар и да не са търсили това целенасочено, а други като мен са си сами, е сигурно е божа работа, не зная какво ми е кривото, мисля че съм нормален мъж, нито съм затворен, нито съм сваляч обигран, обичам хубава музика, различно, без чалга, хубави филми, книги.
Може би винаги съм бил по-различен, не се ръководя от мнението на хората, не следвам стадото, но жените ми харесват, е може би проблема ми е че харесвах по-големи от мен, но сега вече не е така, а относно двете ми по нетресни връзки са били с жени около моята възраст..
Сега също бих предпочел жена около моята възраст може би най-много с 7-8 години разлика, знам ли...
Дори да е на мой години, въпроса е че за дете няма да може, ако колкото мен или малко по-голяма.
Незная кого ще заинтересува моето подробно излияние, но все пак споделям.
А иначе, какво мога да предложа, е казах и преди имам жилище самостоятелно, не квартира, има работа и не съм зависим от никои..не съм разведен или разделен, и наистина съм на 46, а не на 60, и какво правя във форума на мамите...тука съм видял че се обсъжда всичко и може да се получат интересни донякъде коментари и отговори, на май, трябва да пиша за това в някои мъжки форум, има достатъчно за коли риболов и т.н, само че незнам там дали ще е интересна темата...