Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

• 45 371
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
So Lucky* е казала самата истина за нещата, колкото и неприятно за звучат.

Ако нямаш пари, забрави за млада мацка.

Може да се насочиш към разведена, да ѝ покажеш, че те интересува и тя, и детето/децата ѝ, пък тогава да мислиш евентуално за семейство и твое дете, стига и тя да го иска.

# 91
  • Далече, далече
Вие направо ще го отчаете с тези дебели, грозни, разведени и т.н.
Ако умее да омайва със сладки приказки, може и да си намери някоя млада наивница.
Познавам семейство с 14 години разлика между тях. Женят се, когато жената е на 30, а мъжът на 44 години. На следващата година им се ражда дете. Жената цял живот работи, върти домакинство и гледа детето. Мъжът освен, че работи, пътува насам - натам и ходи по к***и.  Когато им дойдат гости, той пред всички(включително пред жена си ) разказва къде е бил и с какви жени е спал.
За мен техният брак е загадка. Той е получил жена, дете, дом, има кой да му чисти, готви и пере. Не мога да разбера за какво го търпи тя. При това е била невероятна красавица на млади години, едва ли той й е бил последния шанс.

# 92
Хора всякакви, 14 години е разлика, но не е чак супер голяма, обаче за неговите 46 г. /на автора на темата/, жената ще е на 32 г. Не влиза в  графата "млада мацка". Освен това на 32 г., дори и на 30 г., за да е свободна, то най-вероятно е разведена. Иначе би си имала поне приятел, дори и да не е създала още семейство и деца.
Той, ако умееше да омайва с приказки, нямаше да е сам. Жените "обичат" с ушите.  Mr. Green

# 93
Аз не съм казал че съм скромно и работливо момче, сигурно съм калпазан, хайлазин, имал съм си връзки, но не съм се постарал да е сериозна връзката, а за работливо, не от най-работливите, но смея да твърдя че съм кадърен в това което правя, в момента преводи от английски, но иначе съм правил проекти за мебелно обзавеждане, нещо се опарих обаче от мебелните фирми и сега с тия преводи си ми е по-добре..А с пари всеки го може, тия връзки дето съм имал не са ми коствали особени пари, само една кака ме охлузи малко..тя и сега живее на гърба на един батко и си е постнала снимка от палма де ....но, не е щастлива, няма дете и мисля че не и е много гот...
А, иначе на 32 били разведени женени и незнам си кво, еми случай има всякакви, има и сами дори на повече години, въпроса е дали са нормални..
Всичко е относително, както се итира по-горе мъж на 44 с булка на 30 и си ходи по каки...така, че...който квото и както си направи.
Дали, мога да омайвам, мога...и не го казвам да избия комплекс, имал съм поне 20 връзки, но нещо напоследък нито ми се омайва, нито ми се влага енергия, често пъти излишна...зависи от жената, понякога си заслужава, заслужава си ако има и малко интелект, а не само красота..

# 94
Каниш момата, която си харесал на романтична вечеря, налюбваш я хубаво и е твоя завинаги.Толкова е просто! Sunglasses Simple Smile Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
Каниш момата, която си харесал на романтична вечеря, налюбваш я хубаво и е твоя завинаги.Толкова е просто! Sunglasses Simple Smile Stuck Out Tongue Winking Eye
е това ми хареса, мерси, точно така си е...едно нормално идказване всичко друго е празни приказки, включително и от моя страна празни, но тая мома на улицата ми е трудно да я хвана, а от сайтовете нещо ми писна...

# 96
Дали, мога да омайвам, мога...и не го казвам да избия комплекс, имал съм поне 20 връзки, но нещо напоследък нито ми се омайва, нито ми се влага енергия, често пъти излишна...

Това не е за хвалене. Като нищо да откараш самотен още дълго време.

# 97
  • Далече, далече
имал съм поне 20 връзки, но нещо напоследък нито ми се омайва, нито ми се влага енергия, често пъти излишна...зависи от жената, понякога си заслужава, заслужава си ако има и малко интелект, а не само красота..

Ако не ме лъже паметта, в по-горни постове пишеше, че не си имал много връзки, а сега поне 20!
Като не ти се влага енергия, как си представяш да отгледаш дете?

# 98
Е, явно не е толкова лесно. 40-45годишна жена с едно ядене, и едно "налюбване" не ще хване току така...

Аз разбрах, какъв му е проблема на нашия герой:
имал съм поне 20 връзки, но нещо напоследък нито ми се омайва, нито ми се влага енергия, често пъти излишна...зависи от жената, понякога си заслужава, заслужава си ако има и малко интелект, а не само красота..
В живота за повечето неща трябва да се потрудиш, както си се убедил в работата. Така е и в личния живот. Не влагаш ли, всеки ден нещо, не става...И в най сериозната връзка ако единия лежи по гръб и чака другия да му направи живота готин и як, нещата се разпадат...
Не ти се влага енергия, е как да стане? Всяко нещо, струва друго нещо...и не говоря за пари. Tired

# 99
  • София
е това ми хареса, мерси, точно така си е...едно нормално идказване всичко друго е празни приказки, включително и от моя страна празни, но тая мома на улицата ми е трудно да я хвана, а от сайтовете нещо ми писна...

Запиши се на курс по език! Съвсем сериозно говоря. Преподавател съм, от 5-10 човека въобще все изпада някоя неангажирана жена.

# 100
Да, мерси, за курса, трябва да се запиша, аз езика няма да науча не ми се учи много много, английския ми стига, но испански, италиански поне са приятни..До свободен агент, поста за курса ви е какъв език преподавате.. какви езици има при вас...То това, със запознаването е малко кофти като си го науми човек като цел, хубаво е като стане по-непринудено..но все пак, да наистина в такива някакви мероприятия може евентулано..

# 101
  • Paris, France
За курсовете по език - имам познат в БГ, който изкара нам си колко си курсове по езици. На курсовете си харесваше мацки, обаче в последствие се оказваше, че те имат връзки с мъже от съответната държава и са отишли на курса с цел да понаучат език и да могат да се оправят в началото в държавата, в която възлюбените им живеят. Всичките му флиртове с подобни завършват с разочарования за него. Последната жена, която даже живя с него известно време, го напусна и замина при годеника си. Сега са само скайп връзки, в които жените му разказват новите си приключения, проблеми и увлечения.

Мислех си за курсове по танци, но ходя на сбирки по латино танци и забелязвам, че единствените мъже, към които има романтичен интерес са мусколестите, ошлайфани младоци. На дошлите тепърва да учат срещи и вечери извън рамките на танците са отказвани масово.

Соу лъки, много свободни жени ходят по вечери със запознанства от нета. Проблемът е, че често пристигат вече налюбени от някой друг  hahaha. Имам съседка, която даже не готви  hahaha. Всяка вечер след работа тичка на вечери с пристигнали от Троа, Марсилия, Трифоли лез оа специално за да се срещнат с нея. След вечерята тича у дома да разходи кучето и ляга да чати с нови. За много жени това става стил на живот. Защо да се обвързва и да полага усилия като може да си живее свободен и интересен живот? А, и се среща само със значително по-млади от нея мъже. Но и с тях не ще да живее. В момента, в който те заговорят за съжителство...... тя изчезва. Къса контакт и край.

Фреди, ако млада, склонна към съвместен живот жена види, че изглеждаш изморен, без хъс, без амбиция, тя подсъзнателно се отдръпва. Мозъкът и усеща, че мъжът няма физически ресурс да отгледа поколение. А защо не се получаваше връзка със запознанствата ти от интернет? Питал ли си ги директно? Те ли не искат или ти не ги харесваш? Излизаш ли с приятели? Ако си затворен самотник трудно би привлякъл кандидат-готвачка и квачка.

Мислил ли си за емиграция? Имам много познати, завършили лесото, които се устроиха прекрасно в Канада и САЩ. И изведнъж станаха много привлекателни за българските госпожици.

# 102
Като срещнеш някоя сгодна мома, не мой много да й издеряваш. Гледай да е скромен и добър човек, другото ще го нагодите, след като са налюбити.
Ще мислиш кво мож да й дадеш ти първи, да са покажеш "ларж", та да идите на романтична вечеря - там са погрижи на момата да й е много хубаво, да е усмихната, да й светят очите, ще са подготвиш с любимото й питие, ща я налюбиш едно хубаво и ще ви се получи.
Другото е ала-бала.
Ай, остай си със здраве!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 103
Не му се полага усилие на човека, ти за вечери и романтика говориш. Той иска лекичко да мине, без много да се мори, ако е възможно с някоя млада, красива, искаща деца.....

Ако за 46 г. не се е научил как да задържи жена, едва ли ще намери отговори в бг мама. Peace

# 104
Аз мисля, че хич не ти е късно. Само промени някои представи за жената, която търсиш
Така с тази предварителна картинка в главата ти, относно жените като цяло, няма да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт